Cookie- og Privatlivspolitik
Bilbo efterligner Aragorn

Bilbo efterligner Aragorn

Ny plakat til 'Hobbitten: En uventet rejse'

Stem op!
4
Stem ned!
-1
(reset)

Den sidste uge har været ét stort Hobbit-ekstravaganza! Med nye billeder i flæng og en spritny trailer er fans af Tolkiens eventyr i høj grad blevet tilgodeset. Men det slutter langt fra her.

En ny plakat er dukket op til 'Hobbitten: En uventet rejse', og på den finder vi titelpersonen Bilbo Baggins (Martin Freeman). Dels er plakatens stil meget lig en Ringenes Herre-plakat med Aragorn (Viggo Mortensen) fra Kongen vender tilbage

Og dels ligner Bilbo til forveksling racefællen Pippin (Billy Boyd) fra 'Ringenes Herre'. 

Filmen foregår før Ringenes Herre-trilogien, hvor troldmanden Gandalf (Ian McKellen) sender Bilbo samt krigeren Thorin (Richard Armitage) og hans følge af dværge ud for at generobre Det ensomme bjerg og dets skatte fra dragen Smaug. 

Hobbitten: En uventet rejse får premiere den 12. december.

Hobbitten: En uventet rejse

Kongen vender tilbage

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Lidt kedeligt at se på. Men pas på han går med kniv ;-)

DaviMi

se ligheden med Ringenes Herre-plakaten, men det gør mig ikke så meget.
Det med at han ligner Pippin irriterede mig til gengæld fra starten. Så plakaten gør ikke det store for mig.

Har også undgået at se traileren indtil videre, da jeg gerne vil vide så lidt om filmen så længe som muligt, men glæder mig ikke desto mindre uendeligt meget til at se filmen. Det bliver så godt!

Louise Stenbak

Er det ikke bare godt planlagt at Bilbo ligner Pippin siden de er ret nært beslægtede?
Pippin er en Took og Bilbos mor var en Took så han har sikkert vare arvet en del far den side af familien. Ifølge bogen er det jo også Took siden, der får ham til at tage på eventyr i første omgang

DaviMi

sejt at du har styr på Tolkien. Har desværre selv aldrig fået læst noget af det.
Det sagt, så kommer det da sikkert heller ikke til at gøre noget at de to ligner hinanden. For mig var det bare en irriterende association, da dette jo er en helt anden person med en helt anden personlighed end karakteren Pippin (går jeg ud fra xD).

Altså må han godt minde om Pippin. For mig gjorde det bare plakaten mindre "tiltrækkende", men det kan sikkert godt vise sig at være en god ting i selve filmen (:

Mikkel Poulsen

Kan slet ikke beskrive med ord, hvor meget jeg glæder mig til... December den 12 hvor den udkommer, en af de film jeg har set frem til længe... Siden jeg hørte om den for 1 gang og den ser virkelig også ud til at følge bogen godt, da jeg er igang med at læse den ligenu skal så meget se den i 3D må godt blive.... December nu uhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Jeg læste om dette i avisen og blev faktisk glædeligt overrasket.

13 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden

Aktive debatter