Cookie- og Privatlivspolitik
David Duchovny ønsker en 'X-Files 3'

David Duchovny ønsker en 'X-Files 3'

Mere mystik med Fox Mulder?

Stem op!
5
Stem ned!
-4
(reset)

Den seneste X-Files-film, I Want to Believe, gik nærmest hen i ubemærkethed blandt både fans, kritikere og det store publikum. Men den ene af filmens hovedroller, David Duchovny, der spiller FBI-agenten Fox Mulder, ser gerne en ny film til at kickstarte den førhen så populære franchise.

I et interview fortæller Duchovny, at han gerne vender tilbage som Mulder igen, men at han helst så, at 20th Century Fox var lidt mere entusiastiske omkring projektet.

"Jeg ville elske at lave en film mere, eller endnu flere. Jeg tror, at vi alle er klar til det. Men jeg er ret forundret over, at Fox ikke er mere [entusiastiske]. Det er en hjemmedyrket ejendom, som du ikke behøver at købe, i modsætning til fucking 'Green Lantern' eller lignende. Du har faktisk en action-franchise, som er komplet din egen."

Han understreger dog samtidig, at der var problemer med den seneste film:

"Med den sidste film brugte de uheldigvis ikke nok penge til at kunne konkurrere på sommermarkedet, og de udsendte den om sommeren. Det burde være en sommerfilm. Det burde være en actionfilm.

Den sidste, vi lavede, var en mørk, eftertænksom, lille film til 25 mio. dollars.
Det var i bund og grund en independentfilm. Independentfilm sælger ikke billetter, og du kommer ikke til at konkurrere med 'Batman' for 25 mio. dollars."

Mulder er klar til mere. Så er spørgsmålet bare, om 20th Century Fox ønsker at kaste flere penge i X-Files, eller om de mener, at det er en død filmserie.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

X-files var en god serie engang. Hvis man vil forsøge at genoplive det er det næsten dømt til at fejle. Men hvis det alligevel lykkes og ikke bare handler om Duchovny langt om længe har indset at han intet var uden Fox Mulder og at det var en fejl da han forsøgte at være minimalt med i serien for st få en filkarriere, som han stadigvæk kigger i stjernerne efter så æder jeg gerne popcorn til.

Henriette69

det må stå sløjt til med jobtilbuddene, hvis han drømmer om en 3'er efter det totale flop med 2'eren.
Lad det ligge, og lad serien stå for det super gode ved X-Files

X

Jeg vil elske der kom mere X-Files. men ja det skal være om UFO'er eller som i S9, finder and ud af at dem ude fra kommer 22/12-2012, og det jo her om ikke så lang tid, så vil godt ha det var noget om det... men ja 100% laver dog mere, mange vil blive glade over det <3

Christian

Og den bar undertitlen "I want to believe", som fra aller første afsnit har været forbundet med troen på intelligent liv i rummet. Plakaten på Mulders kontor med UFO'en plantet på og som bar denne eksakte titel, har alle dage været special lavet til Serien. Efterfølgende blev plakaten og den tekst super populær. Derefter bruger de så denne undertitel i sammenhæng med den seneste film - og så har den bare nadda med rødderne i serien at gøre! FAIL! ! !

Biograf filmen "X-Files: Fight the Future" fra 1998 var så kodylt blæret! Man kunne virkelig mærke og føle at det var en stor sci-fi film, og ikke bare et forlænget afsnit af serien. Den var genialt plantet mellem seriens 5 & 6 sæson (da serien i sig selv peakede). Denne film var så cool og så fed. Heller ikke helt billig at lave. Den sidste film var bare en giga skuffelse. Det var sgu som at se den aller sidste Olsen Banden film, fra omtrængt samme tid - Den skulle aldrig have været lavet!

Jeg er mega fresh på en ny X-Files film. Men så skal det også, som Duchovny selv siger, være langt mere ambitiøst og den skal så meget vende tilbage til sine rødder!

Da jeg hørte at en ny X-Files film ville finde sted, længe efter serien havde taget sin afslutning, så synes jeg det var det fedeste! Jeg debaterede med vennerne om hvad den mon ville handle om. Hey! Hva nu hvis den handlede om det der dommedags-scenarie som har været på tale og luret under overfladen gennem hele seriens 9 års forløb!? Det ville give mening og så kunne det heller ikke blive større. Awe_some! Måske involverede den mystik omkring Mulder og Scully's barn, som meget vel bærer rundt på Alien DNA i kroppen, grundet Scullys bortførelse? Totalt spændende og stort!... Men NEJ.. Vi fik et forlænget DÅRLIGT afsnit af noget som ligeså vel kunne have været en af seriens virkelig ringe episoder. Suk, suk, suk.

David Duchovny og Gillian Andersons kemi som Mulder og Scully i serien var fantastisk! Den deler de stadig i den seneste film og det er også det eneste som fungerede.

Bring on a new movie (and I stress - MOVIE!). Kom med noget stort og ambitiøst. Ellers, la' helt vær!

PS: X-Files er stadig den bedste og mest stemningsfyldte sci-fi serie gennem de sidste 22 år! Uden den, ville der aldrig have været noget som hed "LOST", "SuperNatural", "Frinch" osv. X-Files er stadig toppen. Den har bare så ekstremt meget kult-status. Plus at David og Gillian er det ultimative makkerpar!

Aggie

Du mener vel 'Fringe'? :-)

Marlon Campbell

Ikke flere film som handler om et *mystisk mord som har et tegn i panden fra en skjult sekt, lad nu være. De gamle X-files film var fede, fordi de havde nogle fede hemmelige filer Fx aliens eller Season 3, Episode 22 om loch ness som de afklare ( mere gys/UFO til X-files Filmene)

P.S hvis folk skal se nogle af de klassiske og fedeste afsnit af X-files så skal det være de her:

Season 3, Episode 22
Season 3, Episode 12
Season 1, Episode 2

Anonymuser/0

X files var uden sammenligning 90´ernes bedste tv serie...
Den fik aldrig den afslutning den fortjente, da sidste afsnit var vildt skuffende og ikke behandlede hoved plottet omkring invationen anno 2012 på en tilfredsstillende måde !
Trænger til at glemme I Want to believe, som ikke rigtig var nogen succes, men nærmere en lille ligegyldig film uden de store svar !!
Det er oplagt at lave en afsluttende 3`er , med Supersoldiers, Cancerman`s tilbagevenden(han har selvfølgelig klonet sig selv inden sin død ;)
-ser også gerne en optræden fra The Lone Gunmen- som selvfølgelig heller ikke er `kradset af` .
En Stor finale fra Chris Carter ville helt klart være min store våde drøm- så er det sagt !!!

Dunbar

Hold nu op med at genoplive gamle serier, og kom videre. Jeg elsker X-files serien og den første film, men der er altså ikke mere i det, tror jeg.

Brug hellere pengene på noget nyt i stedet for at prøve at presse flere penge ud af en ellers fin franchise.

S. Rico

TV-seriens sidste afsnit, der rullede hen over skærmen for efterhånden meget lang tid siden, synes jeg gav en passende og værdig afslutning på Mulder og Danas mange genvordigheder gennem årene.

For mig satte det et punktum for historien. Det er som om, at de ikke helt passer ind i vores tid nu, hvor det er helt "normalt" med varulve, vampyrer og mutanter med overnaturlige kræfter i snart alle film og serier.

Jokezuser/426720

Problemet med sidste film sgu da ikke budgettet... Plottet stank... Den var lig med en af de dårlige og kedelige afsnit af X-Files.

Jeg vil gerne se en aflsutning på den ruminvasion som skulle ske i 2012 ifølge sidste afsnit af X-files. Flere film end det virker overflødige

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

4 timer siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

6 timer siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

2 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

3 dage siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

3 dage siden