Cookie- og Privatlivspolitik
'Cloud Atlas' er en forårsfilm

'Cloud Atlas' er en forårsfilm

Matrix-instruktørernes nye film er flyttet til marts
Stem op!
1
Stem ned!
-9
(reset)

Cloud Atlas lader vente på sig. Oprindelig stod den til at få dansk premiere i december 2012, så blev den rykket til januar 2013, og nu er den så blevet rykket til den 14. marts.

Andy og Lana Wachowski og Tom Tykwers (Lola) nye film er dog ifl. filmens danske distributør ikke blevet flyttet på grund af det store opbud af stærke Oscar-kandidater og blockbustere, der præger filmudbuddet i januar, hvor både HobbittenLincoln og Thomas VinterbergJagten er biografaktuelle. Heller ikke den lunkne modtagelse filmen fik i USA.

- Tallene i USA har selvfølgelig ikke været imponerende, men hvis du ser på, hvordan den er blevet modtaget anmeldermæssigt, så er det jo også en film, der måske mere henvender sig til et europæisk publikum, siger pressechef Tinna Munk fra United International Pictures.

- Den har en meget poetisk, næsten forårsagtig karakter, så jeg synes faktisk, at det er det rigtige tidspunkt at sende den ud på.

Det er dog ikke kun æstetiske hensyn, der har gjort udslaget.

- Vi har ikke haft filmen før november, så der er masser af fornuft i at kunne gøre arbejdet endnu grundigere. For det er en gennemført anderledes film, siger Tinna Munk.

'Cloud Atlas' er en næsten tre timer lang, episk film - om menneskeheden, intet mindre. Det handler om de uforudsete og ofte vidtrækkende konsekvenser af vores handlinger. F.eks. hvordan en godhjertet handling kan give genlyd gennem århundreder.

Rollelisten består bl.a. af Tom Hanks, Halle Berry og Hugh Grant.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Januser/263727

.. er selvfølgelig et spørgsmål om smag. Men det er den for mig.

Alt går op i en højere enhed. Det er intet mindre end magi. Episk fortælling, geniale præstationer og den grad banebrydende filmkunst.

Se den, og forstå hvorfor du simpelthen må se den igen.

alexander

det valg kommer de til at fortryde, jeg er helt sikker på at den film bliver downloadet eller købt på dvd overfra inden den er ude i biffen i dk. og de hjælper jo kun til med det, når de flytter filmen til marts..

KOM NU IND I KAMPEN FOLKENS

er fremtiden virkelig netflix, hjemmebiografer og nogle få biograffer for kulturinteresserede og fattige der ikke har et stort fjernsyn?

Maria Holmen

Mhh hmm, okay, jeg forstår princippet med en "Julefilm" men en "forårsfilm" .. den genre skal jeg lige have forklaret?

jonuser/927757

- Den har en meget poetisk, næsten forårsagtig karakter, så jeg synes faktisk, at det er det rigtige tidspunkt at sende den ud på. - Er det virkelig det bedste de kan finde på...!?!

Martinuser/569705

De må være komplet gak. Ikke nok med at de pisser ivrige fans af og holder dem for nar med dårlige undskyldninger, så vil størstedelen af folk allerede have set den andre steder når
den endelig udkommer i Danmark.

Havde der været en Oscar for 'Ultimativ kommerciel selvmordsstrategi' ville de være en sikker vinder.

Line FS

Ej det var da utroligt som vi skal vente på den film.. suk, øv øv hvor kedeligt..

Anonymuser/0

Øv, det er lige før man kan nå at købe den på DVD fra USA før den kommer i vores biografer.. En af de film jeg glæder mig allermest til at se til næste år :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

Det er der råd for

19 timer siden
Kim
Kim

Amerikanere er ikke så meget for film på et fremmed sprog. Så de laver ofte amrikaniseret udgaver af bl.a danske gode film.

19 timer siden
Antaeus

Det er kun Star Wars jeg med sikkerhed skal se, jeg er ikke umiddelbart faldet for nogle af de andre efter de korte præsentationer herover.

1 dag siden
VIPER

Skodsborg Kurhotel my *ss!

Du snakker jo udenom "gamle mand"!
-Vil skide min vrede et stk. -Betyder ikke jeg ikke har ret!

1 dag siden
Andersuser/927972
Andersuser/927972

Sikke meget vrede, du har i dig, unge mand. Du skulle tage en tur på Skodsborg Kurhotel og få renset lidt ud.

1 dag siden

Aktive debatter