Cookie- og Privatlivspolitik
'The Rocketeer' genstartes måske

'The Rocketeer' genstartes måske

Hollywood vil producere mere raketbrændstof

Stem op!
2
Stem ned!
-2
(reset)

Nu vil Disney puste nyt liv i The Rocketeer fra 1991 - en bevidst gammeldags adventure-film, hvor en brav pilot ad omveje får fingre i en jetpack, og således forvandler sig til Raketmanden.

Filmen blev dog aldrig noget voldsomt hit (og da slet ikke den nye franchise, man havde håbet på) på trods af Jennifer Connelly som kvinden i nød og Timothy Dalton som veloplagt skurk med Clark Gable-referencer.

Billy Campbell i titelrollen nærmede sig dog en hæmsko for filmen og blev aldrig den stjerne, han blev kørt i stilling som. Derfor kan man forvente særligt fokus på hovedrollen, der næppe bliver en ny ukendt skuespiller, når The Rocketeer letter igen.
 
Ifølge filmsitet Vulture er Disney på nuværende tidspunkt i gang med at finde manuskriptforfattere til et reboot, som forhåbentlig stadig vil inkludere overlydshastighed, heroiske gerninger og modbydelige nazister.

Karakteren, The Rocketeer, er baseret på en tegneserie fra 1982, der igen er kraftigt inspireret af filmene og TV-serien 'Rocket Man' (1949-1955).

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Axiom

Alt hvad der kan kravle og krybe skal åbenbart køres i stilling til at redde verden. Det er jo krisetider, hvor der skal spilles på såkaldte sikre kort. Men når alt bliver så ens taber alle jo i sidste ende.

Danieluser/178270

med alt den rebooting der ske i disse år frygter jeg lidt vi kommer til at se reboots af the labyrinth, lost boys, Starfigther, Gremlins ovs... og de skal allesammen udgives i 3D og laves til franchises hvor hver film skal deles op i to(eller 3) dele... lidt lige som starwars, harry poter, twilight og Bourne....fordi der er jo bare så meget historie der skal fortælles.... det er jo ikke fordi man kan droppe en eller to film fra de franchises uden at det ødelægger alt ting.... hov vent det er jo det man kan.
find dog på noget nyt hollywood eller er Lucas i gang med at reboote StarWars ?

Moviegoer

Der er ingen grund til at pille ved en af mine favoritfilm. The Rocketeer er fra 1991 - en tid hvor eventyrfilm blev spillet med et befriende glimt i øjet.

Desværre er der alt for mange remakes. Måske fordi Hollywwod ikke længere tør tage en chance med noget nyt?

AufVideoSehen

Joe Johnston har jo også allerede givet raketskjoldet videre til Captain America. Men ja superhelte og cgi er begyndt at fylde lidt meget på lærredet. Lidt gammeldags stuntarbejde ville være dejligt til en afveksling.

PaLasse

Orker snart ikke flere relanceringer. Den første ROCKETEER var fantastisk; musikken var fantastisk og skuespillerne var fantastiske i deres respektive roller.

Nu kommer der sikkert endnu en hjernelam omgang "Spandex-møder-kung-fu-møder-slow-motion-møder-alt-for-meget-overgearet-CGI."

(Marvel og andre - I kan roligt føle jer truffet.)

Heldigvis har Disney fornylig udgivet filmen fra 1991 på sublim Blu-ray. Desværre uden nævneværdigt ekstramateriale, men prisen var god.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Filmen ser meget ud til at have den samme stil og tone som LEGO Filmen også havde efter den trailer der til filmen.

3 timer siden
reni2

Super film. men det er en dårlig kopi! Jeg fandt stedet at se film af høj kvalitet. Jeg troede, at nogle af dem ville se det.

4 timer siden
Shellie

venter stadig på at den kommer!

20 timer siden
Lars

Jeg har glædet mig til denne film utroligt længe. Især efter at have set serien Entourage for 3.

3 dage siden
Kim
Kim

Det er der råd for

4 dage siden

Aktive debatter