Ny RoboCop-film udskudt

- og det samme gælder 'Elysium'
Vi må vente lidt længere på at se ED-209 i den nye 'RoboCop'
(© SF Film)

Det har egentlig set ud til at køre på skinner for den nye udgave af Paul Verhoevens 80er-klassiker RoboCop. Rollelisten har boomet på det seneste, og billeder fra optagelserne er dukket op flere steder på nettet.

Men noget afholder alligevel filmskaberne fra at udsende deres produkt.

RoboCop er i hvert fald blevet udskudt et halvt år. Filmen skulle egentlig have haft dansk premiere den 15. august 2013, men filmen er blevet rykket helt frem til 6. februar 2014.

Der er ikke blevet givet nogen officiel forklaring på udskydelsen, men der spekuleres i flere scenarier. Den oplagte forklaring er, at filmen skal have tilføjet flere special effects.

Men forklaringen kunne også være, at reaktionen på Joel Kinnamans robotdragt har været så dårlig, at man simpelthen vil skyde hans scener om med et andet design.

Problemet kunne også ligge i manuskriptets kvalitet. Et tweet fra journalist Drew McWeeny har heftigt kritiseret en tidlig udgave af manuskriptet med denne kompromisløse kommentar:

- Jeg forsøgte at læse RoboCop-remaket, men 20 sider inde begyndte min næse at bløde, og jeg glemte mit navn.

Neill Blomkamps (District 9) kommende science fiction-film Elysium overtager 'RoboCop's premiereplads den 15. august 2013 og rykkes derved fra sin oprindelige dato den 28. februar.

RoboCop
Flere peger på, at RoboCops nye dragt ligner Batmans mere end originalens