Cookie- og Privatlivspolitik
Blodig trailer til 'Evil Dead'

Blodig trailer til 'Evil Dead'

Ikke for sarte sjæle

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Genindspilningen af horror-klassikeren fra 1981 med Bruce Campbell i hovedrollen som den hårdtprøvede Ash, der sammen med fire venner tager til en hytte i skoven, som bliver overrendt og besat af de levende døde, har fået sin første trailer.

Sam Raimi, som skrev, instruerede og producerede den oprindelige film samt dens efterfølgere 'Evil Dead II' (1987) og 'Army of Darkness' (1992), er sammen med Bruce Campbell også producer på denne moderne genindspilning, der i grove træk følger det samme plot.

Traileren er netop kommet, og afslører at en opdatering af filmen ikke har skruet ned for blod og løse legemsdele - tværtimod!

Karakteren Ash er dog ikke at finde i den nye version. Han erstattes af en kvinde ved navn Mia, som spilles af Jane Levy (kendt fra TV-serien 'Suburgatory').

Evil Dead får premiere den 25. april

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
mikkel knudsen

WOW en blodig trailer men glæder mig til at se den nye udgave af evil dead.

jonuser/927757

Det kunne kunne godt gå hen og blive ret så awesome....

Mikkel Poulsen

Er det bare mig eller er den der hytte i traileren ikke også den der er blevet brugt i.. The Cabin In The Woods det ligner meget vel den altså, men ellers ser den da okkk spændende ud mon ikke at den går hen og bliver interessant aligevel. Når der også på et andet tidspunkt kommer en ny trailer for den!

Robin

hvor har i andre fundet traileren ???

fandt den..... kritik indkommen...... kære kino.dk det er i mine øjne dumt at skrive ting i så små og tynde bogstaver. som i f.eks gør på traileren her.. jeg overså den fuldstændigt.

Mikkel Poulsen

I de små fælter skal du oplyse din fødsels dato og hva årstal du er født i. Også skal du klikke på den der står iam over 17 også skulle den meget vel komme!!

Pil

Jeg har aldrig været en fan af anmelderdarlingen fra 1981. Så jeg var skeptisk for remaken. Men damn! Awesome. Ligeså gory og cool, som den burde være. Det bliver awesome.

Anonymuser/0

...at Bruce er involveret og at Raimi igen er producer :)
Traileren ser rigtig god ud , men kunne godt ønske mig en lille cameo fra Bruce !!
-f.eks den skumle og advarende tankpasser.. ;)

Anonymuser/0

Hvis Campell ikke har en cameo, så er helvede frosset over! :)
Tror på ingen måde at når både Raimi og Campell er så involverede i filmen, at de ikke har gennemtænkt en klog cameo. Tror ikke kun Bruce får cameo, jeg tror at han får cameo som Ash!

Anonymuser/0

Vi krydser fingre :)

Anonymuser/0

Den ser vild ud, billedsiden ser helt fantastisk ud, og elsker at den minder lidt og filmene "Demons" og "Demons 2".

Er glad for at den ikke prøver at kopiere de orginale film med humoren (som mest var fremtræden i Evil Dead 2 og Army Of Darkness) og heller ikke kopierer karaktererne.
Holder stadigvæk fast ved at de orginale er en smule overvuderede (dette er selvfølgelig kun min mening:).
Evil Dead havde nogle uhyggelige momenter indimellem, Evil Dead 2 var fuldt ud Splat-stick, fandt den langt fra uhyggelig og humoeren holdes oppe udelukkende af Bruce Campell og Army of Darknes var sjov, men på ingen måde uhyggelig.

Oh by the way... De orginale Evil Dead film var altså også småklamme. Lad os nu ikke lade som andet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Fede facts om Venom der, mand!

13 timer siden
Stefan

''flere skud praler af på brystet af ham.''

17 timer siden
Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

1 dag siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

1 dag siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

yes tænkte også , amen hvad med Aarhus, vil da rigtig gerne se den film, give en anmeldelse have været en super fin oplevelse...ja verden er mere e

2 dage siden