Cookie- og Privatlivspolitik
Hugh Grant søger kærligheden igen

Hugh Grant søger kærligheden igen

Tilbage i comfort-zonen

Stem op!
0
Stem ned!
-2
(reset)

Selvom Hugh Grant primært er kendt for sine optrædener i romantiske komedier, har den engelske skuespiller på det seneste vist alsidighed. Han har lagt stemme til kaptajnen i claymation-filmen Piraterne!, og han spiller med i den komplekse science fiction-film Cloud Atlas.

Instruktør og manuskriptforfatter Marc Lawrence har nu fået den britiske lover boy til at vende tilbage til sin mest vante genre; den romantiske komedie.

Filmen har endnu ingen titel, men plottet ligger fast. Året er 1998, og briten Ray Michaels (Grant) har netop vundet en Oscar for bedste manuskript.

15 år senere er Rays kreative åre løbet tør. Han er fraskilt og bankerot og er derfor tvunget til at tjene penge ved at undervise universitetsstuderende i at skrive manuskripter. I den forbindelse møder han en enlig mor, der er vendt tilbage til skolebænken, og snart skriver de sig ind i hinandens hjerter.

Lawrence og Grant har tidligere arbejdet sammen om de tre romantiske komedier Two Weeks NoticeEt sikkert hit og Did You Hear About The Morgans?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

Lyder aaaaaaalt for meget som noget jeg har set før...
Enig med AufVideoSehen, tænkte både Et sikkert hit og About a boy...
Det lyder altså for kedeligt...

thea

det lyder som en god film.
det er helt sikkert en rolle og film som Hugh grant vil passe perfekt til altså efter min mening og det er generelt god genre og jeg tror det bliver rigtig godt. :D

Tina

Det lyder som en film jeg gerne vil se og med Hugh Grant kan man jo aldrig gå galt

AufVideoSehen

Plus lidt About a Boy skal nok blive Et Sikkert Hit igen. Og så kommer der vist også snart en Bridget Jones mere. Og hvis 'Hollywood' ikke gider bruge den aldrende charmør længere kan han sikkert få en rolle i Susanne Biers næste romantiske komedie. Vi har jo brug for den slags når virkeligheden består af indkøb, bleskift og den daglige rutine i livets trædemølle...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

15 timer siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

19 timer siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

1 dag siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

1 dag siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

4 dage siden

Aktive debatter