Cookie- og Privatlivspolitik
Tre nye Star Wars-film på vej

Tre nye Star Wars-film på vej

Jedi-ridderne vender tilbage - første gang i 2015

Stem op!
18
Stem ned!
-3
(reset)

Disney har sikret sig rettighederne til hele Star Wars-universet via et opkøb af Lucasfilm. Pris: 23 mia. kr.

Filmselskabet har i den forbindelse udmeldt, at de vil producere en ny Star Wars-film, der skal være en efterfølger til Return of the Jedi fra 1983.

'Star Wars: Episode VII' vil få premiere i 2015 - samme år som Disneys The Avengers 2 rammer biograferne. Det bliver derfor regulær stjernekrig mellem jedier og superhelte i 2015.

Den nye Star Wars-film får to efterfølgere i 2017 og 2019, så der vil blive tale om en ny trilogi, og skaberen af eventyr-universet, George Lucas, er med om bord som kreativ konsulent.

Hvem der skal spille med, instruere, og hvad plottet skal omhandle, er endnu uvist, men der skulle være nok materiale at tage fat på med et utal af bøger, tegneserier og computerspil omhandlende tiden efter 'Episode VI'.

Filmens executive producer er dog fundet og bliver Kathleen Kennedy, der samtidig overtager direktørposten i Lucasfilm.

Disney har ført en aggressiv strategi over for konkurrenterne de seneste år med opkøbet af Marvel Entertainment i 2009 for 4,24 mia. dollars og nu Lucasfilm for 4.05 mia. dollars. Spørgsmålet er så bare, om 'Star Wars' er i sikre hænder i Mickey Mouse-huset?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kaj

Star wars episode I, II og III har en mildest talt papir-tynd handling. De to første film lugter langt hen "We're gonna make some money - now!" med alt det Jar Jar Binks-lort, de har inkluderet. Den eneste bemærkelsesværdige scene i begge film, er den nede i undervandslandet, hvor Jar Jar binks kommer fra. Dog bliver trilogien reddet af III'eren, hvor forholdet mellem de forskellige karaktere pludselig bliver interessant, og ikke mindst ser vi Dark Sidius, som er min ynglingsperson - men selv i den film er der flere ting, der bare ikke holder.

Der ikke nogen af SW-filmene, som med nutide øjne ser helt troværdige ud, men de har garanteret alle sammen gjort det, dengang de blev lavet. Der er ingen tvivl om at Disney er nød til at lægge vægt på effekterne, men spørgsmålet er bare om de kun lægger vægt på effekterne? Bliver det her endnu en tynd film fra Mickey Mouse-skaberne? Er tebrevet blevet brugt for meget?

Jeg kender ikke svaret, men jeg frygter det værste. Historien er jo lukket; Darth Vader er væk og erstattet af et Anakin-spøgelse, Dark Sidius er blevet smidt dybt ned i dødssternen, Han Solo og Lea er blever kærester. Er der overhovedet mere kraft i det tebrev (star wars-universet) - andet end penge?

Anonymuser/0

Det et sjovt at se alle mulige her inde som intet ved om Disney eller Star Wars. Næsten alle har fordomme om Disney, for når de tænker Disney, så tænker de Mickey Mouse, og prinsessefilm, der blev lavet 40 år siden. De gjorde det godt med Avengers. Det gør altså ikke den store forskel, hvem der køber rettighederne. Og Star Wars er aldrig slut. Star Wars er ikke bare en historie, det er et kæmpe univers, og jeg kan sagtens se tonsvis af Spin-offs, som Standalone film, The Old Republic, film der foregår efter sagaen, og andet.

tobecontinueduser/1028763

That's no moon. It's a space station.

S. Rico

En Star Wars film starter med de berømte flyvende rulletekster ledsaget af John Williams fantastiske musik.

Nej, vent - det er ikke helt korrekt! For lige inden er der den obligatoriske 20th Century Fox fanfare, som passer perfekt som intro, inden John Williams tema tager over. Faktisk så perfekt, at jeg i mange år troede, at 20th Century Fox fanfaren faktisk var en del af Star Wars temaet.

Så jeg kan slet ikke forestille mig en Star Wars film begynde med et Disney logo og undvære 20th Century Fox fanfaren.

Det er bare helt forkert!

Jeff

And just before that is the glittering LucasFilms logo. How weird is it that we’re going to miss these small, but significant things…

Antaeus

Jeg har altid syntes at 20th Century Fox fanfaren minder ufattelig meget om noget fra Star Wars, måske af den grund du skriver.

Jeg overlever nok at se et Disney Logo i stedet, især når jeg tænker på hvilke muligheder vi står med nu.

Universet er gigantisk og kan bære ufattelig meget, hvis det ellers gøres med kvalitet. Jeg så gerne 20 film mere og en serie.

S. Rico

Jeg må bare holde mig for øjnene de første sekunder.

Lidt i samme boldgade:

Hvis jeg ser en Star Wars film derhjemme, så starter jeg altid med IKKE at have undertekster på. For så får man den rigtige tekst frem ved starten - nemlig:

A long time ago in a galaxy far, far away....

Har man sat undertekster på, så bliver denne ikoniske tekst oversat, og det er ikke med små undertekster nedenunder. Nej, den engelske tekst bliver simpelt hen fjernet og erstattet af store blå danske bogstaver. Det er nærmest blasfemi!

Så det er bare med at kende genvejen på fjernbetjeningen til undertekster fra/til.

Jeg kunne i øvrigt lige som dig sagtens tåle at se 20 film om SW universet. Jeg ville dog hellere se 20 Tolkien film :-)

Antaeus

Godt at kende nogle tricks :)

Jeg ved ikke om der er et Tolkien univers til 20 film, men det kunne der vel skrives. Dem siger jeg heller ikke nej til. Jeg har kun læst LOTR og Hobbitten. Tolkien er nummer 2 i min filmverden, førstepladsen tages sikkert af Star Wars.

S. Rico

Tolkiens univers er det største og mest komplekse, der nogensinde er skabt af en enkelt person.

Hobitten og LOTR udgør kun en lille bitte brøkdel af den samlede saga. Hvis man skulle filmatisere det hele fra starten af Den Første Alder til afslutningen af Den Tredje Alder med samme detaljering som i LOTR, så ville hverken 20 eller 100 film formå.

Antaeus

Ok, er der virkelig så meget.

Jeg er ikke bekendt med hans historier, udover de to nævnte og jeg har kigget lidt i Silmarillion, men det så ikke ud som at være en rigtig fortælling, som de to andre og ikke lige sådan at gå til. Når jeg tjekker Wikipedia ser det ikke ud af så meget. Men der er udgivet en del efter Tolkien selv døde.
http://da.wikipedia.org/wiki/J.R.R._Tolkien

Jeg ved Star Wars er gigantisk, men det er jo også en masse industri lavet af mange mennesker.

Men lad os bare få begge....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Anna
...

Hej
mine varme fotos er her ..
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

0 sek. siden
Anna
...

Hej
mine varme fotos er her...
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

7 minutter siden
Anna
...

Hej
mine varme fotos er her ..
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

8 minutter siden
Anna

Hej
mine varme fotos er her ..
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

8 minutter siden
Anna
...

Hej
mine varme fotos er her ..
http://69chat.club
brugernavn annaxx))

9 minutter siden

Aktive debatter