Cookie- og Privatlivspolitik
5 mulige Star Wars-instruktører

5 mulige Star Wars-instruktører

Kom rygterne i forkøbet

Stem op!
3
Stem ned!
-1
(reset)

Nærmeste fremtid vil være fyldt med talrige forudsigelser om plottet, skuespillerne og instruktørerne til den nye række af Star Wars-film. Og vi kan ligeså godt selv sætte gang i rygterne.

I dag kan man fx læse, at Matthew Vaughn (Kick-Ass) er på tale som instruktør, men vi gætter på, at han blot er den første af mange kandidater.

Formentlig er det mere sikkert at konkludere, hvem der ikke skal iscenesætte fortsættelserne. George Lucas har udelukket sig selv, og vi tror heller ikke på hverken Michael Haneke, Lars von Trier eller for den sags skyld Steven Spielberg og Peter Jackson.

Til gengæld tror vi på en kommerciel instruktør, som kan håndtere en gigantisk produktion og ikke mindst lader sig styre af producenter, der lige præcis ved, hvordan de vil have universet skruet sammen.

Med andre ord et scenarie i stil med The Empire Strikes Back og Return of the Jedi, hvor solide håndværkere (Irvin Kershner og Richard Marquand) instruerede, imens George Lucas producerede.

Vores fem bud på en mulig Star Wars-instruktør:
 
Gore Verbinski
Den 48-årige amerikaner har haft stor succes som instruktør hos Disney med Pirates of the Caribbean-filmene og netop under en toneangivende producent i form af Jerry Bruckheimer. Verbinski og Bruckheimer arbejder lige nu sammen på The Lone Ranger, men derefter er Verbinskis kalender tilsyneladende tom.

Andrew Stanton
Han har allerede instrueret Wall-E og John Carter for Disney-koncernen, og selvom sidstnævnte floppede, er han stadig et stort talent (med erfaring fra det ydre rum), der slet ikke er utænkelig som Star Wars-instruktør.

Brad Bird
Endnu en Pixar-instruktør (The Incredibles, Ratatouille) der har kastet sig over en stort anlagt actionfilm, og som tilmed fik stor succes - modsat Stanton. Filmen var Mission: Impossible - Ghost Protocol og instruktørens ubesværede tilgang til spektakulær action kan blive billetten til galakser langt borte.  

Jon Favreau
Den tidligere skuespiller demonstrerede sit flair for action med Iron Man, og selvom Cowboys & Aliens ikke var en succes, er han stadig et vidunderbarn i Hollywood, der både kan personinstruere (modsat George Lucas) uden at glemme veloplagte eksplosioner.

Martin Campbell
Hvis man leder efter en action-instruktør, der ”altid respekterer producentens idé om en film” (som han tidligere har fortalt os i et interview), er briten manden til jobbet. GoldenEyeThe Mask of Zorro og Casino Royale er bundsolidt håndværk, selvom han også har stået bag mindre succesfulde film som Vertical Limit og Green Lantern.

Hvem mener du kan håndtere Kraften på det store lærred?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kedde user/1014520

Lucas bekræftet Michael Arndt Toystory 3D skal skrive SW7

http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/new-star-wars-movie-michael...

Jakob P.

Mit bud på instruktører;

1) Jerry Bruckheimer
2) Michael Bay
3) Steven Spielberg
4) George Lucas

Disse 4 instruktører er mit bud på det dreamteam som skal lave den sidste nye Starwars-triologi. Jeg ved mange er imod George Lucas er med som instruktør, men som skaberen af Starwars, synes jeg kun det ville give mening at han får lov til at være til at slutte hele serien af.

Bare min mening.

Antaeus

www.filmz.dk kan man i dag læse, at Vaugh afkræftes til Star Wars og Colin Tervorrow muligvis kan være inde i billedet fordi Lucas var vild med hans film, Trevorrows "Safety Not Guaranteed".

Ifølge filmz skal Michael Arndt skrive manuskrift, men formentlig ikke som eneste. Steven Spielberg, Brad Bird og J.J. Abrams er nævnt som eksperter, der skal kommentere manuskriftet.

Sådan kan vi nok blive ved, indtil der officielt meldes ud.

moistbeetfarmer17user/389543

Og lad os da ikke glemme Alfonso Cuarón (Children of Men, Prisoner of Azkaban), kendt for hans realistiske stil. Tror faktisk han er den jeg umiddelbart ville være mest lun på :-) Hvad siger I?

Wayne

Alfonso Cuarón gjorde et godt arbejde i Children of Men (selvom jeg ikke var helt vild med handlingen), men jeg synes ikke at andet af hans arbejde antyder at han skulle være et specielt godt emne til Star Wars.

Christian

... Skulle Vi så ikke også smide David Lynch ind i puljen over dem som IKKE står til og instruere??? lol.

moistbeetfarmer17user/389543

Chancerne for at Lynch eller von Trier skal instruere er nok nogenlunde 0%
Jeg nævnte kun Lynch fordi han tidligere er blevet tilbudt Star Wars.

Antaeus

Når Jackson kunne løfte en af hvor tids vanskeligste film, Lord of the Rings, hvorfor skulle han så ikke kunne løfte Star Wars?

Jeg kan hverken se Refn, Blomkamp, Lynch eller Snyder til Star Wars.

Hvad med Roland Emmerich?

moistbeetfarmer17user/389543

Fair nok, men var der nogle der så Peter Jackson som Lord of the Rings-instruktør før Fellowship of the Ring fik premiere? ;-)

Emmerich er ikke lige min mand.

Antaeus

Nej, jeg havde selv skudt Jackson ned med fuld musik. Han havde ikke lavet noget der var værd at tale om.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Tusind tak for at indrapportere det. Vi har fjernet og blokeret "Mary" og holder løbende øje med spam-brugere.

4 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Kan i ikke fjerne alle de beskeder fra Mary og andre med sex club???
De står mange steder .....

5 timer siden
jonas

Tak for spoilers angående Bond-filmen! Har læst om plottet med den kidnappede videnskabsmand før, men nu ved jeg så, at det er "bedrag". Øv! :(

1 dag siden
Jimmy

Titanic igen igen
Løvernes Konge igen igen
Hvad med at samle op på de film som vi er gået glip af i den her Covid-tid..

2 dage siden
Kim
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim

4 dage siden

Aktive debatter