Cookie- og Privatlivspolitik
'Ted 2' og 'Bourne 5'?

'Ted 2' og 'Bourne 5'?

Efterfølgere på vej

Stem op!
6
Stem ned!
-1
(reset)

Hvis Hollywood først har fået færden af en succes, så skal den strækkes så langt, den overhovedet kan. 

Family Guy-skaberen Seth McFarlanes debut på det store lærred viste sig at give pote kommercielt. Filmen Ted kostede små 50 millioner dollars at lave, men har hentet snart 400 millioner dollars hjem på verdensplan. Den succes skal forsøges gentaget med en toer.

NBC Universals chef Steve Burke melder ud, at de gerne sætter gang i produktionen af en efterfølger så hurtigt som muligt. Nu gælder det bare om, at McFarlane får tid til at skrive en god historie, der kan lokke Mark Wahlberg tilbage i en toer.

'Ted' er dog ikke den eneste af Universals film, som står til at blive udvidet. Jeremy Renner kørte i år Bourne-serien videre, efter at Matt Damon var hoppet af vognen, og det ser nu ud til, at Renner bliver i rollen lidt endnu.

Filmselskabet har i hvert fald ikke tænkt sig at give slip på serien om Treadstone-/Outcome-agenterne, selvom den seneste The Bourne Legacy ikke tjente helt så mange penge hjem, som de tre foregående film.

Begge efterfølgere er stadig i udviklingsfasen, så der er ikke sat nogen premieredatoer endnu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
love science fiction

Super hvis der kommer en 2er den nuværede film er en lårlasker så hvoffer ikke en til?

FilmFyr

Ted var ret så morsom, men jeg tvivler på om det er klogt at lave en 2ér. Hellere stop mens legen er god. Vil ikke have at det ender som Scrubs (Hint: 9. sæson)

LiLo Trunte

Jeg var inde og se den med min søster.. Og den var sgu skæg nok.. Vi grinede hele vejen igennem.. Men alligevel var det også en film med en god handling.. !

Maria Holmen

Meeh ..

simon

vil godt ind og se denne her film haah XD glæder mig :)

laura

har ikke fået set filmen!! men glæder mig til at skulle se den!!

Andreas

Det kunne være fedt, hvis de laver en "Ted 2". Det var en rigtig sjov film, og så længe det er de samme skuespillere så er jeg med på den!
Med hensyn til Bourne 5, så kunne det da også være fedt nok. 4'eren var ikke den bedste, men god nok var den da, og at Jeremy Renner havde hovedrollen gjorde den ikke dårligere tværtimod! Så endnu en film med ham som Aron Cross kunne da være fedt nok, men måske skulle de passe på med at lave for mange...

Ting

Har endnu ikke set bourne endnu men når det er angående ted håber jeg de laver en 2'er. Den var bare grineren. Men det skal være de samme skuespiller, hvis de ændrer det tror jeg ikke det bliver ligeså godt.

AufVideoSehen

Lav Bourne 5 med Ted, så vi kan få en film med bløde punchlines som Bamseline. Røv og nøgler siger vi bare her fra hælebaren. Cut Elly !!

Stine

Hvis Universel har tænkt sig at lave Bourne 5, så må de altså komme inde i kampen. Bourne 4 var virkelig ikke noget at skrive hjem om. Ej, hvor var jeg skuffet over den film, og jeg havde sådan glædet mig til at se den. Manus til film nr. 5 skal kraftigt forbedres, ellers kan de lige så godt lade være med at lave filmen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

...Havde da ellers forventet noget auto tune, og evt nik og jay med en ny Buster sang, så er kvalmen da ved at være på plads.

3 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

3 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

3 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

3 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

6 dage siden

Aktive debatter