Cookie- og Privatlivspolitik
Gyselig trailer til 'Sinister'

Gyselig trailer til 'Sinister'

Advarsel: Ikke for sarte sjæle

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

En ny trailer er blevet udgivet til gyseren 'Sinister', og denne gang er der skruet op for det angstprovokerende stemningsudtryk.

'Sinister' handler om kriminal-forfatteren Ellison (Ethan Hawke), der er kendt for sine afslørende bøger om faktiske forbrydelser. Ellison flytter med sin familie ind i et nyt hus, og her finder han nogle foruroligende smalfilmsoptageler, der viser husets tidligere beboere blive myrdet.

Filmen er instrueret af Scott Derrickson, der også stod bag The Exorcism of Emily Rose (2005).

Sinister får premiere den 1. november 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
freddyuser/1021925

Er bøhlandets svar på alligator i kloaken :-P

Janni

Endelig lidt gys!!! Elsker gyserfilm, men bliver så ofte desværre bare skuffet. Håber den kan give mig et lille skræk eller to. :D

Sarzue

Den ser mega uhyggelig ud! Man skal da være et skarn for ikke at gå ind og se den, bare for at mærke hjertet hamre i brystet og adrealinen køre i kroppen! GLÆDER MIG!!! håber jeg kan finde en at se den med? :-p

AufVideoSehen

Er ved at være bange for at der er ved at gå Paranormal Activity og Blair Witch Project i gysergenren. Men jeg kan godt se kalkylen. Producer en billig film. Sats hårdt på markefsføring via sociale medier. Og teenagerne vælter ind i biografen, som varme popcorn springer ud af gryden. Og så er der penge i banken til at købe et hus på landet osv.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er lidt spændt på hvor mange skurke der vil være med, for udover Catwoman og The Penguin, så rygtes at flere også vil dukke op.

8 timer siden
Michael

Catwoman tror jeg Maisie Williams ville være et rigtig godt bud, passer fint sammen med Robert Pattinson også har hun vidst også lidt stunt erfarin

9 timer siden
habill

du modsiger fuldstændig dig selv. SLJ beviste at folk er ligeglade med farven, at du ikk ka se udover det er dit problem.

11 timer siden
habill

svært at sige. det lyder ikke som et godt match, men hvem ved. måske han rammer den alligevel. hvis ben affleck fik chancen, så hvorfor ikk.

11 timer siden
Oliver

Så når i siger de har fundet sine skurke er det faktisk stadig bare et skud i tågen?

17 timer siden

Aktive debatter