Cookie- og Privatlivspolitik
Robert Pattinson er Carey Mulligans ekskæreste

Robert Pattinson er Carey Mulligans ekskæreste

- i krimi-dramaet 'Hold on to Me'

Stem op!
8
Stem ned!
-2
(reset)

Tusmørket sænker sig en sidste gang, når Breaking Dawn - del 2 den 15. november afslutter Twilight-sagaen, men det har langt fra efterladt Robert Pattinson arbejdsløs.

Twilight-stjernen har takket ja til at spille Carey Mulligans (An Education) high school-ekskæreste, som hun aldrig rigtig er kommet over, i krimi-dramaet 'Hold on to Me'.

Filmen er baseret på en virkelig historie om en kvinde (Mulligan), hvis storbydrømme er løbet ud i sandet. Hun planlægger at kidnappe og forlange løsepenge for byens rigeste mand sammen med sin nuværende kæreste, men efter de har begravet rigmanden, bryder helvede løs.

'Hold on to Me' instrueres af James March, der vandt en Oscar for dokumentarfilmen Man On Wire.

Robert Pattinson kan således se frem til et travlt år 2013, hvor han også skal han spille over for Guy Pearce i den australske fremtids-western 'The Rover' og fange Saddam Hussein i thrilleren Mission: Blacklist.

'Hold on to Me' har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ting

Selvom jeg elsker twilight. Så har jeg ikke set en eneste film af Robert endnu. Sjovt nok har jeg set de andre film som Kristen, Ashley og Jackson har været med i. Men måske er det bare fordi at Robert han har valgt sådan nogle film som jeg aldrig har overvejet at se.

Christin

Har du aldrig set Harry Potter og Flammernes pokal?!

Ting

Ok lige den rolle smuttede :P Af en eller anden grund er han i mit hoved så anderledes i den rolle. Men det var mest fordi jeg tænkte på filmene som "Water for Elephants" og "Bel Ami"

Fan-pire pattinson

Jeg glæder mig rigtig meget til at se Pattinson i alle hans nye roller. Det bliver sjovt at se ham i så anderledes én rolle (i forhold til Edward Cullen) Super fedt! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.