Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer Battle: Texas Chainsaw 3D vs. Mama

Trailer Battle: Texas Chainsaw 3D vs. Mama

To gysere - utallige skrig

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Traileren til to forskellige gysere er i dag gået online, men hvilken af filmene ser mest lovende ud?

Du kan se begge trailers nedenfor og bagefter stemme på din favorit. For selvom de måske ikke tilhører samme hjørne af genren, er der i begge tilfælde tale om særdeles klassiske gyser-elemeter.

Spørgsmålet er blot, om man bedst kan lide psykopater med motorsave eller uhyggelige børn…

Texas Chainsaw 3D får dansk premiere den 3. januar.

'Mama' (med Nikolaj Coster-Waldau i den ene hovedrolle) er endnu ikke på programmet i de danske biografer.Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

Man har set TCM en del gange efterhånden, og jeg kan godt li tanken med at tage filmen til den nuværende tid, men plottet synes jeg at være det samme. Mama ser god ud, og vækker min interesse mere end TCM og glæder mig til at se den.
Men når så det er sagt, tror jeg at vi får to gode film at se, men ikke nogen som man kommer til at kunne huske årene fremover :)

DJN

Synes helt klart, at Mama ser bedst ud. Den er inspireret af denne lille gyser http://www.youtube.com/watch?v=UPmycZaJYNw

CloneAge

Synes det fint at man har valgt at tage TCM frem til en mere moderne tid, da man snart har set hvad der kunne ses af det blodige massakre texas i 70'er stil. Samtidig er jeg også lidt bange for at filmholdet ikke har lagt sig nok i selen og gjort noget ud af filmen, men bare har lavet den fordi de kunne så at sige. Det er jo ikke altid til at sige udfra taileren.

Mama virkede mere interessant. Sad spændt og så traileren, funderede over hvad mon der ville komme til at ske, er børnene blevet til små livsfarlige dræbere med forstand som vilde dyr eller hvad. Men så kom monsteret frem i billedet og så kom vi det skridt videre... Synes ikke det virkede som onde børn (jo måske den yngste), men ellers så var mit indtryk derefter bare "nååå... bare endnu en boogeyman, the woman in black film"

hmmm... så både pluser og minuser (plus det jeg ikke havde tænkt mig at skrive ned) hos begge film... til trods for at jeg de seneste par år har været meget skuffet over de seneste par års spøjelsesgysere, så stemmer jeg Mama, da traileren stadigvæk ser mere lovende ud end TCM gør.

Larsuser/524192

Jeg har altid været en fan af uhygge-film.
Det er på en gang meget fedt at se en klassiker som Texas Chainsaw i ny fortolkning, men som de andre siger bringer den ikke noget nyt på bordet.

Mama derimod, minder om noget man har set før og dog ikke alligevel. jeg sad med gåsehud under halvdelen af traileren. helt klart en film man, som uhygge-fan skal se:)

Emma

Jeg hader gyserfilm, men jeg måtte lige se disse to trailere alligevel. Jeg syntes helt klart Mama ser bedst ud, men jeg tror næste alle trailere vil være gode i forhold til Texas Chainsaw..

Anonymuser/0

Må indrømme at jeg aldrig rigtigt har set noget uhyggeligt i gysere hvor der er en mand der bare går rundt og dræber folk. Derfor jeg ikke har nogen problemer med at se hverken Halloween 2, Saw-filmene og Scream-filmene.. Så hvis jeg skulle gå efter den jeg nok ville blive mest skræmt over at se er det Mama. (det med den lille pige, mindede mig underligt nok om Ulvepigen Tinke) :))

Maria Holmen

Jeg syntes T. Chainsaw M. ser rimelig plain ud, intet ekstraordinært, intet der ikke er set før (endda med netop samme film mere end et par gange) - so far ingen åbenlyse grunde til en genindspilling (3D lousy reason #1)

Meeen vi for at se, det er ikke sådan at den ikke står til at rede, holder et åbent sind til jeg ved mere. Dog har jeg langt fra de største forhåbninger.

Puuha Mama? For at være helt ærlig så har jeg kun læst beskrivelsen ikke set traileren endnu (Children freak me out)

Freakerz

Ingen af dem. Synes generelt det er latterlige langt ude film. Hvorfor? Instruktører, få jer dog et liv og lav nogle film der er noget værd.

Det her sucks.
Mere komedie, action, krimi, romatiske, animation osv., men det her er sku også for langt ude. Hører kun hjemme et sted: Papirkurven.

Pil

Jeg har altid hadet gysere med små børn af et ondt hjerte, både fordi jeg finder dem usympatiske og kedelige. Men også fordi Grudge engang for længe siden, skræmte livet, og som gør at jeg ikke kan sove med lyset slukket mere. Jeg kiggede dog på traileren til Mama. Den var meget effektiv som en anden bruger siger, men den fangede mig ikke rigtig. Den historie med den uhyggelige lille pige ude fra skoven, har man hørt før. Jeg kan forestille mig, at den er uhyggelig og nok skal fange sit publikum. Den fanger bare ikke mig.
Når vi snakker TCM, må jeg være enig med Michella. Jeg blev en anelse skuffet over den trailer. Jeg har været vanvittig vild med TCM, siden jeg så Gunnar Hansen svinge motorsaven for første gang i 1974. Efterfølgerne i 2003 og 2006 var også gode. Med mange jump-scares og masser af gore. Præcis som slasher-film skal være. Jeg vil dog give den nye en chance. Jeg håber på endnu en trailer, der kan give et lidt andet billede af filmen. Den skal uden tvivl ses. Også selvom, de har fået den latterlige idé, at den kun kan ses i 3D. Men wth. Jeg glæder mig virkelig til at se om de kan fange galskaben i Leatherface som Gunnar og André har kunne. Jeg håber virkelig.

Anonymuser/0

Over traileren til Texas Chainsaw Massacre 3D. Jeg havde mine bekymringer men de to første plakater var voldfede, så glædede mig for vildt til traileren. Var rigtig skuffet. Filmen virker alt for lys og "clean"... Ham gutten der spiller Leatherface er ALT for lille. Og så i 3D... Æv.

Jeg er rigtig glad for remaken fra 2003 og forsættelsen "The Beginning" fra 2006. De var dejligt gritty, havde en lækker blanding af jump-scares, atmosfære og gore. Plus skuespillet var i toppen. Andre Bryinarski der spillede Leatherface var nærmest på størrelse med et bjerg og den aller første scene hvor han angriber Erin's kæreste i huset er stadigvæk en af de største chok jeg nogensince har fået. For mig slog den originalen helt ud af banen.

MEN... Hvis nu filmen for nogle pæne ord med fra diverse horror-sites og et par af mine ynglings gyser-bloggere så får den da uden tvivl en chance. At se gysere i biffen garanterer næsten altid en fed aften :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

10 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

14 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

22 timer siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

1 dag siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

2 dage siden

Aktive debatter