Cookie- og Privatlivspolitik
Sonja Richter i buret

Sonja Richter i buret

Jussi Adler-Olsen-filmatisering får sin kvindelige hovedrolle

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Optagelserne til 'Kvinden i buret' starter primo oktober, og nu er den kvindelige hovedrolle på plads i form af Sonja Richter.

Den 38-årige skuespiller får rollen som den bortførte politiker Merete Lynggard, som tilbringer adskillige år i et isoleret trykluftskammer.

- Det bliver en kæmpe stor udfordring. Det er en ekstrem situation, som Merete gennemlever. Jeg er meget inspireret af den overlevelseshistorie og menneskelige styrke, der ligger i hendes karakter, udtaler Sonja Richter om sin kommende rolle.

Filmens mandlige hovedrolle, efterforskeren Carl Mørck, skal som bekendt spilles af Nikolaj Lie Kaas. Instruktionen håndteres af Mikkel Nørgaard (Klovn: The Movie), imens Nikolaj Arcel (En kongelig affære) står bag manuskriptet.
 
Kvinden i buret får biografpremiere den 3. oktober 2013 og bliver den første af fire spillefilm baseret på de populære krimiromaner.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tea

Under læsningen af bøgerne, har jeg haft en indre diskussion, om hvorvidt Carl Mørck var en Bjarne Henriksen-type eller en Jesper Lohman ... og var kommet frem til, at det måtte være sidstnævnte.

Blev derfor noget overrasket over valget af Nikolaj Lie Kaas ... hvor lækker han end er, så er han ikke nogen Carl Mørck.

marianneuser/961699

Det er en så vanvittig god krimi, at der også skal overraskelser til på skuespiller-listen. Og der er overraskende at Nicolai Lee Kaas skal være hovedrolle-indehaveren - og jeg tror det er en af de helt vildt gode overraskelser. Den mand har et potentiale, der er langt større end vi har set endnu.
Og Sonja Ricter virker som et godt valg. Hendes udstråling kan både signalere styrke og sårbarhed. Og det skal der til i den rolle.
Jeg glæder mig helt utroligt til filmen kommer.

AufVideoSehen

Hvis man tager et populært krimiforlæg og satser på et kendt skuespillernavn regner man nok med at begge målgrupper køber billetten. Uanset hvor lidt det ene har at gøre med det andet. Men kun tiden vil vise om vi nærmer os Mænd Der Hader Kvinder eller om vi lander på noget lignende Nobels Testamente!?

Wayne

Nikolaj Lie Kaas til rollen som Carl Mørck?

Det virker lige så forkert, som da man brugte Tom Hanks i rollen som Robert Langdon i Da Vinci mysteriet.

ES-cape

Er så skuffet over den beslutning. Kan slet ikke se ham bære karakteren Carl Mørch. Den tører humor og hans personlighed passer ikke lige med Kaas.

Men kan på den anden side heller ikke lige se hvem jeg af danske skuespillere kan se i rollen...

Brianuser/943313

...kunne jeg sagtens se Kim Bodnia eller måske Nicolas Bro... Håber de holder fast i den mørke side af Mørchs karakter.

Shandrill

Det var også Kin Bodnia jeg så for mig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Han læser nok ikke.
Men nu var det jo heller ikke p.gr.af filmsmagen, han skulle spærres inde.

12 timer siden
Marianne

Men ligefrem spærre ham inde, fordi han har en anden filmsmag? Nej, vel.

14 timer siden
Marianne

Jeg brød mig ikke meget om Moonlight, selvom den fik en Oscar for bedste film - men det er The Academy, der bestemmer.

14 timer siden
Michael

I min verden, hvis vi kun går udfra titel sangen, burde "From Russia With Love" ikke være med, da den kun fremgår i rulleteksterne, men da afstemni

14 timer siden
Kaj
Kaj

Vi har lissom set ham.

15 timer siden

Aktive debatter