Cookie- og Privatlivspolitik
Første kig på Russell Crowe som Noah

Første kig på Russell Crowe som Noah

Darren Aronofskys bibelske vision

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Darren Aronofsky er nu i fuld gang med sit første filmprojekt siden den Oscarvindende Black Swan (2010).

Instruktøren har ifølge sit eget tweet drømt om at lave en film om Noah og hans ark, siden han var 13 år. Nu er optagelserne i fuld gang på Island.

Russell Crowe spiller Noah, der på Guds befaling bygger en ark og fylder den med sin familie og samtlige dyreracer, mens Jorden oversvømmes for at skylle synderne væk

Noah sejler af sted med sin kone Naameh, som spilles af Jennifer Connelly, der også spillede Crowes kone i Et smukt sind (2001).

Emma Watson står for rollen som Noahs adoptivdatter Ila, mens Douglas Booth (LOL) og Logan Lerman (De tre musketerer) er sønnerne Shem og Ham. Anthony Hopkins står også på rollelisten som Noahs bedstefar Methuselah.

Noah får premiere den 28. marts 2014.

Noah

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Aleksanderuser/26559

En film med Russel Crow ind i hovedrollen kan jo ikke slå helt fejl. Interessant med Emma Watson som adoptiv datter, og især sjovt at hendes bror i filmen er Logan Lerman som hun også spiller sammen med i "Perks of being a wall flower" som desværre ikke kommer til Danmark, glæder mig til at se hvad sådan et hold som det her kan byde på, og med Anthony Hopkins som bedstefar kan det jo kun gå fremad, tror at en intrunktør som Darren Aronofsky som instryktør bliver det en god film, vi så hvor flot en film han lavedemed "The Black Swan", så mon ikke det her også bliver et mesterværk.

Dunbar

Jeg glæder mig utrolig meget til denne film. Med Aronofsky som instruktør og med en liste af skuespillere som denne, så kan det kun blive interessant.

Glæder mig utrolig meget!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter