Cookie- og Privatlivspolitik
'The Rocketeer' genstartes måske

'The Rocketeer' genstartes måske

Hollywood vil producere mere raketbrændstof

Stem op!
2
Stem ned!
-2
(reset)

Nu vil Disney puste nyt liv i The Rocketeer fra 1991 - en bevidst gammeldags adventure-film, hvor en brav pilot ad omveje får fingre i en jetpack, og således forvandler sig til Raketmanden.

Filmen blev dog aldrig noget voldsomt hit (og da slet ikke den nye franchise, man havde håbet på) på trods af Jennifer Connelly som kvinden i nød og Timothy Dalton som veloplagt skurk med Clark Gable-referencer.

Billy Campbell i titelrollen nærmede sig dog en hæmsko for filmen og blev aldrig den stjerne, han blev kørt i stilling som. Derfor kan man forvente særligt fokus på hovedrollen, der næppe bliver en ny ukendt skuespiller, når The Rocketeer letter igen.
 
Ifølge filmsitet Vulture er Disney på nuværende tidspunkt i gang med at finde manuskriptforfattere til et reboot, som forhåbentlig stadig vil inkludere overlydshastighed, heroiske gerninger og modbydelige nazister.

Karakteren, The Rocketeer, er baseret på en tegneserie fra 1982, der igen er kraftigt inspireret af filmene og TV-serien 'Rocket Man' (1949-1955).

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Axiom

Alt hvad der kan kravle og krybe skal åbenbart køres i stilling til at redde verden. Det er jo krisetider, hvor der skal spilles på såkaldte sikre kort. Men når alt bliver så ens taber alle jo i sidste ende.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Danieluser/178270

med alt den rebooting der ske i disse år frygter jeg lidt vi kommer til at se reboots af the labyrinth, lost boys, Starfigther, Gremlins ovs... og de skal allesammen udgives i 3D og laves til franchises hvor hver film skal deles op i to(eller 3) dele... lidt lige som starwars, harry poter, twilight og Bourne....fordi der er jo bare så meget historie der skal fortælles.... det er jo ikke fordi man kan droppe en eller to film fra de franchises uden at det ødelægger alt ting.... hov vent det er jo det man kan.
find dog på noget nyt hollywood eller er Lucas i gang med at reboote StarWars ?

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Moviegoer

Der er ingen grund til at pille ved en af mine favoritfilm. The Rocketeer er fra 1991 - en tid hvor eventyrfilm blev spillet med et befriende glimt i øjet.

Desværre er der alt for mange remakes. Måske fordi Hollywwod ikke længere tør tage en chance med noget nyt?

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
AufVideoSehen

Joe Johnston har jo også allerede givet raketskjoldet videre til Captain America. Men ja superhelte og cgi er begyndt at fylde lidt meget på lærredet. Lidt gammeldags stuntarbejde ville være dejligt til en afveksling.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
PaLasse

Orker snart ikke flere relanceringer. Den første ROCKETEER var fantastisk; musikken var fantastisk og skuespillerne var fantastiske i deres respektive roller.

Nu kommer der sikkert endnu en hjernelam omgang "Spandex-møder-kung-fu-møder-slow-motion-møder-alt-for-meget-overgearet-CGI."

(Marvel og andre - I kan roligt føle jer truffet.)

Heldigvis har Disney fornylig udgivet filmen fra 1991 på sublim Blu-ray. Desværre uden nævneværdigt ekstramateriale, men prisen var god.

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Det glemmes ALTID fra filmsider, de er som regel kun interesserede i at det ser størst ud muligt og glemmer alt om facts.

8 minutter siden
Simon

Før man svømmer helt over skal man lige huske, at der er gået 10 år siden The Dark Knight og dermed er der også løbet 10 års inflation på billetpri

9 timer siden
Jacob

Christopher Nolans ‘The Dark Knight’ er i min optik en bedre film, men jeg taget hatten af for succesen med ‘Black Panther’, der så afgjort er helt

10 timer siden
Morten

Hej. Er der nogen steder, hvor man kan downloade musikken fra filmen: "Så længe jeg lever".

11 timer siden
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167
Ham den (ualmin...user/12167

Den var en af Marvels største bets men de formåede at få en succes ud af den!

11 timer siden

Aktive debatter