Cookie- og Privatlivspolitik
Opdateret: Ben Affleck ønskes til 'Justice League'

Opdateret: Ben Affleck ønskes til 'Justice League'

Affleck afviser superheltefilmen

Stem op!
3
Stem ned!
-2
(reset)

I går kunne man læse, at Ben Affleck var blevet tilbudt instruktørposten på en film om superheltegruppen Justice League.

Men allerede i dag bliver den historie manet til jorden. Ifølge filmmediet Deadline har Affleck afvist at have interesse i at instruere superheltefilmen, så nu må Warner Bros. ud og finde en anden til jobbet.

------------------------------------------------------

Er der tale om højforræderi, hvis Marvel Comics' tidligere Daredevil, alias Ben Affleck, forlader skuden for at instruere konkurrenterne fra DC Comics' film om 'Justice League'?

Ikke hvis man spørger filmselskabet Warner Bros., der bl.a. har produceret DC-film som Green Lantern og The Dark Knight-trilogien.

Warner ønsker at hyre Ben Affleck til at instruere en film over tegneserien 'Justice League', der samler helte som Superman, Batman, Wonder Woman og Green Lantern i et slagkraftigt hold. Over de næste dage skal Affleck læse Will Bealls manuskript til filmen og diskutere mulighederne med filmselskabet.

Warner Bros. har tydeligvis øjnet en succes med superheltegrupper, efter Joss Whedons Marvel-filmatisering The Avengers gik ind som nr. 3 blandt de med indtjenende film nogensinde. Og filmgigantens førstevalg er ifølge flere kilder i Hollywood Ben Affleck, der tidligere har instrueret Warner-filmen The Town (2010).

Der er dog stadig utallige, ubesvarede spørgsmål.

Christian Bale har én gang for alle lagt Batman-kostumet på hylden, og Zack Snyder har understreget, at hans Man of Steel-historie til næste år har en separat handling. Derved er hans Superman, Henry Cavill, sandsynligvis ude af regnestykket i 'Justice League'.

Green Lantern-filmatiseringen formåede ikke at skabe den store interesse fra publikum, så man tvivle på, om Ryan Reynolds vender tilbage som den ringbærende beskytter.

Og hvordan balancerer man overhovedet så forskellige helte som Superman og Batman i én og samme film? Svaret kunne være "Joss Whedon" - hvis han kan få næsten uovervindelige helte som Hulk og mennesker uden superkræfter som Hawkeye til at fungere i samme film, kan Affleck måske også.

Justice League har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Kino.dk skal handle om film. Men igen og igen kan man finde gamle nyheder, der aldrig blev andet end et rygte. Lidt lidt som denne, men her har man dog opdateret, så rygtet der blev en nyhed afslører sig som værende næsten ingenting. Det ville klæde kino.dk at gøre dette også med mange andre nyheder eller helt slette dem, så det ikke blev en misvisende sladderspalte. Men kan godt se at det måske er for meget forlangt for så ville der jo ikke være mange nyheder tilbage. Ved godt at kino.dk siger de arbejder på alverdens forbedringer og at de jo ikke er imdb, så der skal prioteres med midler og arbejdskraft. Men de siger også min mening tæller så må tiden vise hvor mange superstjerner det er værd, når ens gode navn og rygte er på spil.

carstenuser/132930

Ville nu hellere se nogle gode single film. Feks Wonder Woman eller Flash. Er vild med DC´s animations film. Men tror en JL live film vil blive noget rod. Kunne selvfølgelig være fedt hvis det lykkedes.

PernilleSolouser/16711

http://www.totalfilm.com/features/the-justice-league-movie-7-tasks-for-w...

Det er et meget interessant artikel på Totalfilm.com

Jeg tror En justice leaque film, er meget dårlig ide, if you look at the bigger picture.. Der er så mange ting til de skal tænke på. En meget stor udfordring i hvert fald.. Jeg er bare bange for det kommer til at faile. Jeg kan godt li ideen, men tror bare tidspunket lige nu, er en dårlig ide.. Hvis de måske venter 10-15 år, og kan begynde at reboote nogle af filmene, og langsomt arbejder sig op til filmen. Lidt ligesom med The avengers.. Men senere.. Så vil det måske fungere..
Det er bare for tidligt med en Jusctice leage film.
De er alt for utålmodige. Så det klart de vil gøre det nu.. Men
tålmodighed er en dyd..

Stine

at Ben Affleck kunne lave sådan en film. Han har lavet nogle meget fine film.
Jeg er meget mere i tvivl om castet. Marvel har jo tænkt fremad, da de besluttede sig for at lave The Avengers. Der har jo i flere år været hints i flere film om, at noget stort var på vej. Chris Evans var i tvivl om han ville spille Captain America, da det også indebar at være med i The Avengers og han derfor skulle skrive under på at være Captain America i 6 film.
Man kan ikke sige, at der ligger samme fremadrettede tanker bag en filmatisering af Justice League. De vil nok skulle ende med at finde på et helt nyt cast. Christian Bale og Henry Cavill har nok ikke skrevet under på at deltage i Justice League, så det er nok lidt optimistisk at tror, at de vil være med i en Justice League filmatisering. Men man skal vel aldrig sige aldrig. Og måske vil Justice League også fungerer fint med et helt nyt cast i alle roller.
Jeg vil gerne give filmen en chance.

Anonymuser/0

Bale er helt sikkert færdig som Batman men jeg mener faktisk at Cavill har skrevet under på at tage kappen på i en kommende opsætning af Justice League :)
Synes godt Affleck kan give rollen som Batman et skud, kræver bare at publikum har et åbent sind !!
Synes kun Green Lantern er problematisk(de bør finde en ny og bedre end Ryan Reynolds)
Men hey, Avengers havde også et par svipsere(Hawkeye og Black Widow) !!
Uanset hvad, kan jeg godt se Affleck i instruktør stolen - han er ikke værst !!
..Og forresten..Det vil ikke gøre mig noget hvis Wonder Woman bliver unladt i filmen, hende kan jeg sku` ikke tage seriøs !!

PernilleSolouser/16711

Spørgsmålet her er jo..

Er man til Marvel eller DC Comics?.!

Wayne

man kan sagtens være til begge. Der findes fede karakterer fra begge forlag.

PernilleSolouser/16711

Ja, det er sandt..:)

Men er nok mere til DC.. Der flere helte der, jeg hælder mere til en Marvel..

Men det kan også være det handler om penge i dette tilfælde..

Danial

DC kan jo også bare lave JL uden batman og superman ligesom Marvel har gjordt med spiderman

Alexanderuser/26783

Spiderman er jo ikke med i de originale Avengers.

Han er jo først kommet med i de nyere tegneserier.

JL uden Batman og Superman svarer til at lave en spillefilm om Gandhi uden at han er med i filmen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rizzo

Selvfølgelig er begge parter i denne sag interesserede i at tjene flest mulige penge.

1 dag siden
Simonuser/784166
Simonuser/784166

Jeg er naturligvis på Scarletts parti - film skal ses i biografen, det er en del af vores kultur - og økonomi.

1 dag siden
Frederik Baltser

Argumentet, @Michael, er nu ret lige til.

1 dag siden
Michaeluser/438288
Michaeluser/438288

Jeg tror nu nok de to parter nok skal finde ud af at fordele alle deres penge, men fra et forbrugersynspunkt, så er det mere interessant, når Nordi

2 dage siden
Hans

Efter at have læst bøgerne, bliver det spændende at se. Jeg håber virkelig de kan fange essensen.

4 dage siden

Aktive debatter