Cookie- og Privatlivspolitik
Se komedien 'Alle for to' fem måneder før premieren

Se komedien 'Alle for to' fem måneder før premieren

Stadig billetter til testvisningen

Stem op!
8
Stem ned!
-6
(reset)

Nu kan du komme til Danmarks største testvisning på Alle for to - efterfølgeren til Alle for én med Mick Øgendahl, Jonatan Spang, Kim Bodnia og Rasmus Bjerg, der fik 368.000 danskere i biografen.

Efter visningen skal du svare på nogle spørgsmål via din mobiltelefon. Hvordan uddybes til selve forestillingen.

På den måde vil du få indflydelse på, hvordan den endelige film skal se ud, da instruktøren vil have publikums input, inden han klipper filmen helt færdig.

Testvisningen finder sted den 12. september kl. 19.00 i 12 forskellige biografer landet over. Prisen er 60 kr. pr. billet, inkl. en pose slik og en limiteret karakterplakat.

Billetter kan bestilles eller købes her.

Visningen finder sted i følgende biografer:
Palads, Kinopalæet, BioCenter Kolding samt BioCity Esbjerg, Herning, Hillerød, Næstved, Odense, Randers, Tåstrup, Aalborg og Aarhus.

Forestillingen introduceres med en videohilsen fra Mick Øgendahl og instruktøren Rasmus Heide.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja

Selv om jeg fik betaling for at se den - ville jeg takke nej!

Aragorn

Katja det kan jeg KUN være enig med dig i :)

AufVideoSehen

De kunne også få fansene af den første til at bidrage med manuskript ideer hvis de er løbet fuldstændig tør. Eller finansere den via folkeaktier. En testvisning burde være et noget for noget arrangement. Men der skal nok være mange der ser det som et godt tilbud. Ligesom der var mange der synes Julefrokosten var hylemorsom. Det er en ommer!

Antaeus

Der er da noget som er gået helt galt her. Jeg kunne forstå hvis man fik en betaling eller det var gratis.

Wayne

Men nej tak, jeg vil ikke betale 60 kr. for at komme til en testforestilling, hvor filmen bliver ændret efterfølgende så jeg kan blive nødt til at se den igen og så betale en gang mere. Og så vil de have mig til at arbejde gratis, med at vurdere hvilke ændringer der skal laves.

Det er smart, men også lige lidt for smart.

Holme

Jeg kan klokke klart godt se hvad du mener, og er enig med dig. Men hvis man bare kan få lidt indflydelse, så andre biografgængere, kan (måske) få en endnu bedre oplevelse, ville være fedt og give 60 kroner til :P
Bare ignorer folk som ham Jes, eller hvad han hedder, folk som ham eller hende, er ikke værd at bruge tid på :)

Kærlig Hilsen Holme

Jes Mironuser/749509

Det "arbejde" du beskriver består som jeg læser det af at svare på nogle spørgsmål og så får jeg til gengæld mulighed for at se filmen 5 mdr. før dig hvis ellers det er en film du skal se...? Lyder ikke som om du alligevel skal se filmen.
Og så får jeg også en pose slik... så alt i alt halv pris af hvad jeg normalt betaler for en film. Det er da billigt! Og skulle den i øvrigt være så god at jeg gider se den igen så betaler jeg da glædeligt igen. Men hey... det gode er at du da helt selv bestemmer - et frit land!

Antaeus

Du har ET indlæg.
Du skulle vel ikke tilfældigvis være tilknyttet filmeselskabet ?

Wayne

som andre tænkte på. Det er efterhånden lidt for nemt at oprette en bruger, som er spærret så man ikke kan se vedkommenes historie hos Kino. Hvorfor giver man overhovedet folk den mulighed?

Der står jo ikke nogle væsentlige informationer om brugeren, under Mit Kino, som ville kunne udnyttes af andre - og vi står vel allesammen ved det som vi skriver?

Det er da muligt at denne bruger bare gerne vil bruge penge på at se en forfilm, før andre - men hvorfor give plads til tvivlen?

Antaeus

Man kan se ens rigtige navn.
Det er ikke noget jeg som regel bare lige giver i et stort offentligt forum, men sådan har Kino sat det op.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.