Cookie- og Privatlivspolitik
'Cloud Atlas' er en forårsfilm

'Cloud Atlas' er en forårsfilm

Matrix-instruktørernes nye film er flyttet til marts
Stem op!
1
Stem ned!
-9
(reset)

Cloud Atlas lader vente på sig. Oprindelig stod den til at få dansk premiere i december 2012, så blev den rykket til januar 2013, og nu er den så blevet rykket til den 14. marts.

Andy og Lana Wachowski og Tom Tykwers (Lola) nye film er dog ifl. filmens danske distributør ikke blevet flyttet på grund af det store opbud af stærke Oscar-kandidater og blockbustere, der præger filmudbuddet i januar, hvor både HobbittenLincoln og Thomas VinterbergJagten er biografaktuelle. Heller ikke den lunkne modtagelse filmen fik i USA.

- Tallene i USA har selvfølgelig ikke været imponerende, men hvis du ser på, hvordan den er blevet modtaget anmeldermæssigt, så er det jo også en film, der måske mere henvender sig til et europæisk publikum, siger pressechef Tinna Munk fra United International Pictures.

- Den har en meget poetisk, næsten forårsagtig karakter, så jeg synes faktisk, at det er det rigtige tidspunkt at sende den ud på.

Det er dog ikke kun æstetiske hensyn, der har gjort udslaget.

- Vi har ikke haft filmen før november, så der er masser af fornuft i at kunne gøre arbejdet endnu grundigere. For det er en gennemført anderledes film, siger Tinna Munk.

'Cloud Atlas' er en næsten tre timer lang, episk film - om menneskeheden, intet mindre. Det handler om de uforudsete og ofte vidtrækkende konsekvenser af vores handlinger. F.eks. hvordan en godhjertet handling kan give genlyd gennem århundreder.

Rollelisten består bl.a. af Tom Hanks, Halle Berry og Hugh Grant.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

Januser/263727

.. er selvfølgelig et spørgsmål om smag. Men det er den for mig.

Alt går op i en højere enhed. Det er intet mindre end magi. Episk fortælling, geniale præstationer og den grad banebrydende filmkunst.

Se den, og forstå hvorfor du simpelthen må se den igen.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
alexander

det valg kommer de til at fortryde, jeg er helt sikker på at den film bliver downloadet eller købt på dvd overfra inden den er ude i biffen i dk. og de hjælper jo kun til med det, når de flytter filmen til marts..

KOM NU IND I KAMPEN FOLKENS

er fremtiden virkelig netflix, hjemmebiografer og nogle få biograffer for kulturinteresserede og fattige der ikke har et stort fjernsyn?

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)
Maria Holmen

Mhh hmm, okay, jeg forstår princippet med en "Julefilm" men en "forårsfilm" .. den genre skal jeg lige have forklaret?

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
jonuser/927757

- Den har en meget poetisk, næsten forårsagtig karakter, så jeg synes faktisk, at det er det rigtige tidspunkt at sende den ud på. - Er det virkelig det bedste de kan finde på...!?!

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)
Martinuser/569705

De må være komplet gak. Ikke nok med at de pisser ivrige fans af og holder dem for nar med dårlige undskyldninger, så vil størstedelen af folk allerede have set den andre steder når
den endelig udkommer i Danmark.

Havde der været en Oscar for 'Ultimativ kommerciel selvmordsstrategi' ville de være en sikker vinder.

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)
Line FS

Ej det var da utroligt som vi skal vente på den film.. suk, øv øv hvor kedeligt..

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)
Anonymuser/0

Øv, det er lige før man kan nå at købe den på DVD fra USA før den kommer i vores biografer.. En af de film jeg glæder mig allermest til at se til næste år :)

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

-Jeg ville gerne sige "Spoiler Alert", men jeg aner jo ik' hvad MCU har fundet på i årets forhåbentlig fedeste film!

5 timer siden
jan
jan

De 3 film jeg ikke har set er:

22 timer siden
Jacob

Jeg ligger hovedet på blokken og siger at Thor ryger, da jeg er ret sikker på Hemsworths kontrakt udløber med ‘Infinity War’.

1 dag siden
Gilbert

Hej Julie

1 dag siden

Aktive debatter