Cookie- og Privatlivspolitik
James Cameron propper kalenderen

James Cameron propper kalenderen

Nyt om 'Avatar 4' og 'Battle Angel'

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

James Cameron har allerede booket sin kalender frem til 2017. Instruktøren bag de to bedst indtjenende film nogensinde, Titanic og Avatar, har udover en Avatar-trilogi, to andre film i støbeskeen.

For noget tid siden kunne vi afsløre, at Cameron havde droppet planerne om en 'Avatar 4', men det har han ikke alligevel. Den fjerde film om Naa'vierne kommer dog ikke rent kronologisk til at ligge som nummer fire i rækken, men bliver derimod en prequel.

Produceren Jon Landau afslørede over for det svenske filmsite MovieZine, at 'Battle Angel' - en filmatisering af Yukito Kishiros manga 'Battle Angel Alita' - skal filmes efter Avatar 2 og 3 og skulle gerne udkomme i biograferne i 2017. Om projektet udtaler han:

- Det er en af mine absolut yndlingshistorier om en ung kvindes rejse mod selvrealisering. Det er en film, der stiller spørgsmålet, "Hvad er menneskeligt? Er man menneske, hvis man har et hjerte, en hjerne, en sjæl?". Jeg ser frem til at kunne give publikum denne film.

Historien handler om en videnskabsmand, som finder druiden Alita på en losseplads. Han tager hende med hjem og genopliver hende, så de to kan gå på dusørjagt sammen.

Selvom Landau endnu ikke vil spekulere i, hvem der skal spille hovedrollen som Alita, skal det ikke stoppe os. Hvem kunne du godt tænke dig at se i manga-filmatiseringen?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

James Cameron taler om en fjerde Avatar-film
7 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

James Cameron er nok blevet for stor til at lade sig stoppe af universets naturlige begrænsning, når han nu næsten kan gå på vandet ned til bankboksen. Men hvis han alligevel lytter til andre kunne Chiaki Kuriyama være et bud, eller hvis det skal være mere amerikaniseret og publikumsvenligt så Cloë Grace Moretz.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jens Peteruser/393169
Jens Peteruser/393169

Elsker gode danske dramaer og Jesper Christensen

10 timer siden
VIPER

Sarah Connor, love ya' style!
-Håber filmen holder!

14 timer siden
Miss Hearts

Erin Brockovich.

1 dag siden
Dan
Dan

Jeg stemmer på Erin Brockovich
- fordi en sand historie her skildres på bedste vis,

1 dag siden
Marathon Max

Jeg syntes klart at O Brother, Where art Thou, er den bedste film fra året 2000.

1 dag siden

Aktive debatter