Cookie- og Privatlivspolitik
Vind et møde med Liam Neeson

Vind et møde med Liam Neeson

Til gallapremieren på 'Taken 2'

Stem op!
17
Stem ned!
-1
(reset)

Kino.dk kan sende to heldige brugere til gallapremieren på Taken 2 for at møde Liam Neeson.

Irske Liam Neeson har travlt for tiden. Alene i år har man kunne opleve ham i fire forskellige film i de danske biografer: The Grey, BattleshipWrath of the Titans og The Dark Knight Rises.

Alligevel hiver han tid ud af kalenderen for at gæste den danske gallapremiere på 'Taken 2' i Imperial den 10. september. Og du har mulighed for at vinde billetter til begivenheden samt et "meet & greet" med den irske stjerne. Hvilket vil sige et håndtryk samt billeder med Neeson og filmens instruktør Olivier Megaton.

'Taken 2' er efterfølgeren til den populære etter fra 2008, hvor Liam Neeson spiller den pensionerede CIA-agent Bryan Mills på jagt efter sin datters kidnappere.

Toeren fortsætter med temaet om hævn, men denne gang er det kidnapperens far, der søger hævn over sin søn, hvis liv Mills tog i den første film.

Alt, hvad du skal gøre for at deltage, er at svare på dette spørgsmål:
Hvilken film synes du er den ultimative hævnfilm og hvorfor?

Skriv dit svar i kommentarfeltet herunder - kino.dk udvælger det bedste svar.

Konkurrencen slutter fredag den 7. september kl. 12.00.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tora Eff

Der var virkelig mange gode forslag på den ultimative hævnfilm (hele 299 af slagsen). Vi valgte med omhu de to mest fængende og passionerede svar.

De kommer her:

1.
Filmen hedder 'Horseman' – og begrundelsen er:
Følelser er så stærke, at man som tilskuer har den største sympati for hævneren og ikke for ofrene. Overhovedet ikke. Faktisk synes man, at de får som fortjent. Ikke at jeg er tilhænger af vold, og slet ikke i de mængder, den fortvivlede far udviser. Men alligevel ...
The Horseman går fra "almindelig" moderat vigilante vold til den yderste ekstreme spids af voldsspiralen. Det er overkvalificeret vold og tortur, og absolut ikke for sarte sjæle og ømfindtlige nervebaner.
Det er en meget blodig, realistisk og, til tider, meget voldsom film. Men også en film, der viser afmagtheden og vredens grimme ansigt. Derudover er der nogle ganske rørende scener, som ikke helt vil slippe mine nethinder - netop fordi de så tydeligt viser, faderens fortvivlelse i så stærk kontrast til volden.
Og kom man i samme situation, som faderen i Horseman – og man ikke var i besiddelse af etiske og moralske skrupler, tror jeg, at man meget nemt kunne komme helt derud, hvor der overhovedet ikke findes grænser eller samvittighed – kun hævn.

2.
Taken:
Bryan: I don't know who you are. I don't know what you want. If you are looking for ransom, I can tell you I don't have money. But what I do have are a very particular set of skills; skills I have acquired over a very long career. Skills that make me a nightmare for people like you. If you let my daughter go now, that'll be the end of it. I will not look for you, I will not pursue you. But if you don't, I will look for you, I will find you, and I will kill you.
Marko: Good Luck.
Virkelig et mindeværdigt citat og grunden til at jeg har valgt Taken som den absolutte hævn-film. En film hvor en far vil gå igennem ild og vand for at redde sin datter - og gør netop dette. En far der satser sit liv, for at datteren kan leve - koste hvad det koste vil.
Jeg kan godt forstå, hvorfor mange vælger filmen Nådeløs Hævn som den bedste hævn-film. Men den når altså ikke Taken til sokkeholderne. Nådeløs Hævn er alt for brutal og intetsigende og til sidst virker helten som den absolutte skurk og dør i et inferno af flammer. I Taken har vi denne her far - lad os bare kalde ham en "helt" - der vil gøre alt for sin datter. Han nedkæmper den ene gruppe skurke efter den anden med stil og snilde samtidig med, at han har øje for de andre stakkels piger som lever i kløerne på bagmændene. Og hvis han kunne, ville han sikkert redde dem alle sammen.
Taken er uden tvivl dem bedste og mest gennemførte Hævn-film og jeg glæder mig til at se om Taken 2 kan gøre kunsten efter.

-tora - kino.dk

S. Rico

I har kun oplyst navnene på vinderne, men ikke hvilken film de stemte på. Kan vi andre ikke få at vide, hvilken (eller hvilke) film, der så endte med at få prædikatet ”den ultimative hævnfilm” - og argumentet herfor?

Jeg antager her, at I ikke bare har trukket lod, men rent faktisk forholdt jer til forslagene... :-)

Mikkel Poulsen

Nu hvor han er i Danmark ligenu, sidder jeg og ærger mig over at jeg ikke købte billetter til arrangementet, men har ikke råd til det og jeg vandt desværre ikke, som jeg ellers håbede på at jeg ville gøre men det gjorde jeg ikke, så nu skal jeg tænke på at jeg aldrig kommer til at møde min store film fan never jo. :( :( :( :( :(

Jette Brixuser/370840

Har en søn på lige fyldt 14, som håbede, vi bare kunne købe en billet, så skulle der være et afbud, så er han helt sikkert klar

Mikkel Poulsen

Er virkelig virkelig skuffet, havde virkelig rigtig meget glædet mig til at møde Liam Neeson, og håbede på at det blev mig, ja self skulle det jo ikke blive mig for, jeg vinder aldrig noget herinde igennem fuck hvor er jeg skuffet og ked :( :(

Tora Eff

Tillykke til de dygtige vindere Jesper og Asim, som skal møde Liam Neeson på mandag. Der er en mail i jeres indbakke.

God weekend!

-tora - kino.dk

Mikkel Poulsen

Er der mon en Mikkel Poulsen som har vundet

Anders

Payback med Mel Gibson.

Han er alt det Max Payne gerne ville være.
Han deler navn med en mørk øl.
Han ryger indenfor med overtøj på. (som i læderjakke seføli)
Hans gamle makker (Gregg Henry) forråder ham og banker hans gamle flamme (Maria Bello) og får selvfølgelig tæv. Da han ligger forslået for fødderne af Porter's (Mel Gibson) fødder,
tænder Porter en smøg.
"You got a light?"
"....what?"
"You got a light?"
"Aahhh... n.. no..."
"Hm.... Well, then what good are you."
Bang :)

http://youtu.be/Ly7_DVUYQ8k

Raf

Kill Bill er hævnens dronning.

Gitteuser/260382

Conan the barbarian da han hævner mordet på sin famile men taken 1 kommer som nummer 2

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

2 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

2 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

3 dage siden

Aktive debatter