Cookie- og Privatlivspolitik
10 kommende gyserfilm

10 kommende gyserfilm

Oh, the horror!

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge ugens afstemning på forsiden af kino.dk mener 43 % af deltagerne, at der er for få gysere i de danske biografer.

Genren har det da også med at blive forbigået herhjemme - ikke mindst sammenlignet med USA - men vi har alligevel fundet 10 kommende gyserfilm planlagt til dansk biografpremiere.

The Possession - premiere den 22. november
En pige køber en fascinerende antik æske, som desværre også indeholder en dæmon af den klassisk ondskabsfulde slags, og inden længe er fanden løs. Filmen er instrueret af Ole Bornedal, og den får endelig dansk premiere ovenpå solid succes i de amerikanske biografer.

Texas Chainsaw 3D - premiere den 3. januar
Leatherface i 3D. Mere behøver man egentlig ikke at vide om det nyeste indslag i serien, der if. IMDb.com er et reboot af originalen fra 1973, der dog også blev genopfundet i 2003. Under alle omstændigheder tør vi godt garantere motorsave en masse.

Witch Hunters - premiere den 7. februar
Ja, det er den med Hans og Grete som voksne på evig heksejagt - formentlig pga. barndomstraumer efter oplevelserne i pandekagehuset. Specielt uhyggelig bliver den næppe, men den seneste trailer lover overflod af blod og afskårne hekse-lemmer.

Carrie - premiere den 14. marts
Stephen Kings roman blev første gang filmatiseret i 1976 med Sissy Spacek i titelrollen som den hårdtprøvede pige med telekinetiske kræfter. I opdateringen, der er instrueret af kvinden bag Boys Don’t Cry, har Chloë Grace Moretz (Kick-Ass) fået rollen som pigen, man ikke bør presse for langt.

Evil Dead - premiere den 25. april   
Genindspilningen af Sam Raimis The Evil Dead fra 1981 (som han nærmest selv genindspillede med et større budget seks år senere som ’Evil Dead II’) ser ud til at indeholde alle de klassiske elementer: Teenagere, en øde hytte i skoven, De dødes bog og en dæmon i kælderen.

Stoker - premiere den 25. april
Nicole Kidman har tidligere haft held med gysergenren i form af The Others, og nu forsøger hun sig med rollen som en enlig og ustabil mor, der får besøg af en charmerende men mistænksom onkel (Matthew Goode). Filmen er instrueret af Chan-wook Park - instruktøren bag ’Oldboy’.

Mama - premiere den 20. juni
To piger bliver fundet i en øde hytte efter fem års forsvinden, men starten på en normal tilværelse hos deres onkel (Nikolaj Coster-Waldau) og hans kæreste (Jessica Chastain) præges af en ondskabsfuld tilstedeværelse. Uhyggelige børn er som regel effektive, og det samme gælder traileren, så måske er der et godt gys på vej. Filmen er produceret af gysermesteren Guillermo del Toro.

World War Z - premiere den 11. juli
Den postapokalyptiske roman af Max Brooks fra 2006 filmatiseres nu med Brad Pitt i hovedrollen som FN-medarbejderen, Gerry Lane, der rejser verden rundt for at forhindre en zombie-pandemi. Man skal ikke nødvendigvis være fan af TV-serien ’The Walking Dead’ for at glæde sig til den stort anlagte film instrueret af Marc Forster (Quantum of Solace).

Conjuring - premiere den 1. august
Vera Farmiga og Patrick Wilson lever på en gård i New England, men de er ikke alene… Mere simpelt kan det næsten ikke blive, og med James Wan som instruktør (Saw, Insidious), er der formentlig tale om andet end en nisse på loftet.

Paranormal Activity 5 - premiere oktober
Naturligvis. Med fire hits på stribe er den femte film om paranormale aktiviteter i hjemmet allerede i støbeskeen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Pil

Havde helt glemt at skrive World War Z på. For de af os, der kender Max Brooks' mesterværk, ved hvad det handler om. Jeg glæder mig som en lille idiot til at se en zombie film i biografen igen. Jeg håber bare ikke de fucker det op. For at sige det ligeud.

DaviMi

da det er den eneste jeg har set trailer på, og traileren da var ganske uhyggelig.
Film som Texas Chainsaw, Witch Hunters og Paranormal Activity synes jeg ikke er uhyggelige som sådan, men mere bare ... ulækre (TC), blodige TC og WH) og psykologiske (PA).

Undrede mig først at Sinister ikke var på listen, men fandt lige ud af, at den allerede er udkommet (desværre kan jeg nok ikke lokke nogen med ind at se denne eller nogen af de andre 'rigtige' gysere)

Anonymuser/0

Taxas Chainsaw
Evil Dead
World War Z
...sweet !!!

Pil

Yay yay yay, og 10 X YAY! Jeg er vanvittig glad for horror-genren, og så kommer der 10? Jeg skal se TCM, The Possesion, Stoker, Mama, Witch Hunters, Evil Dead og Carrie. Og sikkert også de andre. Min begejstring kan slet ikke beskrives med ord. Men.. YAY!

The Other Account

Nu er jeg en ret stor PA-fan, så selvfølgelig skal jeg da se femte omgang. De må dog godt gøre det lidt bedre med denne sequel, bl.a. ved at fylde noget mere i taglinen "All the activity has led to this", som fjerde film desværre ikke gjorde.

Ellers overvejer jeg at se:
Witch Hunters
Carrie
Mama (det bliver nok på DVD)
og
World War Z (jeg skal først se traileren, for at finde ud af om jeg er interesseret i den zombiefilm!)

Men jeg skal helt klart se 'Paranormal Activity 5'

Mikkel Poulsen

The Possession, Texas Chainsaw 3D, Hansel and Gretel Witch Hunters, Mama, og Evil Dead!!!

HeavenOfHorror.dk

Så håber vi bare, at halvdelen ikke falder fra hen af vejen, som vi før har set... ;o)

Maria Holmen

Kan ikke huske hvor - så er ikke 100 % sikker - men mener at have læst at texas chainsaw remaket faktisk ikke helt er et remake men rent faktisk foregår lidt tid efter den originale film, men igen - dont hold it against me - for er ikke sikker :-)

Ash

Jeg synes også jeg har læst, at det ikke er et remake. Jeg synes at have læst, at det er en fortsættelse, og foregår (som du siger) noget tid efter den originale, i et nyt hus og sådan. =)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

3 timer siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

9 timer siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

9 timer siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

9 timer siden

Aktive debatter