Bond-sang og plakat på plads

Alt tyder på, at Adele synger 'Skyfall'
Daniel Craig i en glidende tackling
(© MGM)

Så er de sidste to plakater til James Bonds 'Skyfall' kommet, en amerikansk og en ny europæisk (man kan kende forskel på premieredatoerne).

Og så skulle rygtet, der har svirret i månedsvis, om Bond-filmens titelmelodi også være næsten på plads, selvom det endnu ikke er offentliggjort af filmens producenter.

Alligevel er det ganske sikkert, at den britiske sangerinde Adele skal synge og skrive sangen til 'Skyfall, som formentlig får samme titel som filmen. Sangen til den forrige Bond-film Quantum of Solace fik derimod titlen 'Another Way to Die'.

Adele kan dermed slutte sig til en lang tradition af Bond-sangerinder med bl.a. Madonna, Carly Simon, Tina Turner og Shirley Bassey. Sidstnævnte sang ikke mindre end tre Bond-sange: 'Goldfinger' (1964), 'Diamonds Are Forever' (1971) og 'Moonraker' (1979).

Sammen med den de to plakater er der også kommet to karakterplakater af hhv. Bérénice Marlohe of Ralph Fiennes' karakterer. Alle fire plakater benytter en simpel stil. Det må siges at være en udvikling, hvis man fx ser på den første Bond-plakat nogensinde.

Hvad synes du om det minimalistiske look?

Skyfall får premiere den 26. oktober 2012.

Skyfall - James Bond 23
Den nye europæiske plakat til 'Skyfall'

Skyfall - James Bond 23
Den amerikanske plakat til 'Skyfall'

Dr. NoPlakaten til den første Bond-film 'Dr. No' (1962)

Skyfall - James Bond 23

Skyfall - James Bond 23