Cookie- og Privatlivspolitik
"We kill witches, what do you do?"

"We kill witches, what do you do?"

Ny blodig Hans og Grete-trailer

Stem op!
10
Stem ned!
-1
(reset)

Sidste måned fik vi den første trailer til filmen 'Witch Hunters'. Nu er der kommet en ny trailer, der i USA er forbudt for børn under 17 år, og der er ikke sparet på splatter-effekterne.

Filmen følger søskendeparret fra Brødrene Grimms klassiske eventyr, 15 år efter Hans og Grete fandt pandekagehuset i skoven og dræbte heksen.

Bevæbnet med sofistikerede middelalder-våben har Hans (Jeremy Renner) og Grete (Gemma Arterton) gjort det til deres levevej at jage hekse. Men da deres seneste mission ikke går som planlagt, går det op for de to søskende, at det er heksene, der jager dem.

Ud over den nye trailer har filmen fået sin plakat, hvor de to hovedkarakterer poserer med deres foretrukne våben.

Witch Hunters får premiere den 7. februar 2013.

Hansel and Gretel: Witch Hunters

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
ashera

Det er en grim Grimm verden vi lever i, alle går rundt og fryser, men med lidt trylleformularer og filmmagi kan lyset spredes som på en sommerdag. Men håber, selvom jeg går varmt ind for genbrug, alligevel at drømmefabrikken selv kan finde på noget en dag, så de ikke behøver at stjæle slik fra børn.

Tullemor76

Den næste i rækken er netop Tornerose. Her ser man det bare ud fra heksens perspektiv. Hun minder rigtig meget om heksen i tegnefilmen. Angelina Jolie har hovedrollen.

Line FS

Eh.... Ser ud til den er blodig bare for at være blodig - og det er dét.... Den ser ikke en gang ud til at være særlig flot... - Som de andre nylige dunkle eventyr-filmatiseringer.
Fantastiske skuespillere... meeen, ved nu ikke rigtig, synes deres skuespil virker meget overspillet her. Synes det ser ud til at være for meget det hele.. Ikke sikker på jeg kan tage det seriøst..
Sidste halvdel af traileren var dog mere lovende.

Pil

Ej, hvor überlækkert. Jeg var også rigtig glad for den første trailer, denne her sætter kun en tyk streg under min glæde. Den skal uden tvivl ses. Den har alt det, som god popcorn-underholdning skal indeholde. Masser af blod, masser af action og Jeremy Renner er en snack :)

Julie

Ser god og spændende ud. men.. godt nok blodig .. siger jeg som er vant til at se blodig film :p :)

Mikkel Poulsen

Synes at den ser rigtig spændende og god/underholdende ud. Den ser jeg meget frem til med glæde den har samme lighed med. Van Helsing, og Brødrene Grimm, som jeg virkelig godt kunne lide, og i den her er der bestemt ikke sparet på speciel effekterne. Med det rene hekse blodbad der ellers er den optaget flot elsker. Tysklands natur der er bare noget over. Tysklands historie som jeg ikke kan beskrive med mine egne ord, men ellers næste gang de laver sådan nogle film er det sikkert. Rødhætte, som Ulvejæger hvem ved sikkert med en økse ligesom med. Abraham Lincoln: Vampire Hunter, som jeg også kunne lide, men det kunne være overnice hvis de lavede sådan en film altså bare med Rødhætte, eller måske Askepot, Tornerose, Snehvide, eller Rapunzel. maybe maybe not.

Ellers glæder jeg mig til 2013 7 Februar hvor den får premiere, den skal sku opleves i Real D 3D skal opleve dette her fantastiske gammeldags. Tysk eventyr i rent blodbads stil!!! :D :P

Gitteuser/259742

.....så Hans og Grete. Gad vide, hvilket børneeventyr de smadrer næste gang

PernilleSolouser/16711

Tornerose;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Olivia

Hej Kino.

Til min store nysgerrighed, vides det så på hvilket tidspunkt vinderen af best international film finder sted til showet?

6 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

2 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

2 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden

Aktive debatter