Cookie- og Privatlivspolitik
'Justice League' går i luften

'Justice League' går i luften

Vil konkurrere mod 'The Avengers 2'

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Der har længe været spekulationer om, hvorvidt DC Comics' superheltegruppe, Justice League, skulle have sin egen film. Nu ser det endelig ud til, at der er hold i disse rygter.

Warner Bros. planlægger starte optagelserne til filmen næste år, så 'Justice League' kan få premiere i 2015. Filmen vil derfor direkte udfordre The Avengers 2, der får dansk premiere den 30. april 2015.

Will Beall arbejder på højtryk på et manuskript til projektet, men der mangler stadig en instruktør. Ben Affleck, Christopher Nolan og Wachowski-søskende har alle været på tale, men deres involvering er siden blevet afkræftet.

Warners tidsplan gør sandsynligvis, at film om de enkelte Justice League-helte næppe vil have premiere inden filmen (undtagen Superman: Man of Steel, naturligvis), men at de i stedet vil følge bagefter.

En af årsagerne til The Avengers' succes i biograferne skal findes i netop disse opbyggende film om de enkelte helte (Captain America, Thor, Iron Man og The Incredible Hulk), så spørgsmålet er, om Justice League formår at blive en kompetent konkurrent til 'The Avengers 2'.

Batman og Superman kender de fleste i forvejen, men hvad med Aquaman, Martian Manhunter eller Hawkman? Er det et problem, at der ikke kommer film, som introducerer heltene i Justice League?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicole

Nice post. good I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon everyday. It will always be interesting to read content from other writers and practice a little something from their sites. http://vsccan.org/

Bruce

Well, this is my first of all visit for your weblog! We're a group of volunteers and starting a new initiative in a community within the same niche. Your weblog offered us very beneficial info to work on. You've got implemented a extraordinary job!

COMING_SOONuser/1028762

No gods No glory. Just Justice :-$

Movie-fanatic

Hvis DC-comics VIRKELIG vil op imod så god (og underbygget!) en film som The Avengers, hjælper det dem NÆPPE, at "glemme" FØRST at sende film ud om Wonderwoman, Lynet og Hawkeye. Det lyder som en USTYRLIG dum satsning, og dovenskab i højeste potens!!!!

Hvid de er SERIØSE omkring projektet, og virkelig VIL være en værdig konkurrent, bliver det godt for os. Hvis de bare kyler en halvhjertet gang makværk ud, hvor publikum overhovedet ikke er blevet introdukseret for "hovedheltene", er der jo bare tale om misbrug af rettigheder, og grådige pengemænds ivrige forsøg, på at malke deres tilbedere: )

Kathrineuser/143233

Personligt ville jeg hellere se nogle underbyggende film først, om fx Flash, Wonder Woman, Martian Manhunter osv.

En JL film vil være fantastisk, hvis den bliver lavet ordenligt. Problemet er bare at med så mange karaktere i én film, som mange ikke kender, så vil det virkelig kunne blive noget rod hvis det ikke bliver lavet ordenligt. Hvilket vil være synd og skam.

Også er der selvfølgelig hele 'hvem skal så spille Batman' problematikken. Tænk at være den skuespiller der skal spille Batman efter Christian Bale. Av av av, det bliver ikke sjov. For ikke at nævne umuligt. Og forkert. Ingen kan slå Bale's Batman (man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig. Men jeg tvivler. Meget.)

Jeg håber ikke at Green Lantern er med. Den film synes jeg bare vi skal lade som om aldrig har fundet sted.

Sahra

Jeg venter spændt til 2015! En filmatisering af min yndlingstegneserie! YES YES YES!

Michaeluser/919427

glæder mig til at se om de kan få en vellykket film ud af det håber bare det bliver nogle god skuespiller og sådan nogle dårlige "praktikanter" men til dem som ikk kender historien bag wonder woman, martian manhunter, the flash osv. så læs tegneserierne inden i går ind og ser den nu når der ikke kommer nogle introfilm til JL det er bare det vil hjælpe lidt på dem som intet kender til DC universe og jeg har altså fuldt med i 15 år.

Camillauser/927927

Jeg går alt ind for at Justice League endelig får en ordenlig film, forudsagt at folkene bag den gør sig umage og tar sig tid til den, og ikke bare for at lave en film der skal konkurrere med Avengers.

Hvilket osse er grunden til at jeg synes at nogen af heltene vil ha godt af en intro film før det helt store; Især Wonder Woman har jeg altid ment bør ha' sin egen film, hun har været "off the grit" i et stykke tid, der er nok mange der ikke hel ved hvem hun er.

Men til gengæld synes jeg ikke Batman og Superman behøver flere film. Alle ved hvem de er, selv ikke-comic fans.

Men trods alt, gir jeg mine bedste held og lykke til Warner Bros.

AufVideoSehen

Hvis det bliver vellykket er den naturligvis hjerteligt velkommen, selvom jeg er ved at være mæt på superhelte. Hvis det bliver hastværk og makværk for at ride med på bølgen, så kan det som en slags poetisk retfærdighed blive enden for tegnedrengenes forsimplede virkelighedssyn.

Carsten Gottliebuser/133896

alaxia hvis du venter og ser efter rulle teksterne så ser man Bruce Banner på en pub/kro hvor Nick Fury eller også var det Tony Stark det er lang tid siden jeg har set filmen men en af de personerne lægger en mappe med Avenger projektet på disken men kan ikke lige huske hvad der bliver sagt direkte til Banner

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Hans

Efter at have læst bøgerne, bliver det spændende at se. Jeg håber virkelig de kan fange essensen.

5 timer siden
Hans

Interessant. Har altid elsket hans roller.

5 timer siden
Antaeus

Han er en legende.
Det er ærgerligt, at den nyeste trilogi har gjort alt de kunne for at ødelægge legenden og alle tiders helt.

5 timer siden
Antaeus

Nå, den video kunne man så ikke se herinde uden at slå alle cookies til.
Det kan i godt glemme, jeg ser den andet steds.

1 dag siden
Zekiuser/914434
Zekiuser/914434

.... eller "Soning" på dansk. Fra 2007 med Kiera Knightley og James MacAvoy. Det er den med den lange uafbrudte sekvens fra Dunkirk i 1940.

2 dage siden

Aktive debatter