Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Verdens dårligste superheltefilm

Afstemning: Verdens dårligste superheltefilm

Hvem bærer ikke sin spandeks med stil?

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Superheltefilm-genren har gode kår i disse år. Nogle af de største blockbusters har tegneseriehelte på plakaten, og både veletablerede skuespillere og prominente instruktører kaster sig gerne over projekter med kappeklædte helte.

Men nogle gange går det galt for filmskaberne, når de skal transformere tegneseriernes persongalleri til det store lærred.

For selvom superhelte har vist sig egnet til det hvide lærred, kan folk med underbukser uden på tøjet, katteører eller bare skøre superkræfter virke decideret latterlige. Eller også formår filmskaberne slet ikke at fange den ånd, der gør tegneserieuniverset til noget specielt.

Derfor er tiden kommet til at kåre den dårligste af alle superheltefilm, og vi har nomineret 25 film til en afstemning.

Fælles for filmene er, at de har fået bred biografpremiere, er baseret på en tegneserie og generelt er blevet udskældt af publikum og/eller kritikerne. Disse kriterier afholder film som 'Steel' (1997) og Hancock (2008) fra en plads blandt de nomineret.

Når vi har kåret den værste superheltefilm, skal vi selvfølgelig også have kåret den bedste senere på året.

Har vi glemt nogle rigtig dårlige superheltefilm? Skriv din mening i kommentarfeltet forneden.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Hvor skal jeg begynde med dette stykke skrammel af en film. Jeg skulle passe to drenge og havde derfor sat denne film på i forventning om at det ville være noget for dem.

Sjældent har jeg oplevet noget så forfærdeligt. Der gik fem minutter så var jeg mentalt ude af lokalet. Til sidst fandt jeg det var mere spændende at lave lektier end at se filmen. Drengene var alligevel også bare faldet i søvn.

Selve kritikken er en liste så lang at jeg ikke vil bringe det hele.
Men der er de lange scener, de tåbelige vittigheder, det åbenlyse plot. Det at ingen af personerne i filmen kan gætte det åbenlyse og det forfærdelige skuespil. Ak sjældent har man set noget så frygteligt.

Carluser/917403

Jeg troede at det var bredt anderkendt, at X-Men Origins Wolverine var helt vildt fed?

The Other Account

Jeg trækker 'Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer' tilbage, for jeg fandt lige en værre film. 'The Spirit' er en nok den værste film under superhelte genren, jeg nogensinde har set. Efterlader et intetsigende resultat ud fra en kedelig historie, med en akavet moral, og gode skuespillere med latterlige præstationer! Jeg syntes heller ikke at 'Sin City' levede særligt godt op til mine forventninger, men den er i det mindste bedre end 'The Spirit', der endda var så dårlig at jeg skiftede kanal længe før slutningen!

Thomasuser/453419

Jeg vil som udgangspunkt antage, at grunden til Spawn ikke har fået flere stemmer skyldes, at mange (heldigvis!) ikke har set denn film. Ellers er jeg overbevist om den ville ligge højere på listen.
Kan også være Superman 4 er en topplacering værdig. Dette skal jeg ikke kunne sige, da jeg ikke har set den. Og baseret på tilbagemeldingerne her, ser jeg ingen grund til at gøre det...

Derudover synes jeg Green Hornet mangler på listen.
Den var godt nok også ringe!

Shandrill

Jeg må vælge en anden - Superman Returns (2006). Et forsøg på at genstarte legenden og den gik bare galt på alle måder.
Dette er for mig en film der viser på alle måder, hvordan man ikke skal gøre.
Dårligt skuespil og elendig historie, der skal ellers meget til jeg ikke kan lide en superhelte film, men her var det en pine at se filmen igennem.

Dennisuser/675260

Nogen der har set den? Det kan ikke gøres ret meget mere dårligt, og selvom at Catwoman, Ghost Rider II er elendige og Batman Forever er knap så heldig, Batman & Robin er en lektion om hvordan man ikke skal gøre, så er Superman 4, min klare nummer uno til dårligst film. Se den og tjek alle de plot huller ud.. Men flere af de nomineret er da ikke alle sammen super gode, men ikke nogen jeg vil sætte i den bås sammen de dårligst film.

Evt The Spiret fra 2008..

Evt tjek dem her ud: http://www.ew.com/ew/gallery/0,,20186843,00.html

michaeluser/933071

jeg er personligt dybt skuffet over denne film som de kalder en efterfølger til ghost rider. Ja det er nicolas cage og han er ghost rider men det er også alt den har med ghost rider at gører.

Jokezuser/426720

Pivringe film, så er det sagt. Ja den har nogle gode effekter, men det er så også det eneste den kan byde på!

Jensuser/942969

Jeg tror at det der redder Daredevil i en afstemning som denne, er at så få har set den.

Man kan diskutere om Frank Millers filmatisering af the Spirit er en superheltefilm. Hvis den er, så hører den også til blandt de absolutte bundskrabere.

CloneAge

Var sgu ikke så vild med Elektra... har set 21 af de 25 film på listen. Selvom der er en del dårlige titler på listen så er Elektra nok den eneste jeg ikke kunne finde på at se igen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Hans

Efter at have læst bøgerne, bliver det spændende at se. Jeg håber virkelig de kan fange essensen.

5 timer siden
Hans

Interessant. Har altid elsket hans roller.

5 timer siden
Antaeus

Han er en legende.
Det er ærgerligt, at den nyeste trilogi har gjort alt de kunne for at ødelægge legenden og alle tiders helt.

5 timer siden
Antaeus

Nå, den video kunne man så ikke se herinde uden at slå alle cookies til.
Det kan i godt glemme, jeg ser den andet steds.

1 dag siden
Zekiuser/914434
Zekiuser/914434

.... eller "Soning" på dansk. Fra 2007 med Kiera Knightley og James MacAvoy. Det er den med den lange uafbrudte sekvens fra Dunkirk i 1940.

2 dage siden

Aktive debatter