Cookie- og Privatlivspolitik
USA top 10: Chuck Norris er naturligvis størst!

USA top 10: Chuck Norris er naturligvis størst!

De nyeste og mest populære film i USA

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Det er oplagt at fyre en Chuck Norris-joke af, nu hvor han medvirker i den nye 'The Expendables 2', og nu hvor ingen af de andre premierefilm kunne nå de aldrende testosteron-fyre i indtjening.

Om det er Norris' medvirken, der har skræmt konkurrenterne væk, ved vi ikke, men han sendte under alle omstændigheder et veludført cirkelspark i retning af animationsfilmen 'ParaNorman', Whitney Houstons sidste film 'Sparkle' og eventyret 'The Odd Life of Timothy Green'.

The Expendables 2
Efterfølgeren med de mange aldrende action-stjerner gik direkte ind på 1. pladsen i USA med 28,6 mio. dollars i indtjening. Sylvester Stallone havde overdraget instruktørposten til Simon West, der tidligere har stået bag 'Con Air' (1997), og skuespillerholdet var endnu stærkere end den første film med nye, "gamle" ansigter som Jean-Claude Van Damme og Chuck Norris samt mere tid på lærredet til Arnold Schwarzenegger og Bruce Willis. Den første film indspillede dog lidt mere, 34,8 mio. dollars, i sin åbningsweekend. 'The Expendables 2' får dansk premiere den 30. august.

ParaNorman
3D-eventyret om en dreng, der kan se genfærd, blev nummer tre i sin åbningsweekend med en indtjening på 14 mio. dollars. Ikke nogen imponerende åbning, men idet der ikke kommer nogen nye familiefilm i USA lige foreløbig, håber filmselskabet på bedre udbytte de næste uger. 'ParaNorman' får dansk premiere den 20. september.

Sparkle
Musik-dramaet 'Sparkle' er et remake af en film fra 1976. Med American Idol-vinderen Jordin Sparks i hovedrollen og en birolle til den afdøde Whitney Houston som stærkeste kort på hånden, indtog 'Sparkle' 5. pladsen med 12 mio. dollars. Hvis målgruppen var modne kvinder, ramte filmen plet. 74 % var kvinder, 62 % var over 35 år, og publikum var markant mere positive overfor filmen, der forhåbentligt opnår et godt rygte fremover. Filmen er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

The Odd Life of Timothy Green
Eventyrfilmen skulle konkurrere med 'ParaNorman' om børnefamilierne, men måtte nøjes med en 7. plads og 10,9 mio. dollars i weekenden og 15,2 mio. dollars siden sin åbning i onsdags. 'The Odd Life of Timothy Green' handler om den magiske dreng Timothy og er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

Sammenlagt indspillede top 10-filmene 123,7 mio. dollars, hvilket er 27 % bedre end sidste år, hvor The Help lå nummer et.
Top 10 USA: 17.-19. august
1. The Expendables 2 - total $28,6 mio.
2. The Bourne Legacy - total $69,6 mio.
3. ParaNorman - total $14 mio.
4. The Campaign - total $51,7 mio.
5. Sparkle - total $12 mio.
6.
The Dark Knight Rises - total $409,9 mio.
7. The Odd Life of Timothy Green - total $15,2 mio.
8. Hope Springs - total $35,1 mio.
9.
Diary of a Wimpy Kid: Dog Days - total $38,8 mio.
10. Total Recall - total $255 mio.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Det helt centrale er den manglende historie - vi ser kun flig af noget, og kender ikke vores hovedperson nok til at vi synes han er interessant.

12 timer siden
mette

Fed liste. Mangler dog to af mine favoritter: The Game og Primal Fear

15 timer siden
Jensuser/8141
Jensuser/8141

The Sting med Robert Redford og Paul Newman havde da den vildeste og mest overraskende slutning på en film og den burde have været med

16 timer siden
madsjakobuser/535626
madsjakobuser/535626

Mangler helt sikkert på denne ellers gode liste...

16 timer siden
Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

2 dage siden