Cookie- og Privatlivspolitik
Hvor lang er 'Hobbitten - del 1'?

Hvor lang er 'Hobbitten - del 1'?

Peter Jackson afslører spilletiden

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Forventningerne til Peter Jacksons 'Hobbitten: En uventet rejse' er uundgåeligt store efter instruktørens episke Ringenes Herre-trilogi for snart ti år siden. Nu ved vi en smule mere om årets mest ventede film.

Siden de to planlagte film i Hobbitten-serien blev udvidet til en trilogi, har der været spekulationer om, hvorvidt hver film ville være i normal spillefilmslængde - men frygt ej.

Første film i trilogien får nemlig den omfattende længde af 2 timer og 40 minutter. Det er 18 minutter kortere end Ringenes Herre: Eventyret om Ringen og dermed den korteste tur til Midgård indtil videre.

Hobbitten: En uventet rejse får premiere den 12. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Amanda

jeg skal´have ble på, på premiere dagen. 2 timer og 40 min. Jeg kan da ikke holde mig i bare spændning, i så lang tid :-D
Mvh

mikkel knudsen

wow hvor er den lang den nye hobbien filmen men glæder mig til at se alle de ting der kommer i filmen

Beate

At der er tvivl om spilletiden undre mig ;) men jeg glæder mig vildt meget til at den kommer ud! Jeg vil sige at det store med at en film skal deles op i to dele er jeg virkelig ikke begejstret over. Jeg kan ikke lide det med at man skal vente 1,5 år på den næste del fordi:
1) Det gør titlen dårligere...
2) Jeg gider ikke vente...
3) Filmen bliver længere med vilje og indeholder derfor ugyldige scener(kan diskuteres fra film til film)

Antaeus

1. hvad mener du med det gør titlen dårligere? Er det fordi der kommer undertitler? Det betyder ikke noget specielt for mig så længe filmen er god.

2,3. Jeg ville også hellere have alle tre film på en gang, men det er der nok ikke en nær så god forretning i. Og at de tjener nogle penge kan jeg godt leve med, især når det er forhåbentlig er årtiets film. Alternativet skulle være én film. Enten skal den så forkortes usædvanlig meget i forhold til nu eller også får vi en 8½ times lang film. Så vil jeg noget hellere have tre, så vi får alt det med som de mener bør være med. Des mere des bedre så længe det ikke er ligegyldige scener. Det synes jeg i hvert fald ikke vi så i LOTR.

Kan du evt. komme med eksempler på det med "ugyldige scener"?
I LOTR og Harry Potter syntes jeg fx det har fungeret fint.

Brumbassenuser/117960

Del to Hobbitten: Dragens ødemark "The Hobbit: The Desolation of Smaug" kommer 13 Dec 2013 og del 3 Hobbitten: Ud og hjem igen (The Hobbit: There and Back Again) kommer et halvt år efter 17 Juni 2014..

en af grunden er arbejdet med CGI "Computer-generated imagery" - for at lave et ordenlig arbejdet tager det tid..

Mikkel Poulsen

Hvis spilletiden for. En Uventet Rejse virkelig er 2 t og 40 min det må da være med reklamer, så indelig er den nok kun 2 t og noget med 30 min. Men det kan også godt være at de har ramt plet på 2 t og 40 min det er jeg da glad for, for så er det virkelig en hel aftensfilm. Hvor man bliver godt underholdt med. Dværge, Dødbringende Warger, Formskiftere, Gigantiske Edderkopper, Gobliner, Gollum, Hobbitter, Orker, og Troldmænd, jeg glæder mig det er virkelig årets mest ventede film og det bliver den bedste julegave og få!!!

RasmusHeby

Den oplyste spilletid fra instruktøren/filmselskabet er vist altid uden reklamer eller noget :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

56 minutter siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

1 time siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

3 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

5 dage siden

Aktive debatter