Schwarzenegger vender tilbage som Conan

- plus et nyt billede fra actionfilmen 'The Ten'
Schwarzenegger i 'Conan the Barbarian' fra 1982
(© Dino De Laurentiis Company)

I starten af 80erne spillede Arnold Schwarzenegger barbaren Conan af to omgange, og nu fortsætter sagaen, baseret på Robert E. Howards figur, med den 65-årige skuespiller i titelrollen.

- Jeg har altid elsket Conan-figuren og jeg er beæret over at blive bedt om at vende tilbage til rollen, bekræfter Schwarzenegger overfor Deadline.

'The Legend of Conan' vil dog ignorere både sidste års film om den sværdsvingende helt og Schwarzeneggers anden film i serien, ’Conan the Destroyer’.

- Originalen endte med Arnold på tronen som en erfaren og ældre kriger. Det er udgangspunktet for den film, vi vil lave. Han ved, at han skal til Valhalla og vil forlade verden i et stort slag, fortæller Fredrik Malmberg, rettighedsindehaveren af Conan-universet.

Og umiddelbart lyder ideen slet ikke tosset.

Conan the Barbarian havde (modsat fortsættelsen) masser af kvaliteter, og Schwarzenegger, som en ældre hårdprøvet kriger i en mørk og voldelig fantasy-verden, kan blive den helt rigtige film for den tidligere guvernør, hvis comeback lige nu bærer præg af mere eller mindre selvironiske karakterer.

'The Legend of Conan' kan få premiere i 2014, men først kan Schwarzenegger ses i bl.a. The Last StandThe Tomb og 'The Ten'.

Sidstnævnte har Schwarzenegger netop tweetet dette billede fra:

Schwarzenegger i 'The Ten'