Cookie- og Privatlivspolitik
Manuskriptforfatter til 'Fifty Shades of Grey' på plads

Manuskriptforfatter til 'Fifty Shades of Grey' på plads

Succes-romanen filmatiseres

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

E. L. James, forfatteren til bestseller-trilogien 'Fifty Shades', afslørede i går via Twitter, hvem der skal skrive manuskriptet til filmatiseringen af den første bog.

Valget faldt på Kelly Marcel, der foruden at lægge ord i munden på Tom Hanks og Emma Thompson i det kommende drama 'Saving Mr. Banks' også var manuskriptforfatter til science fiction-TV-serien 'Terra Nova'.

Fifty Shades-trilogien, der har solgt over 30 millioner kopier verden over, fortæller historien om en glødende kærlighedsaffære mellem den litteraturstuderende Anastasia Steele og den unge iværksætter og milliardær Christian Grey, der har en forkærlighed for bondage og sadomasochisme.

Universal og Focus købte i marts filmrettighederne til trilogien for 5 millioner dollars, og nu mangler de bare at finde en instruktør og et par hovedrolleindehavere, der kan fange nuancerne i den komplicerede kærlighedshistorie.

Fansider og magasiner bugner med lister over mulige navne til de sexede hovedroller. Emma Watson, Amanda SeyfriedIan Somerhalder og Matt Bomer fra TV-serien ’White Collar’ er hyppige bud, men hvem kunne du tænke dig at se i rollerne som S&M-parret?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Betinauser/89785

Er der nogle der har en ide om hvornår filmen kommer har været inde og google en del men kan ikke finde ud af om det er i år 2013 eller 2014. og JA den skal da helt sikker ses :-)

Caroline

Helt klart Ian Somerhalder..

Katja

Jeg ville foretrække, hvis hovedrolleinderhaverne var ukendte. Men jeg ville godt kunne se Ian Somerhalder som Christian.

Renida

Gisp, jeg har læst alle tre bøger og kan simpelthen ikke vente til den første film kommer ud. Jeg er så spændt på at se hvem hovedrollerne skal spilles af. Personligt synes jeg at nogle ukendte skuespillere skal spille i filmen, da man ikke kommer til at sammenligne dem med bla andre film de har medvirket i.

Som Christian Grey, synes jeg at Matt Bomer skal have æren.
Som Anastasia Steele, har jeg absolut ingen ide, men foretrækker at det IKKE BLIVER KRISTEN STEWART OG ROBERT PATTINSON DER MEDVIRKER I DENNE FILM.
Har simpelthen fået nok af dem.

Jette Margrethe

Denne her film, glæder jeg mig så meget til at se. Jeg bliver en af dem der billedeligt talt ligger klar i min sovepose foran billetkontoret når billetterne bliver frigivet!!!! :D

Blixt

Paul Walker kunne passe meget godt til Christian Grey, ved bare ikke om han ville kunne leve sig godt nok ind i rollen...

Louise

Jeg håber bare det bliver nogen skuespiller som virkelig kan spille rollerne som dem alle og jeg håber de vil leve op til bogen :) Er en stor fan. Så jeg glæder mig inderligt til de kommer ud :)

missbabicuser/565264

William Levi

Line user/946888

Det skal uden tvivl være Ian Somerhalder!!! :D

Mortenuser/531925

Selvfølgelig kun piger der kommentere, nu har jeg ikke læst bøgerne men det jeg har hørt fra det at hvis man intressere sig for sm og bondage sku de scener i bogen være død kedelige fordi de "sm" scenere der er, ikke er særlig meget sm/bondage. Og den er mest for at please kvinder der ikke har prøvet noget særligt i soveværelset.

En film der ku minde lidt om det er denne http://www.imdb.com/title/tt0274812/

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

10 timer siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

18 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

19 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

1 dag siden

Aktive debatter