Cookie- og Privatlivspolitik
Bond-sang og plakat på plads

Bond-sang og plakat på plads

Alt tyder på, at Adele synger 'Skyfall'

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Så er de sidste to plakater til James Bonds 'Skyfall' kommet, en amerikansk og en ny europæisk (man kan kende forskel på premieredatoerne).

Og så skulle rygtet, der har svirret i månedsvis, om Bond-filmens titelmelodi også være næsten på plads, selvom det endnu ikke er offentliggjort af filmens producenter.

Alligevel er det ganske sikkert, at den britiske sangerinde Adele skal synge og skrive sangen til 'Skyfall, som formentlig får samme titel som filmen. Sangen til den forrige Bond-film Quantum of Solace fik derimod titlen 'Another Way to Die'.

Adele kan dermed slutte sig til en lang tradition af Bond-sangerinder med bl.a. Madonna, Carly Simon, Tina Turner og Shirley Bassey. Sidstnævnte sang ikke mindre end tre Bond-sange: 'Goldfinger' (1964), 'Diamonds Are Forever' (1971) og 'Moonraker' (1979).

Sammen med den de to plakater er der også kommet to karakterplakater af hhv. Bérénice Marlohe of Ralph Fiennes' karakterer. Alle fire plakater benytter en simpel stil. Det må siges at være en udvikling, hvis man fx ser på den første Bond-plakat nogensinde.

Hvad synes du om det minimalistiske look?

Skyfall får premiere den 26. oktober 2012.

Skyfall - James Bond 23
Den nye europæiske plakat til 'Skyfall'

Skyfall - James Bond 23
Den amerikanske plakat til 'Skyfall'

Dr. NoPlakaten til den første Bond-film 'Dr. No' (1962)

Skyfall - James Bond 23

Skyfall - James Bond 23

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rizzo

Jeg synes nu altså daniel craig ville have været en bedre ærkefjende til bond end at være bond selv. Han har ikke stilen og klassen der skal til, han er for rå og usleben til rollen. Han er en fed skuespiller, ja, men jeg synes bare ikke han er en "Bond" :/
Hvad plakaten angår ser det ud som om den prøver at tvinge lidt finesse ind over Craig...

Lasse David

Har du læst bøgerne? Alle jeg har hørt udtale sig om karakteren fra bogen har sagt at Daniel Craig har leveret den Bond der ligner den rigtige karaktér fra bogen mest. Bond i bøgerne er nemlig lidt rå og usleben...

Line FS

Adele... hun var SÅ oplagt og så lidt en overraskelse, at det bare er helt vildt kedeligt, hvis du spørger mig... Det ikke unikt, det ikke overraskende.. og bare.. tja, hvad man kunne forvente. Havde lige håbet på noget nyt! - Men hun kan synge, og det er vigtigst! Glæder mig til at høre sangen!!

Plakaterne... NØJ hvor er de bare kedelige og intetsigende.. Man er selvfølgelig ikke i tvivl om at det er James Bond... men kedelige VIRKELIG kedelige er de...

Marlon Campbell

Glæder mig meget til at filmen kommer i cinemax :D

Bries Blog-O-Ramauser/8139

Altså. Alle forventer, at Adele skal synge titelsangen til "Skyfall". Og ingen tvivl om, at hun vil være et glimrende valg. Men uanset hvad de britiske tabloider og internationale medløbermedier end hævder, er hendes deltagelse IKKE officielt bekræftet - endnu.

Anonymuser/0

Det ER officielt bekræftet at Adele synger titel-sangen. Det har været rygtet i månedsvis og hun kom selv til at afsløre det i et reality-show for nogle måneder siden.

Og i går blev det så officielt bekræftet verden over, og ikke kun i England... Flere kilder siger også at sangen allerede er optaget.

Bries Blog-O-Ramauser/8139

Beklager, men uagtet at Adele selv har sagt det, og uagtet at alle medier fuldstændig ukritisk er hoppet på nyheden om "bekræftelsen", mangler den officielle udmelding altså stadig fra Sony Pictures og EON Productions, som producerer og ejer rettighederne til James Bond-filmserien. Sony har så sent som den 18. september ordret meddelt til BBC: "nothing confirmed, no comment." Afsløringen forventes at ske på Global Bond Day, den 5. oktober.

Anonymuser/0

Adele har en klassisk og alligevel meget genkendelig stemme.
Håber virkelig de disker op med en ordentlig sang til hende (gætter kraftigt på hun ikke selv skal skrive den som hun ellers gør med sine egne sange)

Et andet godt bud havde været Lana Del Rey. Det kunne især være episk at have sat hende i en duet med Adele.

Når man taler om de nyere Bond temaer er der Best og Worst Case Scenario.
Efter min mening er best case scenario noget hen af Garbage's "The World Is Not Enough" eller Chris Cornell's "You Know My Name". Syntes personligt at det var to ultra fede sange der passede godt til den nye Bond æra.

Worst case scenario.... "Another Way To Die" af Jack White og Alicia Keys... Ikke kun en forfærdelig Bond sang, en forfærdelig sang i det hele taget.

Er dog glad for at de går tilbage til at lade sangens titel være det samme som filmens titel :) Især med en så flot titel som Skyfall. Det havde nok været lidt mere tricky med Casino Royale og især Quantom Of Solace... Så der er de tilgivet ;)

Camillauser/927927

Adele skal synge en James Bond sang?
NICE! that is perfect!! ^___^

Wayne

den perfekte stemme til at kunne lave et nyt klassisk bond-tema.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Uha det er mega svært, også fordi man elsker James Bond.
Men hvis min liste skulle se sådan ud ville det være

1 time siden
magicthe

Titane er en film, som jeg glæder mig enormt til at se. Jeg så "Raw" tidligere i år - og det er en film, jeg allerede elsker.

1 dag siden
Jesper Ørsted

01. Goldfinger (1964)
02. Diamonds Are Forever (1971)
03. On Her Majesty’s Secret Service (1969)
04. Die Another Day (2002)

1 dag siden
Brumbassenuser/117960
.
Brumbassenuser/117960

No Time to Die
Skyggen i mit øje
Dune
Top Gun
Margrete Den Første
Baby Boss 2

2 dage siden
Antaeus

1. Dune
2. Bond
3. Eternals
4. Top Gun

5 dage siden