Cookie- og Privatlivspolitik
Instruktør svinger videre med Spider-Man

Instruktør svinger videre med Spider-Man

Marc "Spider" Webb fortsætter

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Sony Pictures har fået instruktøren bag The Amazing Spider-Man, Marc Webb, med om bord til endnu en film om den svingende superhelt.

Marc Webbs involvering i en toer har ellers været noget usikker, da han samtidig har en kontrakt med Fox om at lave endnu en film som opfølgning på successen (500) Days of Summer.

En efterfølger til den nye Spider-Man-film har ligget i kortene siden produktionen af den første, men hverken skuespillere eller instruktør havde bundet sig til en efterfølger. Det har de nu.

Andrew Garfield fortsætter også som Peter Parker/Spider-Man, mens Emma Stones medvirken er sandsynlig, men endnu ikke endeligt bekræftet.

Er det gode nyheder, at Spider-Man-franchisen fortsætter med samme hold?

The Amazing Spider-Man 2 får premiere den 1. maj 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Alberte

Peter Parker er en god dreng og Andrew Garfield er en amazing spiderman og god skuespiller. Jeg tror på den nok skal blive fantastisk også.

Morten user/946524

så kan man jo kun håbe på det bliver gjort bedre, var helt skuffet over den første, så forventer ikke det store hvis der kommer en fortsættelse.....

AufVideoSehen

Jamen så er der jo frit spil på at spinne videre hvor de slap. Håber de skruer op for tempoet og action når du fundamentet er bygget og bunden lagt.

Christian

Webb's Spidey fortolkning var røv fed og forfriskende. Og Andrew Garfield er simpelthen fantastisk i rollen! Man kan bare ikke stå for ham (og NEJ, er ikke homoseksuel, hehe)

Er så glad for at høre holdet vender tilbage med fortsættelsen :-) Den har så_meget potentiale for stor udvidelse, karakterudvikling og fantastisk historiefortælling. Rammerne blev sat med den første - og de var feeede! Håber det bliver kæmpe stort og KÆMPE fantastisk!

Anonymuser/0

Den første var supervellykket og glæder mig til at gense den på Blu Ray :) Håber at castet vender tilbage, især Stone og Garfield var begge super! Krydser fingre for at vi måske får Venom og Black Cat at se i 2'eren :)

Emma

Jeg syntes The Amazing Spider-Man var en fantastisk film, og jeg glæder mig til at se 2'eren!

Ting

De klarede det jo godt så hvorfor ikke. Og er Garfield og Stone ikke også sammen i virkeligheden

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Den største bekymring er helt klart brugen af CGI-effekter, som alle film i dag mere eller mindre er smovset ind i.

14 timer siden
jesperuser/104646
jesperuser/104646

Han instruerede den første film - og ved fiaskoen "Forever" var det ikke ham som instruerede. Så glæder mig til at se resultatet her :D

19 timer siden
Marianne Kirkovics

Billy Elliot er en smuk feel good film, om en drengs mod og kamp for at gøre noget helt anderledens end man ville forvente af en dreng fra den enge

1 dag siden
Jens Peteruser/393169
Jens Peteruser/393169

Elsker gode danske dramaer og Jesper Christensen

1 dag siden
VIPER

Sarah Connor, love ya' style!
-Håber filmen holder!

2 dage siden

Aktive debatter