Cookie- og Privatlivspolitik
Nils Malmros starter optagelser til ny film

Nils Malmros starter optagelser til ny film

'Sorg og glæde' bliver titlen på nyt dansk drama

Stem op!
5
Stem ned!
-1
(reset)

Ligesom instruktørkollegerne Lars von Trier, Erik Clausen og en lille håndfuld andre går Nils Malmros altid sine egne veje. Han er en ener i dansk film.

Derfor er der altid opmærksomhed omkring hans produktioner, ikke mindst fordi han er perfektionist og ofte bruger ganske lang tid på at indspille dem.

Nils Malmros er denne sommer gået i gang med sin 11. spillefilm (hvis man ikke regner TV-filmen 'Kammerskjul' med), og den får titlen 'Sorg og glæde'. Jakob Cedergren, Helle Fagralid, Nicolas Bro og Ida Dwinger spiller de store roller i Malmros' nye drama.

Malmros forklarer i en pressemeddelelse:

"Med udgangspunkt i min egen opvækst har mine film handlet om uskyldstabet og om stadier på vejen til at blive voksen. De har kredset om den uforløste og ulykkelige kærlighed."

"Med min nye film vil jeg fortælle om at nå frem til den gensidige og modne kærlighed gennem den største sorg og glæde i livet. Det kan lyde stort, men jeg føler, at jeg har dækning for ordene."


Sorg og glæde får forventet premiere i efteråret 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
thea

Niels malmros formår altid at levere et godt produkt med personlig præg som gør filmene interessante og giver filmen det ekstra og jeg er sikker på dette ikke er en undtagelse glæder mig til at se hvordan han har valgt at formidle denne gang det kan kun blive godt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

6 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

6 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter