OL-stjerne i Tarzan-remake?

I Johnny Weissmullers fodspor
"Me, Tarzan!?"
(© London 2012 Olympic Games)

Ved det netop afsluttede OL i London vandt den 27-årige amerikaner, Michael Phelps, fire guldmedaljer for sine præstationer i svømmebassinet. Nu skal han måske spille Tarzan i en kommende film, der genfortæller historien om abernes konge.

Hvor meget man skal lægge i historien, som kommer fra The Sunday Times, er tvivlsomt, men det er trods alt et faktum at Warner Bros. planlægger en ny filmatisering af Edgar Rice Burroughs klassiske figur fra 1912.

Om det bliver med den mest vindende olympiske svømmer nogensinde i hovedrollen - eller om det blot er oplagt at pege på en professionel svømmer til rollen som Tarzan, nu hvor Johnny Weissmuller i 30erne blev synonym med liansvingeren – vides ikke, men i det mindste er tanken interessant.

I samme ombæring vil vi gerne foreslå Usian Bolt som titelrollen i den planlagte filmatisering af superhelten The Flash.
 
Avisen kan i øvrigt fortælle, at David Yates (Harry Potter-serien) skal instruere Tarzan-filmen, og hvis det er tilfældet, bliver historien fra junglen formentlig en produktion af de helt store.