Cookie- og Privatlivspolitik
Casper Christensen gambler i Nice

Casper Christensen gambler i Nice

- med Rasmus Bjerg i ny komedie

Stem op!
5
Stem ned!
-1
(reset)

Tomas Villum Jensen er netop nu midt i optagelserne til sin syvende spillefilm, denne gang i Nice i Sydfrankrig, og her er det første kig.

Casper Christensen er hoppet i pastel-nuancer og giver den som gambleren Theo, mens Rasmus Bjerg spiller den småkedelige advokat Michael Helge.

Michael Helge skal løse en skilsmissesag under de sydlige himmelstrøg, men guldkysten siger ham ikke så meget. Værre bliver det, da han franarres 10 mio. af firmaets penge. Men så støder han heldigvis ind i sin gamle ven Theo.

Filmen får titlen 'Player', og på rollelisten finder man også navne som Ellen Hillingsø, Mille Lehfeldt, Lars Brygmann og Jens Jørn Spottag.

Player får premiere den 20. juni 2013.

Player

Player

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Beate

Normalt ville jeg sige at når Casper Christensen er med, er mine forventninger en smule højere end normalt, for han er en dygtig mand! Indrøm det nu bare!
Jeg er så i tvivl med hensyn til Thomas Villum Jensen. Hans film har ikke blæst mig omkuld, men måske kan det godt ende med at han får en chance :)
Alt i alt kan jeg indrømme at jeg håber at det bliver en god succes for det trænger vi sgu til!

Nadineuser/13852

Synes normalt Thomas har det med at lave nogen film der er tankevækkende, meen allerede nu sidder jeg og tænker 70'er vibe med at man er taget til syden. Sådan lidt tilbage til den grise-fest men med den sunde livsstil og yoga trippet.

Ved ikke om I kan følge mig, hvis ikke forstår jeg det egentligt godt. men den giver mig bare et eller anden vibe, som jeg tro bliver interessant men kunne frygte den blev kedelig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.