Cookie- og Privatlivspolitik
"We kill witches, what do you do?"

"We kill witches, what do you do?"

Ny blodig Hans og Grete-trailer

Stem op!
11
Stem ned!
-1
(reset)

Sidste måned fik vi den første trailer til filmen 'Witch Hunters'. Nu er der kommet en ny trailer, der i USA er forbudt for børn under 17 år, og der er ikke sparet på splatter-effekterne.

Filmen følger søskendeparret fra Brødrene Grimms klassiske eventyr, 15 år efter Hans og Grete fandt pandekagehuset i skoven og dræbte heksen.

Bevæbnet med sofistikerede middelalder-våben har Hans (Jeremy Renner) og Grete (Gemma Arterton) gjort det til deres levevej at jage hekse. Men da deres seneste mission ikke går som planlagt, går det op for de to søskende, at det er heksene, der jager dem.

Ud over den nye trailer har filmen fået sin plakat, hvor de to hovedkarakterer poserer med deres foretrukne våben.

Witch Hunters får premiere den 7. februar 2013.

Hansel and Gretel: Witch Hunters

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

ashera

Det er en grim Grimm verden vi lever i, alle går rundt og fryser, men med lidt trylleformularer og filmmagi kan lyset spredes som på en sommerdag. Men håber, selvom jeg går varmt ind for genbrug, alligevel at drømmefabrikken selv kan finde på noget en dag, så de ikke behøver at stjæle slik fra børn.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Tullemor76

Den næste i rækken er netop Tornerose. Her ser man det bare ud fra heksens perspektiv. Hun minder rigtig meget om heksen i tegnefilmen. Angelina Jolie har hovedrollen.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Line FS

Eh.... Ser ud til den er blodig bare for at være blodig - og det er dét.... Den ser ikke en gang ud til at være særlig flot... - Som de andre nylige dunkle eventyr-filmatiseringer.
Fantastiske skuespillere... meeen, ved nu ikke rigtig, synes deres skuespil virker meget overspillet her. Synes det ser ud til at være for meget det hele.. Ikke sikker på jeg kan tage det seriøst..
Sidste halvdel af traileren var dog mere lovende.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Pil

Ej, hvor überlækkert. Jeg var også rigtig glad for den første trailer, denne her sætter kun en tyk streg under min glæde. Den skal uden tvivl ses. Den har alt det, som god popcorn-underholdning skal indeholde. Masser af blod, masser af action og Jeremy Renner er en snack :)

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Julie

Ser god og spændende ud. men.. godt nok blodig .. siger jeg som er vant til at se blodig film :p :)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Mikkel Poulsen

Synes at den ser rigtig spændende og god/underholdende ud. Den ser jeg meget frem til med glæde den har samme lighed med. Van Helsing, og Brødrene Grimm, som jeg virkelig godt kunne lide, og i den her er der bestemt ikke sparet på speciel effekterne. Med det rene hekse blodbad der ellers er den optaget flot elsker. Tysklands natur der er bare noget over. Tysklands historie som jeg ikke kan beskrive med mine egne ord, men ellers næste gang de laver sådan nogle film er det sikkert. Rødhætte, som Ulvejæger hvem ved sikkert med en økse ligesom med. Abraham Lincoln: Vampire Hunter, som jeg også kunne lide, men det kunne være overnice hvis de lavede sådan en film altså bare med Rødhætte, eller måske Askepot, Tornerose, Snehvide, eller Rapunzel. maybe maybe not.

Ellers glæder jeg mig til 2013 7 Februar hvor den får premiere, den skal sku opleves i Real D 3D skal opleve dette her fantastiske gammeldags. Tysk eventyr i rent blodbads stil!!! :D :P

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)
Gitteuser/259742

.....så Hans og Grete. Gad vide, hvilket børneeventyr de smadrer næste gang

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Pernillehansendk

Tornerose;)

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

-Jeg ville gerne sige "Spoiler Alert", men jeg aner jo ik' hvad MCU har fundet på i årets forhåbentlig fedeste film!

5 timer siden
jan
jan

De 3 film jeg ikke har set er:

22 timer siden
Jacob

Jeg ligger hovedet på blokken og siger at Thor ryger, da jeg er ret sikker på Hemsworths kontrakt udløber med ‘Infinity War’.

1 dag siden
Gilbert

Hej Julie

1 dag siden

Aktive debatter