James Cameron propper kalenderen

Nyt om 'Avatar 4' og 'Battle Angel'
Alita i tegnefilmen 'Gunnm' fra 1993
(© Movic)

James Cameron har allerede booket sin kalender frem til 2017. Instruktøren bag de to bedst indtjenende film nogensinde, Titanic og Avatar, har udover en Avatar-trilogi, to andre film i støbeskeen.

For noget tid siden kunne vi afsløre, at Cameron havde droppet planerne om en 'Avatar 4', men det har han ikke alligevel. Den fjerde film om Naa'vierne kommer dog ikke rent kronologisk til at ligge som nummer fire i rækken, men bliver derimod en prequel.

Produceren Jon Landau afslørede over for det svenske filmsite MovieZine, at 'Battle Angel' - en filmatisering af Yukito Kishiros manga 'Battle Angel Alita' - skal filmes efter Avatar 2 og 3 og skulle gerne udkomme i biograferne i 2017. Om projektet udtaler han:

- Det er en af mine absolut yndlingshistorier om en ung kvindes rejse mod selvrealisering. Det er en film, der stiller spørgsmålet, "Hvad er menneskeligt? Er man menneske, hvis man har et hjerte, en hjerne, en sjæl?". Jeg ser frem til at kunne give publikum denne film.

Historien handler om en videnskabsmand, som finder druiden Alita på en losseplads. Han tager hende med hjem og genopliver hende, så de to kan gå på dusørjagt sammen.

Selvom Landau endnu ikke vil spekulere i, hvem der skal spille hovedrollen som Alita, skal det ikke stoppe os. Hvem kunne du godt tænke dig at se i manga-filmatiseringen?