Cookie- og Privatlivspolitik
EM-triumfen fra 1992 filmatiseres

EM-triumfen fra 1992 filmatiseres

Fodboldlandsholdet som spillefilm

Stem op!
2
Stem ned!
-7
(reset)

Nu skal Richard Møller Nielsens tropper portrætteres af danske skuespillere i en spillefilm om landsholdets bedrifter under EM 1992 i Sverige.

Filmens titel bliver ’Danmark '92’, og projektet beskrives således i pressemeddelelsen:

- ’Danmark '92’ er dramaet og komedien om dette hold af unge danskere - nogle superstjerner, nogle helt grønne på landsholdet - og om deres gådefulde, men beslutsomme træner. Historien skildrer de interne konflikter og det eksterne pres, disse mænd stod over for, og filmen fokuserer på de menneskelige dramaer, der foregik både bag kulisserne og på banen op til den triumf, der gjorde dem til de største sportshelte i deres land.

Fodboldfilmen skal instrueres af Kasper Barfoed (Kandidaten), imens Anders August (SuperClásico, Dirch) skal skrive manuskriptet.

Vi synes ærligt talt, at hele projektet lyder en smule underligt. Bare det at finde skuespillere til roller som Peter Schmeichel og John ”Faxe” Jensen må i sig selv blive en bedrift.

Nogle forslag?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dunbar

Hvis man ser på Invictus, så virker det som lidt samme koncept, men det er selvfølgelig en hel anden målestok, vi er ude i, når det er Danmark, og det kun er os, der vil se den sikkert.

Pemba

danskernes stolthed over den skide sejer er for alvor steget os til hovedet D; det er pinagtigt og latterligt

Anonymuser/0

Hvis det endelig er nødvendigt, kan vi ligeså godt stikke alle landshold et kamera så de kan optage hele deres tur.. Ingen grund til at bruge en masse penge på det.. Fedt nok at vi vandt dengang, men ligefrem at hylde det med en spillefilm.. Det tror jeg ikke..

Katja

Ej la' vær..

AufVideoSehen

Det bliver nok den nye Expendables 3. Man lader spillerne spille sig selv med digital foryngelse eller som animation. De gamle drenge har jo alligevel ikke noget at lave og keder sig sikkert som Tom Hanks på en strand med en bold. Og så er der jo rigeligt med arkivmateriale.

Uanset om de rammer den lige i røven, så er der dømt død bold situation, for det er da en frygtelig kedelig 'sport'.

Men nu må vi se om de ikke får kolde fødder hvis Kim Bodnia ikke får taget livet af genren ved at forsøge at skyde en opdatering af Allan Simonsen i den nye udgave af Skytten.

Wayne

Kan kun blive enig - hvorfor se en kopi, når vi har set den ægte vare så mange gange?

Det lyder godt nok som en dødssejler.

S. Rico

Jeg var ude og rejse Jorden rundt og anede ingenting, før alle folk begyndte at give "thumbs up", hver gang jeg nævnte, hvor jeg kom fra.

Men ja, det lyder godt nok syret med en sådan film. De kan ikke undgå at få en masse "hug" for deres valg af skuespillere til de mest prominente roller. Det er heller ikke lige en film, som jeg ville gide se i biffen.

Stine

historie om hvordan underdog´en går hen og vinder imod alle odds.
Jeg er dog ikke sikker på, at det er en film, jeg har et behov for at se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.