Cookie- og Privatlivspolitik
Nyt fra 'The Evil Dead', 'Carrie' og 'Texas Chainsaw 3D'

Nyt fra 'The Evil Dead', 'Carrie' og 'Texas Chainsaw 3D'

Zombier, motorsave og masser af blod

Stem op!
7
Stem ned!
-1
(reset)

2013 bliver et år fuld af gyser-genindspilninger og fortsættelser, og i anledning af det forestående Halloween udgiver filmselskaberne bag tre af disse film nyt billedmateriale.

The Evil Dead (1981) bliver genindspillet af uruguayske Fede Alvarz, og nu er det første billede fra filmen udkommet. Der er tale om klassisk Evil Dead-stemning med en zombie-kvinde, der kigger frem fra en kælderlem. 

Filmen produceres af originalens instruktør Sam Raimi og dennes hovedrolleskuespiller Bruce Campbell.

Genindspilningen af Carrie har allerede haft flere billeder ude, men nu er den første plakat offentliggjort. 

Plakaten viser titelkarakteren (spillet af Chloë Grace Moretz) dækket med blodpletter. Også her en ikonisk reference til originalen fra 1976, hvor Sissy Spacek får en spand griseblod over sig.

Endelig er der kommet en ny plakat til fortsættelsen til The Texas Chainsaw Massacre fra 1974, og den viser den typisk motorsavssvingende, nu skummelt stirrende Leatherface i vanlig dyster stil.

Efterfølgeren kommer til at foregå i nutiden og får titlen Texas Chainsaw 3D.

Så er det store spørgsmål, hvilken af disse tre film der slipper bedst fra at genindspille en gyserklassiker...

The Evil Dead
The Evil Dead

CarrieCarrie

Texas Chainsaw 3DTexas Chainsaw 3D

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Det ska lige siges at der er blevet leaked en bootleged trailer til Evil Dead remaket.. Og det ser så utrolig ubeskriveligt vildt ud at jeg helt fik gåsehud! Tjek den ud!

Anonymuser/0

Det bliver godt efter et år med flere sci-fi remakes -at få nogle remakes af gyser klassikere - især spændt på Texas Chainsaw !!
Evil dead filmene er jo nogle kult klassikere og tror også Carrie kan gå hen og blive underholdende(filmen er jo genial som led i en anti mobning kampagne :)

Pil

2013 bliver et godt gyserår. Fantastisk.

Evil Dead er jeg rimelig spændt på. Jeg synes, at originalen er voldsomt overvurderet. Plakaten ser udemærket ud, så selvfølgelig skal den ses.. Men ja. Jeg er bange for, at den bliver endnu én i rækken af de mange remakes. Men lad os nu se, man kan forhåbentlig blive positiv overrasket. Og når nu den kære Bruce er med på vognen, kan det ikke gå helt galt.

Carrie. Jeg glæder mig meget. Det er absolut en af Hitchcock's bedste, og det er farligt at lege med et mesterværk, men jeg krydser mine fingre og håber på det bedste. De skal bare passe på, at den ikke bliver for pæn. Hvis i forstår.

Texas Chainsaw. Glæder mig som en lille idiot. Den originale er min absolutte yndlingsgyser. Dens sequels var også udemærkede. Remaken og "The Beginning" fra hhv. 2003 og 2006, var ekstremt gode film, så jeg har kæmpe forventninger. Traileren skuffede fælt, men denne plakat har præcis det rigtige look og feel, så.. Jeg glæder mig. Meget!

Anthony

Carrie - Hitchcock?

Anonymuser/0

Tror der er tale om en lille ærlig slåfejl i Pil's indlæg :) Men ja. Carrie er lavet af Brian De Palma og baseret på Stephen Kings bog af samme navn :)

Pil

En ærlig lille slåfejl. Tak for redningen Michella. Indlægget blev skrevet på farten med en smartphone, så regnede også med, at jeg havde lavet en fejl eller to :)

Anonymuser/0

Det er da herligt!
Glæder mig virkelig meget til at se fulde trailere for Carrie og Evil Dead. Fede billeder/plakater.
Har ikke noget forhold som sådan til Carrie eller Evil Dead serien.

Carrie er en fin film, men dog ikke min fortrukne Stephen King filmatisering. Glæder mig til at se den nye udgave, og Chloe Moretz er en fremragende skuespillerinde. Plakaten er virkelig smuk.

Evil Dead er i mine øjne så smertefuldt overvuderet. Det er Bruce Campell's geniale skuespil der redder det hele. Army Of Darkness har dog nogle sjove momenter. Er kun positiv over denne remake og billedet et superfedt. Lidt hen af hvis en besat Regan MacNeil fik en barn med en zombie fra Zack Snyder's Dawn Of The Dead. Der skulle vist også flyde et screenplay rundt på nettet. Tror lige jeg skal på jagt.

Glædede mig vildt til Texas Chainsaw Massacre 3D... Indtil jeg så traileren. Den ser virkelig rådden ud. Remaken fra 2003 var fantastisk og slo efter min mening orginalen helt ud af boldbanen. Giver den dog en chance alligevel. Har dog kun ros til overs for de 3 plakater fra filmen. De to første var lidt mere nymoderne og denne her er langt mere 70'er-gritty. Fedt!

søren

..spitzenklasse med en pige, som åbenlyst kender horror genren... er dog ikke enig mht texas 3d, da jeg mener traileren er ok & men lidt klichefyldt ........ 2003 remaken var ok, men ku faktisk bedre li " the beginning " ....but that's opinions very ..... check flg europæiske horror film ud ( du kender dem muligvis allerede ;-) ) ... livid, haute tension, frontier's, la horde, martyr's, the beyond, tenebrae, cannibal holocaust & the descent .......

Michael

Glæder mig til 2013 :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Riz
Riz

Så den i dag til forpremiere i BIG BIO Herlev. Fed atmos visning, fed atmosfere og climax var selve filmen.

1 dag siden
Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

3 dage siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

3 dage siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

4 dage siden
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

4 dage siden

Aktive debatter