Spider-Mans nye Mary Jane?

The Descendants-skuespiller på tale som Kirsten Dunsts afløser
Shailene Woodley som Alexandra King i 'The Descendants'
(© 20th Century Fox)

Det begynder at gå fremad for efterfølgeren til The Amazing Spider-Man. For et par uger siden lærte vi, at Marc Webb vender tilbage for at instruere Andrew Garfield og Emma Stone i fortsættelsen.

Nu lader det til, at Webb og hans hold har besluttet sig for, at Mary Jane Watson, der blev spillet af Kirsten Dunst i Sam Raimis tre Spider-Man-film, skal optræde i 'The Amazing Spider-Man 2'. Og førstevalget til rollen er Shailene Woodley.

Woodley er kendt som George Clooneys datter i den Oscar-vindende The Descendants, hvor hun leverede en meget troværdig præstation. Skuespilleren har dog ikke underskrevet nogen kontrakt endnu, og ifølge udenlandske medier er hun blot øverst på ønskelisten.

Tegneseriens Mary Jane Watson er til at begynde med Gwen Stacys rival, når det kommer til Peter Parkers kærlighed, og i sidste ende er det en række tragiske begivenheder, der er afgørende for udfaldet af de to pigers bestræbelser. Disse forhold beskrives kun flygtigt i Raimis film, så her er masser af stof til et nyt filmplot.

Mary Jane Watson er ikke den eneste rolle, Webb er ved at besætte. Peter Parkers gode ven og senere fjende, Harry Osborn, kommer også til at optræde i efterfølgeren. Det var ham, der blev spillet af James Franco i Sam Raimis trilogi, og som endte med at overtage sin fars erhverv som The Green Goblin.

The Amazing Spider-Man 2 får premiere den 1. maj 2014.