Ferrell og Neeson som Lego-skurke

Den kommende Lego-film får to stjerner mere
Will Ferrell truer Lego-verdenen
(© Lego)

Der er langt fra lufthavnsbyen Billund til stjernernes Hollywood. Ikke desto mindre har provinsbyens verdensberømte legetøjsmærke Lego tiltrukket adskillige af den internationale filmverdens helt store stjerner.

Will Ferrell har sagt ja til at lægge stemme til skurken President Business i animationsfilmen 'Lego: The Piece of Resistance', og irske Liam Neeson skal spille hans håndlanger Bad Cop.

I filmen går hovedpersonen Emmet (Chris Pratt) bare rundt og passer sig selv og sit job som en helt almindelige lego-mand, indtil han forveksles med en af de mest magtfulde figurer i Lego-verdenen: Mesterbyggeren.

Han hverves af et hemmeligt broderskab, som vil redde verden fra den onde tyran President Business.

Ferrell og Neeson kan skrive sig på en i forvejen imponerende liste over skuespillere, som blandt andre tæller Morgan Freeman og Elizabeth Banks.

Instruktørerne Phil Lord og Chris Miller (21 Jump Street, Det regner med frikadeller) lover en vanvittig film, der skal laves, dels med computeranimation, dels med stop-motion med rigtige legoklodser.   

Har du lyst til at lege med, kan du bygge din egen originale Lego-bil og deltage i konkurrencen om at få den med i filmen.

Lego: The Piece of Resistance premiere i 2014.