Cookie- og Privatlivspolitik
Wachowski-søskende overtager måske 'Justice League'

Wachowski-søskende overtager måske 'Justice League'

Warner har instruktørerne øverst på deres ønskeseddel

Stem op!
3
Stem ned!
-1
(reset)

Efter vi kunne konkludere, at Ben Affleck endegyldigt har afkræftet sin interesse i at instruere en Justice League-film, dukker der nye navne op som mulige afløsere.

Det seneste rygte går på, at instruktørerne Andy og Lana Wachowski (The Matrix) er øverst på Warner Bros.'s ønskeliste til superheltefilmatiseringen. Intet er dog endnu bekræftet.

Hvad der taler for rygtet er, at Wachowski-søskendeparret tidligere har arbejdet for Warner Bros. De har desuden god erfaring med special effects-ladede film med The Matrix-trilogien som kronen på værket. 

Og endelig har de før udvist interesse for tegneserielitteraturen med den dystre V for Vendetta, som de skrev manuskript til.

'Justice League' er en superheltefilm med en række af DC's mest populære karakterer som Superman, Batman og Wonder Woman på holdet. Filmen skal ses som en konkurrent til Marvels succesrige The Avengers fra i år.

Vi følger selvfølgelig op på denne nyhed, når vi ved mere om Justice League.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Nu har den stået på superhelte i lange underbukser så længe at mæthedsgrænsen må nærme sig. Selvom verden er i krise og det frie marked er en krigszone hvor vi har brug for et samlingspunkt og noget at tro på. Så er jeg mere end klar til flere antihelte inden det kommer til at handle om den stærke leder og de få udvalgte.

Anonymuser/0

Drop Justice League og se nu at få lavet en LOBO-film !!!

Rick Rude's Moustacheuser/227441

Hørt hørt... Og så skal den være blodigere end nogen Superheltfilm (eller anti-helt), der nogensinde er lavet.

Carluser/917403

De laver en Avengers og bruger de skuespillere der var heltene i filmene, Bale som Batman, Henry Cavill som Superman, Ryan Reynolds som Green Lantern osv. så tror jeg der er grobund for fansene.

Carluser/917403

Sandt nok, man kan godt skifte en enkelt ud hist og her, det gjorde Marvel jo ogsaa med Hulk

RasmusHeby

Problemet med dette er at Nolans univers har adskilt sig for meget fra resten af DC universet. Det blev gjort meget klart, at Batman universet var realistisk og ikke indeholdte forskellige overnaturlige kræfter.

Hagerup88

Tror helt ærligt at det bliver et flop nu når man laver den lige efter, at have lavet de 3 nye batman film med Bale og Nolan :)

Jian

Ved godt mange synes at Nolan burde tage jobbet til Justice-League , men synes ærligt talt ikke at han passer ind til jobbet her :) Fordi lige frem "superhelte" film er ikke lige hans kop te.
Inception, Memento, Prestige og self TDK Trilogien hører slet ikke til film som Avengers :)
Det er bare min mening !

Fieuser/489351

Han er så godt nok medforfatter til den kommende Superman-film, så det er måske lidt for tidligt at sige, at "superhelte" ikke er hans kop te :)

Men ellers vil jeg give dig ret, han er ikke det oplagte valg til en JLA film.

Wayne

Det kunne absolut blive interessant - hvis de igen kunne nå samme højder som med The Matrix.

Jeg blev forundret da de blev omtalt som Wachowski SØSKENDE - og ikke som brødre. Men det lader til at tidligere Larry har skiftet køn og er blevet til Lana - men det påvirker vel næppe evnerne som instruktør.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

2 timer siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

23 timer siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

1 dag siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

1 dag siden
TheDayDreamer

Den her trailer er intet mindre end magisk!

2 dage siden

Aktive debatter