Cookie- og Privatlivspolitik
”Afliv hende efter 30 minutter”

”Afliv hende efter 30 minutter”

Få smugkig på to scener fra ’Hitchcock’

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Alfred Hitchcock er uomtvisteligt den største thriller-instruktør nogensinde, men filmen om ham er dog langt fra en thriller.

Den fokuserer på instruktørens forhold til sin hustru Alma, som i den grad understreger, at vendingen er sand: bag enhver stor mand står en kvinde.

Sacha Gervasis 'Hitchcock' er en kærlighedshistorie, og i de to klip, der just er blevet offentliggjort fra filmen, får vi både glimt af de tos legesyge samarbejde, og Hitchcocks lidt for suggestive samtaler med sine blonde skuespillerinder.

Anthony Hopkins er nærmest ugenkendelig i rollen som den korpulente og ofte spydige Master of Suspense, mens Helen Mirren spiller hans hustru Alma Reville, der selv var klipper, manuskriptforfatter og instruktørassistent.

Alfred og Alma mødtes på filmsettet og gennem hele hans 53 film lange karriere hjalp hun ham på alle områder. Og i scenen her tyder noget på, at det faktisk var Alma Reville, der fandt på, at hovedrollen i Psycho skulle aflives ikke bare halvvejs inde, men efter en halv time.

Hovedrollen i 'Psycho' blev spillet af Janet Leigh, som i 'Hitchcock' spilles af Scarlett Johansson, og i det andet klip fra filmen, mødes hun med ægteparret.

Hun spørger netop nysgerrigt til den famøse, drabelige brusebadsscene - bekymret for sine knap så drengede figur - men Hitchcock forsikrer hende om, at de kun skal antyde nøgenhed og vold.

Hitchcock får premiere 21. februar 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Udemærket klippe, glæder mig til filmen er sikker på at den nok skal levere en god kop the med mælk og sukker i, for i sig selv ligner det her noget der kan sætte prikken over i'et på!

Alfuser/1015376

Hvad mener du? Sorry, fatter simpelthen ikke hvad du skriver?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alex

Det vel svært at overgå Christian Bale, men han skal da have en chance

6 timer siden
Jacob

Ben Affleck var hellere ikke det indlysende valg, så jeg vil ikke allerede dømme Robert Pattinson ude.

3 dage siden
Isabella

Jo det var engang jeg var stor Twilight fan og det var nok det jeg læste mest i mine teenage år, men jeg forstår ikke hvorfor alle skal hade så meg

3 dage siden
Curtie

Det var en rigtig god nyhed. Jeg elsker bare Ternet Ninja.
Jeg kan kun give den 6 stjerner. Den humor.

4 dage siden
Alex

Enig det skal sgu nok blive fedt at se på

4 dage siden

Aktive debatter