Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer til 'Vilde Rolf'

Trailer til 'Vilde Rolf'

Press "Start"

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Alle, der har spillet videospil i 1980ernes arkadehaller eller på de gamle Nintendo-maskiner, vil utvivlsomt blive hensat til euforisk nostalgi over denne nye trailer til 'Vilde Rolf'.

Disney må nemlig have været ude at samle licenser fra klassiske spil, for i traileren optræder både Bowser fra Mario-serien, diverse Street Fighter-kæmpere og Sonic the Hedgehog.

Og så er der selvfølgelig vores hovedperson Rolf, en superskurk i et arkadespil, som er godt og grundigt træt af Fix-It Felix. Felix er nemlig helten, som altid gør det rigtige, og Rolf gider ikke at være bad guy længere.

Vilde Rolf tager på en rejse gennem videospillets historie, hvor han undervejs møder den benhårde Sergeant Calhoun fra det Halo-inspirerede 1. persons skydespil 'Hero's Duty'.

Men da han tilfældigvis kommer til at sætte en dødsensfarlig fjende løs, må han redde pigen Vanellope von Schweetz og hendes verden fra undergang.

Vilde Rolf får premiere den 7. februar 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marlon Campbell

Ser frem til en fed film, fedt at de går i dykker ned i de kendte spil, især Halo parodien.

AufVideoSehen

Spilfilmatiseringer lykkes sjældent eller aldrig. Dette prohekt virker ikke som en undtagelse. Men man kan selvfølgelig aldrig vide..!?

Glenuser/262802

Endnu en film der bliver øddelagt af dårlig oversættelser og sikkert kun komme med dansk tale alle andre steder end Århus og København. Hvordan kan det være at der førhen var flere film på org. sprog, men at nu bliver de alle oversat, børn i dag er meget bedre til engelsk end førhen, for ikke at tale om at den her film henvender sig mere til dem der kan huske alle spillede der bliver nævnt, og tiden før spil var i 3d, hvilket er de 20 - 35 årigede, som aldrig ville se en film som denne her på dansk.

Skift i det mindste titlen tilbage sådan at den passer med spillet, jeg ved godt at vi ikke for den med org. tale her i midtjylland det er vi efterhånden blev vant til at finde en vej uden om, så spare vi også den billet, ligesom med Brave og Madagaskar 3

Oliver

Jeg kan godt se hvad du mener..men synes alligevel det er lige lovligt groft sagt når du siger at filmene bliver decideret 'ødelagt' af oversættelserne! Personligt vil jeg mene af mange af de danske versioner klart lever op til den amerikanske original version, hvis ikke overgår den. En masse af disney's gamle klassikere som bl.a. Løvernes Konge, Aladdin og Mulan, samt Pixar's Toy Story og De Utrolige er da pisse godt ramt på dansk, og det bare for at nævne et par af dem..Så døm ikke den danske før du har set den, MEN! Jeg vil nu give dig KÆMPE ret i det med titlen - det en 'ommer ! :)

Steen

Den person som er kommet op med den Danske title burde fyres med det samme !! (samt rulles i tjære og fjer..)

Der er bare nogle titler der IKKE skal oversættes..

Det ville være det samme som at kalde "Toy Story" for "Legetøjs Historie" ..

"Wreck-It Ralph" bygger på et spil der hedder "Wreck-It Ralph"
- og så kan man sgu ikke lige omdøbe ham til "Vilde Rolf"..

Nick C.

Virkelig en skidt dansk titel.

Håber stadig at I vælger at vise den med engelsk tale og meget gerne i Imperial. Madagascar 3 fik jeg kun set med engelsk, fordi jeg tilfældigvis var i USA da den havde premiere i juni. Vi ville have set den her hjemme også, men ingen steder blev den vist med engelsk tale.

Jakob

Det ser ud til at blive en rigtig god Disney-film. Jeg glæder mig helt vild til at få den set.

Camillauser/927927

Den her glæder mig virkelig til, om ikke andet så for at Jane Lynch for hun for sej :D
Dog har jeg en bøn til de danske biografer. Gi os en chance for at se den på engelsk, pleeeaaaaaseeeee!!!

Stine

Den ligner da noget man godt kunne bruge en eftermiddag i biografen på.

Kimuser/264153

Endelig en Disney film uden uden princesser eller hunde. Glæder mig til denne..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

4 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

7 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

16 timer siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

1 dag siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

2 dage siden

Aktive debatter