Cookie- og Privatlivspolitik
Hvor vil 'Hobbitten - del 1' slutte?

Hvor vil 'Hobbitten - del 1' slutte?

- og giver den nye plakat et hint?

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

For tiden skorter det ikke på nye billede og plakater fra ’Hobbiten: En uventet rejse’. Nu er der kommet fem nye plakater, og den ene kan måske fortælle noget om, hvornår den første film slutter.

De fire horisontale bannere cementerer de forskellige tonearter, man kan forvente fra rendyrket komedie til episke rejser over (og igennem) bjerge, imens den argentinske plakat i det traditionelle format sender mere dystre signaler.

Sidstnævnte fortæller også en smule om, hvor meget af bogen der inkluderes i trilogiens første film, og hvis man intet kender til historien, er de næste afsnit i princippet en spoiler.

Hvorom alting er, har traileren allerede afsløret, at Bilbo naturligvis drager ud på en rejse med Gandalf og 13 dværge; at Bilbo møder Gollum dybt inde i et bjerg; at følgeskabet når ud på den anden side for at blive angrebet af de ulvelignende "wargs" øst for Misty Mountains.

Her kunne ’En uventet rejse’ i princippet være sluttet med en cliffhanger, men med plakatens præsentation af de store ørne vil opholdet på den såkaldte ”carrock” ganske sikkert være inkluderet i filmen.

I så fald kan man lige så godt tage besøget hos Beorn med, så man får muligheden for at slutte den første film, hvor Gandalf forlader selskabet på kanten af skoven Mirkwood med et rungende ”Do not leave the path!”. Med andre ord en ganske dyster afslutning.

Alt er naturligvis gisninger, og diverse fan-fora har sikkert skrevet mangt og meget om emnet, men noget skal man jo bruge tiden på, ind til Hobbitten: En uventet rejse får premiere den 12. december.

Hvor tror/håber du, at første del af trilogien slutter?

Hobbitten - del 1
Hobbitten - del 1
Hobbitten - del 1
Hobbitten - del 1
Hobbitten - del 1

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henriette69

Først: hvorfor optræder der 2 forskellige datoer for filmens premiere??
Der står den 14. december på plakaterne, men den 12. her på sitet.

For det andet:
er jeg fuldstændig ligeglad med hvor Jackson og Co. har valgt at slutte hver del. Glæder mig blot som et lille barn til juleaften :D

SSuser/10172

Den danske premiere ligger to dage tidligere end fx den amerikanske og engelske premiere.

Hilsen Søren - kino.dk

Laurauser/906212

Hvordan kan det være at vi får lov at se den før ?? vi skal da først have undertekster og det ene og det andet?

SSuser/10172

Filmen skal nok være tekstet til den tid. Det plejer jo at lade sig gøre med de lidt tidligere DK-premierer.

Hilsen Søren

Laurauser/906212

Okay tak for det, men hvordan kan det være at Danmark får lov at vise den før ?? og kan du svare på om vi kommer til at kunne se den i 48fps ?

SSuser/10172

En del lande får lov til at vise den fra den 12. december, så vi er ikke så stort et særtilfælde igen. Mht. 48fps er det hensigten, at den kommer til DK i formatet, men historie følger denne uge på sitet.

Laurauser/906212

Ihh det så godt at høre krydser fingre for 48 fps :D mange mange tak!!

Laurauser/906212

Jeg tror det bliver måske før Beorn's hus, nu det bliver 3 film skal der jo også være noget aktion i 2'eren :)

Men jeg undre mig altså lidt over de bannere, er det ikke bare taget fra "the scrool"? de er da i hvert fald ikke nye :s

S. Rico

Jeg har kun læst bogen to gange, og det er mange år siden. Jeg gider slet ikke spekulere i, hvordan Jackson deler filmene op. Men er bare glad for at der kommer så mange fantastiske filmtimer ud af projektet.

Jeg vil meget hellere overraskes og blive draget ind i den magiske verden med et frit sind uden forventninger, når jeg til december endelig sidder i biografsædet.

Aske

Filmen slutter lige før de møder Beorn.
Har fulgt den her film meget tæt de sidste 2 år, og siden det kom frem, at Peter Jackson laver en trilogi i stedet for 2 film, er en masse ting blevet ændret.
Bl.a. er Mikael Persbrandt blevet fjernet fra den opdaterede cast-list, det officielle banner er blevet "forkortet" til der hvor ørnene redder dem og Beorn i bjørneskikkelse er fjernet. Yderligere er en masse merchandise og legetøj der omhandler Beorn, Dunkelskov, Edderkopperne, Thranduil(skovelverkongen) og flugten i tønderne blevet tilbagekaldt.

The Hobbit: Desolation of Smaug kan så begynde med at vi får "genintroduceret" dværgene i Beorns hus, på samme måde som i bogen. Hvilket kan blive en glimrende start på film 2.

Man skal dog aldrig sige aldrig og med de seneste nyheder om at film 1 bliver 2 t 44 min. lang, kan det måske godt inkludere Beorn. Men jeg tror det ikke.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

9 timer siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

3 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

4 dage siden

Aktive debatter