Cookie- og Privatlivspolitik
Vinterberg filmatiserer engelsk klassiker

Vinterberg filmatiserer engelsk klassiker

Carey Mulligan i sigte til hovedrollen

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Instruktøren Thomas Vinterberg fik meget opmærksomhed med sin film Jagten i Cannes i år. Filmen løb dog ikke af sted med Den Gyldne Palme, men hovedrolleindehaveren Mads Mikkelsen fik en palme for sin præstation.

Danskeren er nu på tale som instruktør til en filmatisering af engelske Thomas Hardys roman 'Far from the Madding Crowd', som på dansk hedder 'Fjernt fra Verdens Vrimmel'.

Bogen handler om den smukke Batsheba Everden, som har tre bejlere - hyrden Gabriel Oak, soldaten Troy og bondemanden Boldwood.

Skuespillerinden Carey Mulligan er øverst på ønskelisten til rollen som Batshebas. En rolle som var besat af Julie Christie (Doctor Zhivago) i John Schlesingers (Sunday Bloody Sunday) filmatisering af bogen i 1967.

Inden projektet går alt for godt i gang, skal David Nicholls (Samme dag næste år) lige skrive bogen om til et manuskript.

Far from the Madding CrowdFilmplakaten fra John Sclhesingers filmatiseringen i 1967

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Romanen er filmatiseret 2 gange før. Udover klassikeren med Julie Christie blev der i 1998 lavet en "monster" version på næsten 3½ time (bemærk at der er fejl på IMDB, hvor den står anført som en lille tv film på 54 minutter).

Så Vinterberg skal både kæmpe mod den utrolig populære klassiske film fra 1967 og mod, at der allerede foreligger en forholdsvis moderne version.

Så på med nyskabelses brillerne Vinterberg!

AufVideoSehen

Carey Mulligan virker så ekstremt kedelig at se på. Totalt uden udstråling. Men det er altså også lidt mærkeligt at vi ikke må se Hr. Vinterbergs Jagten, når den nu er solgt til det meste af udlandet og set af omkring halvdelen af verden.

Katja*

Uh, jeg glæder mig allerede!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

5 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

6 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter