Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Den bedste Twilight-film

Afstemning: Den bedste Twilight-film

Stem og vind standee og fribilletter

Stem op!
15
Stem ned!
-1
(reset)

Twilight-sagaen er nu afsluttet, og den seneste film i serien er blevet set af over 275.000 danskere.

Stephenie Meyers ungdomsromaner er blevet filmatiseret med kæmpe succes verden over. Mens der stadig ventes i spænding på, hvad der kan udfylde Twilight-sagaens sko, kan vi se tilbage på de seneste fem år med vampyr-filmene.

Fans forelskede sig i Edward Cullen nogenlunde samtidig med vores heltinde Bella, men så kom varulven Jacob ind fra sidelinjen, og trekantsdramaet begyndte. 

Edward vandt Bella, men farerne fra vampyrverden blev ved med at lure. Nu er sagaen afsluttet, og seriens bedste film skal kåres.

Vi har tre store pap-standere med Jacob, Bella og Edwards ansigter på (se billedet nedenfor, afhentes selv i København) samt 3 x 2 fribilletter, som vi udlodder til tre heldige vindere.

Stem på den bedste Twilight-film nedenfor. Begrunder du dit svar i kommentarfeltet, deltager du i lodtrækningen om en standee og 2 x fribilletter.

Konkurrencen slutter onsdag den 12. december kl. 12.00

Twilight standeeStandeens tre sider og tre ansigter

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ruser/949504

Jeg synes helt klart at Breaking dawn part 2 er den bedste af dem alle. Den er godt lavet, alle skuespillerne spiler fantastisk og så er det den perfekte afslutning på sagaen. Jeg er især vild med scenen hvor Aro står med Carlisle hoved i hånden. Hele salen var lammet, især fans som mig selv. Det gav filmen et super twist og spændingen røg helt i vejret.
Slutningen sad også lige i øjet, den scene hvor de sidste sider i bogen bliver vendt og ordet "forever" bliver fremhævet. Det var lige før at tårene løb ned af kinderne.

Så alt i alt synes jeg at den var helt fantastisk og det kunne ikke havde været gjort meget bedre.

(Ved godt at jeg er sendt på den men jeg måtte lige prøve for jeg vil vildt gerne vinde.)

Emmauser/988754

Breaking Dawn - del 2, er helt klart den bedste film i sagaen. Filmen har humor, spænding og et twist der gør den helt perfekt.
Jeg elsker de andre film utrolig meget og troede ikke de kunne slåges på nogen måde, men jeg tog fejl, for Breaking Dawn - del 2 er absolut fantastisk.
Desuden er jeg Danmark største Twillight fan (Jeg tager imod udfordringer), så jeg ved hvad jeg taler om!

Bevis: http://www.fotografi.dannevig.dk/Gallerier/Familie/i-Px45fFg/0/X3/201212...

Frederikkeuser/246692

jeg syntes det er den bedste fordi de alle er så smukke i filmen og den er sød og spændene...og på den måde slutningen er på hvor man ser hvordan fremtiden kunne være, jeg blev selv rigtig overrasket over det og var lige ved at græd fordi der var så mange der døde.
så fordi den er den sidste og det gør den også til den bedste :) <3

Gitteuser/258911

Jeg har lige set den sidste og synes den var fantastisk.
Men Breaking Dawn del 1- der sker bare så mange ting i den at jeg må stemme på den som den bedste :0)

Lene Bech

Jeg må nok indrømme, at jeg syntes bedst om Twilight da jeg læste bøgerne i sommer. Jeg ventede dog med at se filmene og lavede en marathon-dag med min søster og så dem alle 4 hjemme og gik så i biffen og så den sidste for nogle uger siden. Der mangler bare så meget i den første film, at den bliver en smule karikeret synes jeg. Eclipse var rigtig god, men min stemme går altså til Breaking Dawn - del 2. Om det er fordi vi så den i biffen, om det var dagens forløsning at få en afslutning eller om det var twistet til slut hvor vi begge kiggede på hinanden og var ved at skrige af grin, ved jeg ikke... ;O)

Jacobuser/1023949

Fordi jeg elsker det twist, der er hen imod slutningen af filmen, noget så grænseløst. Min veninde og jeg sad med hånden oppe foran munden og øjnene spilet op i rædsel, da det begyndte - det var /så/ fedt, at der var et element, der var fuldstændig uforventet.

Sandie

Twilight... fordi mødet med denne helt nye verden, der starter hele sagaen, altid vil være nr. 1 - det er her vi møder hele universet, og her det hele starter !

Cornelia

Dens flotte effekter og volsomme seje kræfter vampyrerne har, er virkelig noget der har sat sig fast i mig. Elsker når der indblandes overnaturlige kræfter med ind, og så specielt når det også er vampyrer :P

Lineuser/1001512

Når jeg nu skal vælge én... såååå.... bliver det Breaking Dawn part 2, fordi de alle er så lykkelige til at starte med, og så kommer der en "un-real" fight (så der er helidvis ikke nogen der dør) og så slutter det hele så lykkeligt!!!
På anden pladsen er den første film: Twilight
På tredje pladsen: Eclipse/Part1
På fjerde pladsen: Eclipse/Part1
og til sidst på femte pladsen: New Moon....

Men det er også rigtig svært at vælge, det er som at sige: "hvem elsker du mest, din mor eller din far?" det er umuligt at vælge... specielt når man er en kæmpe TwiHard... Men verdens bedste saga, fik også verdens bedste afslutning... Meeen der kunne altså godt være mindst 3 bøger/film mere, om hvordan Renesmee's liv blev sammen med Jacob og om Bella og Edward, hvordan deres forhold blev, eller om de tager rundt i verden... det kunne være godt... men alltså den sidste film er og bliver den bedste!!

og Twilight vil altid have en special plads i mit hjerte!!! Det er ikke kun en saga og nogle film, det er en livestil!!

Sofie Peschardt

Det er et rigtig svært spørgsmål, for som Twilight fan er jeg jo vild med ALLE filmene! Men når nu jeg skal vælge, må det være Twilight, der løber med sejren.
Som i så mange andre tilfælde, er der altså ikke rigtig noget, der slår ens allerførste oplevelse med historien på det store lærred. Jeg elsker hele filmen så meget, og er lidt som om, den har noget over sig, som de andre instruktører ikke heeelt har formået at få frem.
Det er lidt svært at forklare ... Men Twilight har altså en lidt mere speciel plads i mit hjerte. :')

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.