Cookie- og Privatlivspolitik
Fremtidens Superman og Batman

Fremtidens Superman og Batman

Nyt om 'Justice League'

Stem op!
10
Stem ned!
-2
(reset)

Superheltegruppen fra DC Comics, Justice League, samles på det store lærred til en premieredato i 2015, men indtil nu er datoen det eneste, vi ved om filmen.

Zack Snyder er i mellemtiden ved at instruere Henry Cavill som Superman i Man of Steel, der udkommer til sommer. Snyder har tidligere afvist, at Cavill også skulle optræde som Superman i 'Justice League', men nu trækker han lidt i land med følgende kommentar:

- Jeg ved ikke, hvordan 'Justice League' bliver håndteret. Men 'Man of Steel' eksisterer, og Superman er med i den. Jeg ved ikke helt, hvordan man skulle komme videre uden at anerkende det.

'Man of Steel' bliver samtidig den sidste film med DC-superhelte før premieren på 'Justice League', og man kunne derfor forestille sig, at filmen skulle lægge op til den næste. Til det siger Snyder:

- Jeg kan ikke rigtig sige noget om det, da det ville være en rigtig stor spoiler. Men jeg kan sige, at de stoler på mig, til at føre dem på ret kurs.

Samtidig florerer der rygter om, at Joseph Gordon-Levitt skal iføre sig Batmans dragt til den kommende Justice League-film. Ifølge HitFix.com har kilder bekræftet Gordon-Levitt som Batman.

Optagelserne til Justice League-filmen er dog langt fra klar til at gå i gang, så hvorfor mon Gordon-Levitt allerede er linet op? Man kunne spekulere i, om Snyders omtalte afslutning af 'Man of Steel' muligvis kunne indeholde en optræden fra flagermusmanden.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
magnus

Joseph Gordon Levitt stop så han kan ikke være Batman og Jutice filmen skal intet have af gøre med Nolans Batman serie

Noobcake

Hvis Christian Bale ikke spiller batman er den ikke vær at se imo.

Jeg tvivler på den vil kunne måle sig med the Avengers, det ligsom om de kun laver Justice League fordi der gik så godt for the avengers, der er bare så mange ting som siger filmen vil være lort, Green Lantern er ikke sort, Christian Bale spiller ikke batman og superman er alt for OP. Det er umuligt at lave en spændende film når helten bare kan gå tilbage i tiden og vinde.

Gustav

Hvis du følger med om nyheder og diverse andre ting, der angår film. Så burde du vide at Christian Bale ikke vil spille Batman medmindre Nolan er instruktør, og det bliver han ikke har han sagt.
Så DC er muligvis (det siger rygterne) kommet op med en anden mulighed. At (hvis du ikke har set The Dark Knight Rises, skal du ikke læse videre) Gordon-Levitt skal overtage batman rollen, da han spiller Robin i den nyeste batman film. Batman er jo en del af Justice League, så man kan ikke undvære ham, og hvis man ikke kan få en skuespiller til at spille en rolle, må man jo finde en smutvej, hvilket jeg synes lyder som en god løsning, når nu det ikke kan være anderledes.

Anonymuser/0

Det ser ikke ud som om at Joseph Gordon-Levitt skal spille rollen alligevel.

http://www.totalfilm.com/news/joseph-gordon-levitt-s-reps-deny-justice-l...

S. Rico

Figuren er for mig at se ikke særlig interessant. Han har ikke rigtig nogle skeletter i skabet, og hans kræfter er som regel skurkene alt for overlegne til at det bliver spændende. Og romancen med Lois Lane kan man altså ikke brygge mere suppe på.

Men hey, jeg skal da ikke afvise at nogle dygtige filmmagere kan skrue noget godt sammen. Alene af den grund vil jeg være nysgerrig nok til afgjort at tage i biffen for at se resultatet.

Mads

Håber ikke på ham som Batman, men måske som Robin, det passer hans historie i Dark Knight Rises også bedre til. Samtidig håber jeg også på den første fede filmatisering af Robin da de gamle var lort...

Marc Vincent

Hvis forfatteren til denne artikel har ret i det med, at vi muligvis ser en Batman i Man of Steel skal det da være en teaser til Justice League og hvordan Superman samler dem :)

Petrescu

Jeg køber ikke en kobling mellem det univers som Nolan byggede omkring sin Batman-karakter og Justice League. Sidstnævnte virker for fantastisk til Nolan rå "reaslisme", særligt med tanke på Supermans tilstedeværelse som overmmenneskeligt rumvæsen.

Men da Nolan er involveret i "Man of Steel" kan det ikke afskrives, hvilket også kan være hovedårsagen til dette rygte.
Når den seneste fortolkning af Superman har haft premiere, vil vi alle formentligt være noget klogere om Nolans vinkel på superheltemytologien er forenelig med den kommende "Justice League".

Mads

Kunne faktisk være fedt, hivs de lavede et "remake" af Justice League så Nolans rå realisme flyttede sig over i det univers også... Gad faktisk godt se Justice League i Dark Knight stilen.

Mikkel

Jo, jeg glæder mig da bestemt meget til Man Of Steel, men er lidt over ked af at der ikke kommer flere Batman film af Christopher Nolan, da jeg synes han lavede dem perfekt. Christian Bale er en Super Dark Knight og ville ønske at se ham igen som Batman, gerne oppe imod The Riddler spillet af Johnny Depp. Men sådan skal det desværre ikke være.

Jeg ser jeg da meget frem til Man Of Steel, da den ser interessant og spændende ud, efter at have set teaseren også læst om den, og hvad der ellers findes derude. At Christopher Nolan står bag, gør at jeg tør vædde min gamle hat på at den bliver awesome, og en af de bedste Superman film nogensinde.

Og så glæder jeg mig naturligvis Justice League, da jeg elsker tegnefilmens episoderne på Cartoon Network. Indtil da kab vi glæde os til den nye trailer for Man Of Steel, der lander 14. December, så hold godt øje med den venner og filmelskere i hele den store vidde verden!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Zekiuser/914434
Zekiuser/914434

.... eller "Soning" på dansk. Fra 2007 med Kiera Knightley og James MacAvoy. Det er den med den lange uafbrudte sekvens fra Dunkirk i 1940.

15 timer siden
Emil Fogh

Jeg synes ikke, den sjette sans virkelig holder vand, der er simpelthen for mange elementer, der ikke spiller sammen...

1 dag siden
Emil Fogh

Twistet i Primal Fear er påklistret.

1 dag siden
Danjaluser/179295
Danjaluser/179295

Fedt at se en liste med så mange film jeg ikke har set endnu. Twistet i A beautifull mind og the Game er nok de stærkeste jeg kan huske.

1 dag siden
Martin

The Handmaiden er en så fantastisk film. Og måske skulle Parasite også være på denne liste.

1 dag siden