David Duchovny ønsker en 'X-Files 3'

Mere mystik med Fox Mulder?
"Sandheden er derude..."
(© 20th Century Fox)

Den seneste X-Files-film, I Want to Believe, gik nærmest hen i ubemærkethed blandt både fans, kritikere og det store publikum. Men den ene af filmens hovedroller, David Duchovny, der spiller FBI-agenten Fox Mulder, ser gerne en ny film til at kickstarte den førhen så populære franchise.

I et interview fortæller Duchovny, at han gerne vender tilbage som Mulder igen, men at han helst så, at 20th Century Fox var lidt mere entusiastiske omkring projektet.

"Jeg ville elske at lave en film mere, eller endnu flere. Jeg tror, at vi alle er klar til det. Men jeg er ret forundret over, at Fox ikke er mere [entusiastiske]. Det er en hjemmedyrket ejendom, som du ikke behøver at købe, i modsætning til fucking 'Green Lantern' eller lignende. Du har faktisk en action-franchise, som er komplet din egen."

Han understreger dog samtidig, at der var problemer med den seneste film:

"Med den sidste film brugte de uheldigvis ikke nok penge til at kunne konkurrere på sommermarkedet, og de udsendte den om sommeren. Det burde være en sommerfilm. Det burde være en actionfilm.

Den sidste, vi lavede, var en mørk, eftertænksom, lille film til 25 mio. dollars.
Det var i bund og grund en independentfilm. Independentfilm sælger ikke billetter, og du kommer ikke til at konkurrere med 'Batman' for 25 mio. dollars."

Mulder er klar til mere. Så er spørgsmålet bare, om 20th Century Fox ønsker at kaste flere penge i X-Files, eller om de mener, at det er en død filmserie.