Cookie- og Privatlivspolitik
”Afliv hende efter 30 minutter”

”Afliv hende efter 30 minutter”

Få smugkig på to scener fra ’Hitchcock’

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Alfred Hitchcock er uomtvisteligt den største thriller-instruktør nogensinde, men filmen om ham er dog langt fra en thriller.

Den fokuserer på instruktørens forhold til sin hustru Alma, som i den grad understreger, at vendingen er sand: bag enhver stor mand står en kvinde.

Sacha Gervasis 'Hitchcock' er en kærlighedshistorie, og i de to klip, der just er blevet offentliggjort fra filmen, får vi både glimt af de tos legesyge samarbejde, og Hitchcocks lidt for suggestive samtaler med sine blonde skuespillerinder.

Anthony Hopkins er nærmest ugenkendelig i rollen som den korpulente og ofte spydige Master of Suspense, mens Helen Mirren spiller hans hustru Alma Reville, der selv var klipper, manuskriptforfatter og instruktørassistent.

Alfred og Alma mødtes på filmsettet og gennem hele hans 53 film lange karriere hjalp hun ham på alle områder. Og i scenen her tyder noget på, at det faktisk var Alma Reville, der fandt på, at hovedrollen i Psycho skulle aflives ikke bare halvvejs inde, men efter en halv time.

Hovedrollen i 'Psycho' blev spillet af Janet Leigh, som i 'Hitchcock' spilles af Scarlett Johansson, og i det andet klip fra filmen, mødes hun med ægteparret.

Hun spørger netop nysgerrigt til den famøse, drabelige brusebadsscene - bekymret for sine knap så drengede figur - men Hitchcock forsikrer hende om, at de kun skal antyde nøgenhed og vold.

Hitchcock får premiere 21. februar 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Udemærket klippe, glæder mig til filmen er sikker på at den nok skal levere en god kop the med mælk og sukker i, for i sig selv ligner det her noget der kan sætte prikken over i'et på!

Alfuser/1015376

Hvad mener du? Sorry, fatter simpelthen ikke hvad du skriver?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel

Nu syntes jeg, at Fallen Kingdom var ret tam, og at slutningen var ret dårlig, for USA ville jo bare sende militæret ind, og gøre noget ved de unde

5 timer siden
Wayne

"de sidste 10 års middelmådige rom-coms"
Er det ikke snarere 20 år?

Men hun gør det godt i en alder af 50 år

6 timer siden
Antaeus

Spielberg har lavet en hel række gode og også fremragende film, men for mit vedkommende var jeg kun underholdt i mesterværksklassen af de helt gaml

20 timer siden
Jimmy

Efter et årti næsten, med remakes er Disney ENDELIG klar med noget NYT!!! HURRAAA... Det lover godt, bare fra de få billeder der er af Raya..

1 dag siden
Thomas

Enig i at Jurassic Park er en fremragende film til 6 stjerner.
Både det visuelle, historien og skuespillerne fungerer her.

1 dag siden

Aktive debatter