Cookie- og Privatlivspolitik
Daniel Day-Lewis som Lincoln

Daniel Day-Lewis som Lincoln

Plakat til Spielbergs biografi

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Steven Spielberg er i fuld gang med sin biografiske film om Præsident Abraham Lincoln, men det er ikke meget, vi har set til det politiske drama endnu. Her kommer dog plakaten.

USA's 16. præsident spilles af Daniel Day-Lewis, der må siges at være som snydt ud af næsen på den oprindelige Lincoln.

Filmen er baseret på bogen 'Team of Rivals' af historikeren Doris Kearns Goodwin og omhandler de fire sidste måneder op til Lincolns tragiske død.

Det er med andre ord en meget anderledes beretning om Abraham Lincoln, og bestemt også en mere historisk korrekt version, end den biografaktuelle Abraham Lincoln: Vampire Hunter.

Lincoln får premiere den 24. januar 2013.

Lincoln

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carinauser/1046295

Daniel Day Lewis kan være skræmmende god. Hvem husker ham ikke fra Gangs of New York og Min venstre fod.

Anna Cæcilie

Jeg blev forelsket i Daniel Day-Lewis da jeg så In the name of the father go had været det lige side. Alt hvad han er med i er godt... så jeg glæder mig!

Dunbar

Det ser jo godt ud indtil videre. Nu vil jeg gerne bare se et billede af forfra. I profil er det utrolig vellignende!

Kan ikke vente!

Bjerg

Ser virkelig frem til den, og DDL skal nok gøre det skide godt!

Nu må vi se om Spielberg still got it!

Natasha

Jeg glæder mig helt klart!! En film med Daniel Day-Lewis og Joseph Gordon-Levitt, kan kun blive god!!

Mikkel Poulsen

Synes altså at Abraham Lincoln Vampire Hunter, var en god og underholdende film, kan godt være at i ikke synes det men det synes jeg, og han var jo ikke vampyrjæger rigtigt det er en myte, men aligevel god og meget blodig, og man så ikke til hans død til sidst i filmen, nej det kan godt være men det var åbenbart bare ikke så vigtigt at tage med, mener de så derfor ender den lykkeligt, jeg skal have den på dvd når den udkommer på et tidspunkt, og self skal jeg også se den her som er en rigtig historisk film, og hvor man ser hans pludselig hurtig død i et teater, og en fed plakat er den her nu, jeg venter bare på en teaser premiere fra den, for at se om den overhovedet ser interessant ud så glæder mig om ikke så længe.

AufVideoSehen

Daniel Day Lewis er ofte fabelagtig. Men Spielberg er på sine gamle dage blevet lige lovligt selvhøjtidelig. Men måske går det hele op i en højere enhed her. Vi skal nok hverken håbe på vampyrer eller ekstra terrestials.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.