Cookie- og Privatlivspolitik
Brad Pitt i zombie-apokalypse

Brad Pitt i zombie-apokalypse

Første smugkig på 'World War Z'.

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

World War Z bliver næste års store zombie-apokalypse. Tirsdag kom den første plakat til filmen og i går den første trailer, som du kan se her.

Og de levende døde kommer, i hobetal, og hensætter hele verden i undtagelsestilstand, død og ødelæggelse.

For en zombie-pandemi er brudt ud, og nu er det op til Brad Pitts FN-medarbejder at rejse verden rundt for at indhente informationer, der kan hjælpe til at kurere kloden for den klamme zombie-syge.

Marc Foster, manden bag Quantum of Solace, sidder i instruktørstolen, og helt i tidens trend er det hele iscenesat, som hvis en faktisk zombie-pandemi ramte planeten jorden.

Det er fantastiske er blevet indhyllet i grel realisme a la The Dark Knight Rises. Plakaten er til gengæld anderledes spartansk.

World War Z er en filmatisering af Max Brooks' roman af samme navn og står til at få dansk premiere 11. juli 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Brad Pitt i 'Ocean's Thirteen'
10 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Oliver

Jeg synes den er meget godt lavet af at det er Brad Pitt som er med i den, han plejer ikke rigtig være den store zombie type som skuespiller men jeg synes det er en rigtig god film.

Andrea

Den ser godt nok virkelig god ud! Den skal helt klart ses - har aldrig været så spændt pga. en trailer!

Leron

Det her strider imod ALT det bogen handler om.
Gerry lane er i bogen en person der indsamler historier fra den store zombie krig, som er overstået og dem han snakker med, er overlevende fra den krig der fortæller deres historier, han er ikke en "one man who can save the world".

Desuden så bliver nogen af de festeste historier simpelthen umulige at opføre som i bogen, ved de hurtige zombier.
Bla. slaget ved yonkers.

Hele wwz handlede jo mere med kampen imod panikken og menneskers dårlige håndtering af situationer pga konflikter lande imellem mm.

Håber satme ikke hollywood slagter denne fantastiske historie, men det frygter jeg de gør, for i deres øjne ønsker publikum kun action film.

Jacob

Ligner en god zombie film!
Men efter min egen mening er jeg ikke glad for de hurtige aggresive zombie ligesom i 28 days/weeks later.

Så håber at det bliver ligesom en rigtig zombie film med masser af blod og gore

Sammyuser/616493

Ja det ligner en god zombie film.

Du er ikke den første jeg har læst eller hørt kommentere at de ikke kan lide de hurtige aggresive zombier.

Jeg har det personligt lige modsat da jeg altid har været irriteret over de "gamle" zombiefilm med de klassiske hånden-i-panden-øjeblikke som er set ALT for mange gange som jeg ved gentagelser får kvalme over der kan undgåes ved:
1: GÅ den anden vej da de jo er langsomme
2: NEJ i skal ikke dele jer op og gå hver for sig
3: hug hovedet af den for at sikre sig at den ER død når i nu ikke er sikre i stedet for at gå hen og prikke til den.
4: NEJ du må ikke tåbe den ultraskrøbelige lygte der altid går i stykker
5: NEJ ikke færdes mørke steder med mange små kroge
6: NEJ du må ikke falde og brække din ankel.
thank god for at de for det meste undgår den slags udfra hvad jeg kan se i traileren.

Jeg glæder mig til flere hurtige zombier/ inficerede, der rent faktisk ville posere en trussel i en situation hvor man ellers har foretaget sig såvidt mulige rationelle handlinger, da det for mig vil virke betydeligt mere spændende i en film hvor jeg slipper for hånden-i-panden-øjeblikke der bryder de ovennævnte regler.

mikkel knudsen

Det var da en ret god trailer med Brad Pitt også er der også zombier med det kunne godt blive en god film især med brad.

Rikkeuser/740982

Med alle de problemer der har været med filmen, har jeg været mere end almindeligt nervøs for udfaldet af filmen. Har læst boget adskillige gange og den er svær at filmatisere. Efter at have set traileren må jeg sige, at det ser ud til at de har ramt stemningen i bogen ret godt. Den skal helt klart ses.

Hasseuser/257479

som kæmpe zombiefan skal jeg da se denne film. men jeg er bange for at den slet ikke bliver grafisk nok, da det jo er en hollywoodproduction, og det er efter min mening noget af det der er med til at skabe en rigtig god zombieslasher, masser af gore!. desuden ser det alt for urealistisk ud som de der "Zombier" bevæger sig som, ja nærmest myrer eller noget i den stil.. Bedste zombiefilm til dato er efter min mening stadigvæk Dawn of the Dead, mens de seneste afsnit af The Walking dead er noget af det mest grafiske goreporn jeg længe har set :D

KARLIAH

Dawn er iflg undertegnede også min favorit, men check lucio fulci's italo gorefeasts .... De har ikke dawn's tankevækkende plot, men derimod tonsvis af atmosfære & absurde splatter scener, som er mesterligt udført af gianetto de Rossi ( haute tension ) :-) .... Zombi, The beyond, house by The cementary & City of The living dead !! ... Check også de sleazede: zombi Holocaust, return of The living dead 1-4 & living dead at Manchester morgue .... Walking dead tv-serien er også et kig værd, hvis man ynder romero zombies :-) ...
Og de fremragende re-animator 1-3 Bryan yuzna's trilogi, som udover fantastiske effekter af screaming mad George også er fyldt med kulsort humor .....

HeavenOfHorror.dk

Hvor tit sker det lige, at Hollywood laver en mega-dyr kæmpe-produktion, der foregår forskellige steder på kloden, med én af vor tids største filmstjerner (som endda også producerer den selv)?

Den skal ses! :oD

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

3 timer siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

2 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

3 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

3 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

4 dage siden