Gættede du åbningsweekenden? - The Expendables 2

Actionstjernene hev pengene hjem
Stallone og Lundgren spiller stadig med musklerne
(© UIP)

The Expendables 2 kom godt igennem dens amerikanske åbningsweekend, men formåede altså ikke at hive lige så meget ind, som sin forgænger. Det endelige tal blev 28.591.370 dollars.

SMOjr var kun 108.630 dollars fra det tal, med sit bud på 28.7 mio. Samtidig sikrede Camilla Edelbo Kold sig en andepnlads med sit bud på 28.4 millioner dollars.

Buddende spændte ellers meget vidt, fra det laveste på 2.8 mio. til det højeste på 900 mio. dollars.

Fribilleterne er på vej til de to skarpe vindere.
_______________________________________________________________________
Det er tæt på umuligt at forudse, hvordan en film åbner i USA. Men her får du chancen for at komme med et gæt og oven i købet vinde fribilletter, hvis du rammer plet.

Spørgsmålet er:
Hvor mange millioner dollars indspiller den stjernespækkede actionfilm 'The Expendables 2' i dens amerikanske åbningsweekend fra fredag den 17. august til og med søndag den 19. august?

Skriv dit bud i millioner dollars nedenfor. For at deltage skal du være logget ind med din profil. De to, der kommer tættest på tallet, vinder titlen som boxoffice-eksperter samt et par fribilletter hver.

(Man kan kun deltage én gang pr. profil og hustand. Skriver man flere bud, er man diskvalificeret. Deadline er fredag den 17. kl. 23.59.)

'The Expendables 2' får premiere i over 3.000 amerikanske biografer, og har et budget på rundt regnet 80 millioner dollars.

Det er anden gang at Sylvester Stallone samler 80'ernes største actionhelte til en film overrendt med testosteron. The Expendables tjente til sammenligning 34.8 millioner dollars i dens amerikanske åbningsweekend. Du kan desuden blive lidt klogere på amerikanske åbningstal ved at læse vores USA top 10-nyheder.

Det endelige tal for åbningsweekenden kan ses her på kino.dk tirsdag den 21. august.

The Expendables 2 får dansk premiere den 30. august.