Cookie- og Privatlivspolitik
'Metal Gear Solid' går til filmen

'Metal Gear Solid' går til filmen

Solid Snake går i Lara Crofts fodspor

Stem op!
4
Stem ned!
-1
(reset)

Nyeste skud på stammen af videospilfilmatiseringer er netop blevet afsløret i Japan. Sony Pictures har tænkt sig, at den populære spilserie 'Metal Gear Solid' skal blive til film.

Avi Arad, producenten bag flere af Marvels filmsucceser, bl.a. Spider-Man (2002), var taget til Japan for at deltage i 25-års-jubilæet for spilserien. Her offentliggjorde han, at han skal producere 'Metal Gear Solid' med følgende kommetarer:

- I mange år har jeg kæmpet for at filmatisere tegneserier, og videospil er vor tids tegneserier.

Med de mange tegneseriefilmatiseringer stadig på vej i en strid strøm, er det spørgsmålet, om hans analogi holder vand, men man forstår, hvad han prøver at sige.

Videospillet 'Metal Gear Solid' handler om den hårdkogte Solid Snake, en supersoldat med ekspertise i snig-angreb, der skal redde verden fra robotten Metal Gear.

Nu bliver det store spørgsmål, hvem der skal spille rollen som Solid Snake. Der er heller ingen instruktør eller premieredato tilknyttet endnu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Munibuser/641804

Nu har jeg været stor fan af serien siden det første playstation spil udkom tilbage midt i 90'erne...
Jeg har spillet mange spil, og ser mange film, og som en stor MGS fan... Så giver dette mig lyst til at græde..
Der er ingen måder hvorpå de nogen sinde ville kunne gøre filmen god nok til alle de mgs fans der er derude..

Nu har jeg været mgs gamer på højt niveau og gennemført spillene utallelige gange på alle sværhedsgrader med næsten alle mulige bonus'er osv, og lavede top rakort i at gennemføre det blandt de hurtigste også, og kan hurtigt løbe igennem dem, men en almindelig person som skulle spille for første gang skulle nok bruge omkring en uge hvor han besluttede sig for at spille serien fra a-z og da der er så sindayg meget historie - udviklet hen over mere end 10 år, så skal man nok spille den en ekstra gang for at få det hele (eller mere af historien) med..

Der er simpelthen ingen mulighed for at de nogen sinde ville kunne lave sådan en genial serie - den første i historien til at få 10/10 stjerner af gamespot, til en film, uden at forveænge den..

Hvorfor kunne de ikke blot lade sådan en perfekt serie - sådan en genial historie være i fred ?! >.<
der er intet de kan gøre for at gøre mgs bedre, og det kommer kun til at gå den anden vej.. :(

AufVideoSehen

Solid Snake er alligevel tyvstjålet fra Snake Plisken fra Flugtaktion New York med Kurt Russel så lad da bare ham komme til. Som andre også skriver er risikoen størst for at ramme helt ved siden af med spilfilmatiseringer.

Johnny K

Mit yndlings spil hvor er det fedt at høre, spillets storylines slår alle andres spil! Dette spil fortjener en filmatisering men de skal satme også gøre et godt stykke arbejde for det!

Anonymuser/0

Synes rigtig godt om spillene og hvis filmen kan blive halvt så fed , er der potentiale for fed underholdning.
Håber ikke det går som det plejer, hvor filmatisering af et spil failer , da jeg synes Snake fortjener en ordentlig historie, cast osv.
Kunne måske godt se Hugh Jackman i hovedrollen !!

Nadia

Kan ikke se Hugh Jackman som Snake desværre, men ellers så har jeg kun spillet det allerførste dengang det var stadig hot.

Mest af alt jeg håber de holder mere til spillenes historie og ikke have amerikanerer skrive manuskriptet. De bliver efter min mening alt for platte og forudsigelige...nej lad de originale forfattere komme.

PikaLink91

Nu har jeg ikke spillet Metal Gear Solid selv, men jeg ved af erfaring at 9/10 spil baserede film ender i fiasko. "Solid Snake går i Lara Crofts fodspor", forhåbentlig da ikke for Tomb Raider filmene var horrible :(

Det hyppigste problem er at filmene ikke er loyale overfor det originale materiale, og de finder altid skuespillere der ikke ligner dem de skal forestille fra spillet.

Mit råd: Lad aldrig en skuespiller gøre en spil figurs arbejde!

Jeg er ikke negativ bare for at være det, men som gamer har jeg virkelig haft dårlige oplevelser med filmatiseringer....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

6 timer siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

7 timer siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

21 timer siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

2 dage siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

2 dage siden