Fremtidens Superman og Batman

Nyt om 'Justice League'
Der skal pumpes jern, hvis Gordon-Levitt skal op i Batman-størrelse
(© Warner Bros.)

Superheltegruppen fra DC Comics, Justice League, samles på det store lærred til en premieredato i 2015, men indtil nu er datoen det eneste, vi ved om filmen.

Zack Snyder er i mellemtiden ved at instruere Henry Cavill som Superman i Man of Steel, der udkommer til sommer. Snyder har tidligere afvist, at Cavill også skulle optræde som Superman i 'Justice League', men nu trækker han lidt i land med følgende kommentar:

- Jeg ved ikke, hvordan 'Justice League' bliver håndteret. Men 'Man of Steel' eksisterer, og Superman er med i den. Jeg ved ikke helt, hvordan man skulle komme videre uden at anerkende det.

'Man of Steel' bliver samtidig den sidste film med DC-superhelte før premieren på 'Justice League', og man kunne derfor forestille sig, at filmen skulle lægge op til den næste. Til det siger Snyder:

- Jeg kan ikke rigtig sige noget om det, da det ville være en rigtig stor spoiler. Men jeg kan sige, at de stoler på mig, til at føre dem på ret kurs.

Samtidig florerer der rygter om, at Joseph Gordon-Levitt skal iføre sig Batmans dragt til den kommende Justice League-film. Ifølge HitFix.com har kilder bekræftet Gordon-Levitt som Batman.

Optagelserne til Justice League-filmen er dog langt fra klar til at gå i gang, så hvorfor mon Gordon-Levitt allerede er linet op? Man kunne spekulere i, om Snyders omtalte afslutning af 'Man of Steel' muligvis kunne indeholde en optræden fra flagermusmanden.