Cookie- og Privatlivspolitik
Første plakat til 'The Wolverine'

Første plakat til 'The Wolverine'

Stadig den bedste til det, han gør!

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Det tegner rigtig godt for den nye film om Wolverine, der får premiere næste år. Filmen tager udgangspunkt i en af de bedste historier om superhelten, nemlig Chris Claremont og Frank Millers mini-serie fra 1982.

Billederne, vi tidligere har vist, har desuden været rigtig flotte, og nu følger den første plakat.

Plakaten er inspireret af klassisk, japansk kunst og viser Wolverine i en ikonisk stilling. Som vi kan se på det nederste billede, fra den knap så vellykkede X-Men Origins: Wolverine, er helten kendt for denne positur, men på den nye plakat får den et nyt udtryk.

Hugh Jackman, der både producerer og spiller titelkarakteren i 'The Wolverine', erkender over for Empire, at netop den første Wolverine-film ikke levede op til fansenes forventninger.

I den nye film vil plottet tage udgangspunkt i en mere realistisk verden, hvor Wolverine drager til Japan, efter hans venner fra X-Men enten er døde eller på anden vis forsvundet ud af hans liv. Det bliver derved en mere ensom helt, end vi tidligere har set på film, men som svarer godt til tegneseriens version af mutanten.

The Wolverine får premiere den 25. juli.

The Wolverine

X-Men Origins: WolverineX-Men Origins: Wolverine

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Har set nogle af X-Men filmene og ikke den anden Wolverine film har jeg ikke set. Men efter at have læst lidt mere om den her synes jeg da at den lyder meget spændende. Nu venter vi så bare på en lille teaser fra den efter at havde set flotte billeder fra den kommende superhelte-film, han er en mindst ligeså spændende superhelt som alle de andre vi kender men hernu med. Wolverine med sine overnaturlige, og hemmelighedsfulde, super, knive/klør ud af sine knogler, er spændt på at se teaseren fra den på et tidspunkt når den bliver frigivet!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Så fedt med den her liste - nu ved jeg, hvad aftenen i sofaen skal gå med.

4 timer siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

4 timer siden
Kim
Kim

Hvis det var fosteret, hvordan skulle Brad Pitt så vide/se at det var hans barn, og deraf slå morderen ihjel!

5 timer siden
Andersuser/37977
Andersuser/37977

God artikel - fantastisk film, jeg husker også den første gang jeg så "Seven" i biografen og de efterfølgende gange, jeg har set den.

6 timer siden
Steenuser/813780
Steenuser/813780

....Men hans bror er bare så meget bedre ;-)

7 timer siden