Cookie- og Privatlivspolitik
Første trailer til 'The Mortal Instruments'

Første trailer til 'The Mortal Instruments'

 "Welcome to the city of bones"

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Cassandra Clares ungdomsroman 'The Mortal Instruments: City of Bones' er i gang med at blive transformeret til det store lærred, og her er den første trailer.

Historien centrerer sig omkring den 15-årige Clary Fray (Lily Collins), der opdager, at hun har en forbindelse til The Shadowhunters; en slægt af krigere, der er halvt mennesker/halvt engle, og som beskytter verden fra dæmoner.

Twilight-sagaens okkulte tema og teenagedrama går igen i 'Mortal Instruments: City of Bones', men de intense sværdkampe i traileren tyder på, at der vil blive uddelt en del flere tæsk end i Twilights vampyr-univers.

Jamie Campbell Bower, Jonathan Rhys-Meyers, Lena Heady, Kevin Durand og Kevin Zegers er foruden Collins at finde på rollelisten, og i instruktørstolen sidder Harald Zwart, der tidligere har instrueret The Karate Kid.

The Mortal Instruments: City of Bones får premiere den 29. august 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
zaynabuser/911284

Jeg glæder mig helt vildt! Er lige blevet færdig med den tredje bog i serien, og jeg kan love jer for at det er godt. Personligt synes jeg altid at romaner er bedre end når de bliver filmatiseret, fordi meget går tabt. Men det er alligevel fedt at se tingene på det store lærred og ikke kun i sit hoved.

Line

Jeg har ikke læst bøgerne - fordi jeg har haft andet der var lige noget mere spændende - Men filmen ser rigtig god ud! Nu håber jeg bare den er næsten lige så god som Twilight, for hvis den bare næsten er vil den blive fantastisk.

Og ja... Jeg er en stor fan af Twilight, og mener selv det er det bedste. Så håber nu jeg kan følge noget andet, nu når Twilight er slut... :(

Aia Sophia

M indrømme at da de først lagde ud, hvem de havde valgt som skuespillere blev jeg vildt skuffet (Jamie er bare IKK en Jace)!!!! Men traileren virker god nok så det bliver forhåbentlig okay alligevel :) Så må jeg bare håbe på det bedste og at de har photoshoppet ham pænere eller noget ... I det mindste virker det som om de kan spille skuespil, noget mange teenagefilm mangler, og at den er lavet rimeligt seriøst :)

Anonymuser/0

Havde haabet paa lidt andet... Men satser stadig paa at se den, da jeg ved hvor stor succes boegerne har, saa der maa jo vaere noget ekstraordinaert ved den :)

Ditte

Jeg er positiv overrasket over det meste af traileren, det passer godt til bogen.

MEN, men for det første er Jamie bare ikke en Jace! Han er hverken høj, muskuløs eller lækker. Han duer bare ikke til den rolle, og med mindre han virkelig kan spille skuespil, så bliver filmen højst sandsynligt ødelagt af det!
Og for det andet, så skal Clary forstille at være ginger med naturligt rødt hår og fregner...

Freja

Må indrømme, at jeg droppede at læse bogen - den mindede mig lidt for meget om twilight. Men filmen ser faktisk ret lovende ud. Nok værd at se nærmere på :)

AvisaBuser/9427

Der er da bare ik noget i de bøger der minder det mindste om Twilight... Synes du sku gi dem en chance, for Mortal Instruments er 1000 gange bedre end Twilight, og er sikker på at filmene også bliver bedre :)

Freja

Det jeg læste af bogen var også bedre end Twilight. Var bare ikke vildt imponeret. Men som sagt ser filmen lovende ud - den skal da ses :)

Nadineuser/13852

Jeg hader når der bliver lagt trailer op... det meget simpelt... fordi så er det endnu svære at vente på filmende kommer i biografen :O

Nu jeg jo ikke særlig god til læse bøger... og det kommer hellere ikke bag på mig det er ud fra en bog. Og forventer den overtager det hul Twillight efterlader (ikke at de to har noget med hinanden at gøre, bare så det på det rene)... Men hold nu op den ser god ud selvom jeg burde efterhånden være for gamle til de der teenage tøsefilm - Nej det kaldes at være romantiker og håbløs forelsket i forelskelsen selv ;)

Men mens jeg nu sidder her og venter på denne fantastisk film først kommer omkring et år væk.... Vil jeg alligevel drømme...

MFP

Fedt endelig at få nogle levende billeder på. De har været længe ventede. Jeg håber at Jace vokser på en i løbet af filmen for lige nu synes jeg ikke at der er den der WOW følelse. Han ser lidt for skummel ud og ikke så lækker som beskrevet i bogen. MEN det er fantastiske bøger, så filmene skal selvfølgelig ses!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Cecilia

1. Spider-Man 2
2. Spider-Man
3. Spider-Man: Into the Spiderverse
4. Spider-Man: Homecoming

16 timer siden
rene

spider man 2002 er første møde med spider man på store læred og ingen kærlighed er jo større end den første

18 timer siden
H. I.user/305713
H. I.user/305713

Som 11-årig kom jeg ved en misforståelse til at se Frankensteins monster - og får stadig 50 år efter et chok hvis jeg pludselig ser et billede af h

19 timer siden
dennisuser/185130
dennisuser/185130

Helt enig hvad angår Ju-on. Da jeg var yngre og havde fået den. Tog det mig en uge at se den færdig.

21 timer siden
Isabella

Engang mine forældre havde fået nogle nye venner, fik jeg sammen med nogle af mine søskende lov til at overnatte hos dem.

22 timer siden

Aktive debatter