Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Den bedste Twilight-film

Afstemning: Den bedste Twilight-film

Stem og vind standee og fribilletter

Stem op!
14
Stem ned!
-1
(reset)

Twilight-sagaen er nu afsluttet, og den seneste film i serien er blevet set af over 275.000 danskere.

Stephenie Meyers ungdomsromaner er blevet filmatiseret med kæmpe succes verden over. Mens der stadig ventes i spænding på, hvad der kan udfylde Twilight-sagaens sko, kan vi se tilbage på de seneste fem år med vampyr-filmene.

Fans forelskede sig i Edward Cullen nogenlunde samtidig med vores heltinde Bella, men så kom varulven Jacob ind fra sidelinjen, og trekantsdramaet begyndte. 

Edward vandt Bella, men farerne fra vampyrverden blev ved med at lure. Nu er sagaen afsluttet, og seriens bedste film skal kåres.

Vi har tre store pap-standere med Jacob, Bella og Edwards ansigter på (se billedet nedenfor, afhentes selv i København) samt 3 x 2 fribilletter, som vi udlodder til tre heldige vindere.

Stem på den bedste Twilight-film nedenfor. Begrunder du dit svar i kommentarfeltet, deltager du i lodtrækningen om en standee og 2 x fribilletter.

Konkurrencen slutter onsdag den 12. december kl. 12.00

Twilight standeeStandeens tre sider og tre ansigter

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ruser/949504

Jeg synes helt klart at Breaking dawn part 2 er den bedste af dem alle. Den er godt lavet, alle skuespillerne spiler fantastisk og så er det den perfekte afslutning på sagaen. Jeg er især vild med scenen hvor Aro står med Carlisle hoved i hånden. Hele salen var lammet, især fans som mig selv. Det gav filmen et super twist og spændingen røg helt i vejret.
Slutningen sad også lige i øjet, den scene hvor de sidste sider i bogen bliver vendt og ordet "forever" bliver fremhævet. Det var lige før at tårene løb ned af kinderne.

Så alt i alt synes jeg at den var helt fantastisk og det kunne ikke havde været gjort meget bedre.

(Ved godt at jeg er sendt på den men jeg måtte lige prøve for jeg vil vildt gerne vinde.)

Emmauser/988754

Breaking Dawn - del 2, er helt klart den bedste film i sagaen. Filmen har humor, spænding og et twist der gør den helt perfekt.
Jeg elsker de andre film utrolig meget og troede ikke de kunne slåges på nogen måde, men jeg tog fejl, for Breaking Dawn - del 2 er absolut fantastisk.
Desuden er jeg Danmark største Twillight fan (Jeg tager imod udfordringer), så jeg ved hvad jeg taler om!

Bevis: http://www.fotografi.dannevig.dk/Gallerier/Familie/i-Px45fFg/0/X3/201212...

Frederikkeuser/246692

jeg syntes det er den bedste fordi de alle er så smukke i filmen og den er sød og spændene...og på den måde slutningen er på hvor man ser hvordan fremtiden kunne være, jeg blev selv rigtig overrasket over det og var lige ved at græd fordi der var så mange der døde.
så fordi den er den sidste og det gør den også til den bedste :) <3

solsikke-sol@hotmail.comuser/953278

Alle filmene er super flotte. Har set dem alle i biografen og det er helt sørgeligt, at det slutter nu .... men godt, at vi kan se dem igen og igen derhjemme. Det er svært at stikke dem... og slutningen er også helt genial og smuk <3

Stefan Wahlquistuser/814599

Begrundelse: så er serien færdig endelig hahah :D gal en gang hundelort de har fyret i hovedet på de unge damer der ude :b

Siff

Jeg har valgt Breaking Dawn #2, som den bedste af filmene.
Jeg kan næsten ikke beskrive, hvorfor det er den bedste, men vil da gøre mit bedste!

Jeg elsker, hvordan det er lykkedes dem at holde filmen så godt op ad bogen, for der sker en hel masse igennen den sidste del af Breaking Dawn, og man får en masse forskellige information, som er blevet bearbejdet rigtig godt ud i filmen (f.eks. måden Bellas skjold skal kunne udvide sig, det havde jeg virkelig glædet mig til at se, hvordan de ville visualisere det, og jeg synes, at de har klaret det rigtig flot. Også måden, hvor på Zafrina kan "blinde" folk, det har de også visualiseret rigtig godt.) Udover disse eksempler, så indeholder filmen generelt bare en masse fantastiske og vildt gode effekter, som gør, at man lever sig meget meget bedre ind i filmen.

Kristen Stewart klarer det også rigtig godt som vamyr, og dem, som har lavet effekterne, har gjort det rigtig godt, så vi får filmen fra et vampyr-synspunkt i stedet for et menneske-synspunkt. Jeg elsker den scene, hvor Bella åbner øjenene, og man zoomer ind på alle de små detaljer, der er i rummet, det er så godt lavet.

Mackenzie Foy spiller også Renesmee rigtig flot, også synes jeg, at det er ret facinerende, at hun ser ud, som hun gør, fordi hun ligner virkelig deres barn, hun ser så sød og uskyldig ud, men også ret mystisk, også passer hendes udseende også utrolig godt til Bellas og Edwards.

Noget andet jeg synes, som gør filmen rigtig god er, hvor glad Edward og Bella er i starten af filmen! Jeg bliver helt varm og glad inden i, man kan føle deres glæde helt ud gennem skærmen, det er så utroligt!
Filmen indeholder også bare så mange følelser, man får bare alt leveret på et så højt niveau, man føler det hele!

Men det som bare er helt fantastisk ved Breaking Dawn er, at det lykkedes dem at overraske mig, selvom jeg har læst bogen ufatteligt mage gange. Det tager jeg hatten af for! Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg ville kunne blive så chokeret og overrasket over noget i nogle af filmene, og specielt ikke Breaking Dawn, for jeg tror, at jeg har læst den flest gange. Men det, jeg vil frem til, er den store kamp scene: I bogen er der jo ingen, som dør, så da Carlisle bliver slået ihjel som den første, falder min verden fuldstændig fra hinanden, og at de andre så bare fortsætter med at blive slået ihjel en efter den anden... Jeg var så chokeret, og jeg græd mig gennem hele scenen, og jeg kunne overhovedet ikk stoppe. Da man så finder ud af, at det bare var et syn... Jeg har aldrig følt mig så lettet i hele mit liv! Det synes jeg virkelig, det er en rigtig god slutning, de har fået lavet der!

Slutningen af filmen, hvor du ser alle skuespillerne, og Christina Perris sang "Thousand Years Part 2" (Som forresten er min yndlingssang!), den er også bare så smuk, og jeg synes, at det er en rigtig god måde at hylde dem på og sige tak.

Jeg tror, at det var det. Derfor synes jeg, at Breaking Dawn #2 er den bedste af filmene. (Men selvfølgelig er de andre film også helt fantastiske!)

Hilsen Siff Leva Jensen

Gitteuser/258911

Jeg har lige set den sidste og synes den var fantastisk.
Men Breaking Dawn del 1- der sker bare så mange ting i den at jeg må stemme på den som den bedste :0)

Lene Bech

Jeg må nok indrømme, at jeg syntes bedst om Twilight da jeg læste bøgerne i sommer. Jeg ventede dog med at se filmene og lavede en marathon-dag med min søster og så dem alle 4 hjemme og gik så i biffen og så den sidste for nogle uger siden. Der mangler bare så meget i den første film, at den bliver en smule karikeret synes jeg. Eclipse var rigtig god, men min stemme går altså til Breaking Dawn - del 2. Om det er fordi vi så den i biffen, om det var dagens forløsning at få en afslutning eller om det var twistet til slut hvor vi begge kiggede på hinanden og var ved at skrige af grin, ved jeg ikke... ;O)

Jasmin

jeg syntes det var svært at vælge mellem de fem film for de er lige gode alle sammen, men hvis jeg skulle vælge ville det være BD2 fordi det er der man ser Bella i sit rette element, som vampyr og som mor og slutningen er så godt lavet <3

Jacob

Fordi jeg elsker det twist, der er hen imod slutningen af filmen, noget så grænseløst. Min veninde og jeg sad med hånden oppe foran munden og øjnene spilet op i rædsel, da det begyndte - det var /så/ fedt, at der var et element, der var fuldstændig uforventet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Markuser/565992
Markuser/565992

Jeg mener, at den første visning af "Se7en" var som Premiere Surprise i Scala-biograferne. Det var den allerførste af slagsen. Sal 1 var proppet.

5 timer siden
Cecilie

Og det bliver et stort fedt NEJ!!!! herfra. Tom Cruise når ikke RDJ til sokkeholderne.

8 timer siden
Katrine Graves

Der mangler hans præstation i filmen: EN KORT,EN LANG

23 timer siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

1 dag siden
Kim
Kim

Hvis det var fosteret, hvordan skulle Brad Pitt så vide/se at det var hans barn, og deraf slå morderen ihjel!

1 dag siden

Aktive debatter