Luksusbiografer åbner i Californien

En biograf ud over det sædvanlige
En beskeden biografsal
(© Cinépolis)

Glem alt om for lidt benplads, hårde sæder eller semi-varme popcorn. Den mexicanske biografkæde Cinépolis har gjort det til deres mission at gøre biografturen til den vildeste luksusbehandling.

Biografkæden har eksisteret siden 1994 med store biografer over hele Sydamerika og i Indien. Konceptet med luksusbiografer fandt de på i 2010 og har nu åbnet tre af slagsen i Californien.

Konceptet er enkelt – luksus, luksus og atter luksus. Sæderne er store og bløde, med dertilhørende bord og lampe, og selvfølgelig en lille klokke så du kan ringe efter tjeneren.

Gangen mellem rækkerne er nemlig så brede og indrettet som en slags voldgrav, at tjenerne kan gå uset frem og tilbage mellem sæderne og servere drikkevarer og snacks, som selvfølgelig er meget mere end bare popcorn.

Billetpriserne er også forhøjet herefter. En biografbillet i Cinépolis koster 20 dollars, hvor en almindelig billet i USA koster omkring de 8 dollars.

Spørgsmålet er om den mexicanske biografgigant har fat i noget her? Er luksusbiografer fremtiden? Ville du betale dobbelt så meget for bløde lædersæder, mere benplads og pladsservering?